הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא קצת לא קשור לאימונים, יש פה אנשים שמתגייסים בקרוב?

שמעו , אתם הולכים להשתמט מהצבא בישביל להמשיך להתאמן ולהתפתח?
אני אישית בקרוב מתגייס , ואני העשה הכל כדי לקבל פטור מהצבא, ואז הוכל להמשיך ללמוד/לעבוד
ובעיקר להתאמן, יש פה עוד אנשים כאלו?
אני מאחל לך להצליח לצאת מהצבא ולהתמיד באימונים, ללמוד ולעבוד ולהצליח בחיים בכל כיוון שאליו תשאף

כמה אנטיפת צריך להיות בשביל לעשות את זה? מי אתה שמגיע לך לעשות מה שבזין שלך,בזמן שאנשים בדיוק כמוך יורקים דם ואפילו נלחמים עד המוות.
איזה מחשבה עוברת לך בראש? צה"ל הוא לא רשות,הוא חובה.
אם באמת יש לך בעיות רפואיות ונפשיות ימצאו דרכים להתאים לך את השירות,אבל מפה וללא להתגייס יש דרך ארוכה.
הצבא יפתח אותך הרבה הרבה יותר מלשבת בבית ולעבוד.

אם לא חשוב לך כל הקטע של לתרום (ממש לא אומר שזו הדרך היחידה וממש לא אומר שלהתגייס תמיד יהיה לתרום), אני לא רואה ממש הגיון להתגייס, ב3 שנים חושב שאתה יכול להתקדם לא מעט לעומת מישהו בצבא. תלוי באופי שלך הכל, לכאלה שכל החיים מפונקים וחסרי משמעת אולי יעזור צבא, לאנשים קצת בוגרים יותר לא בהכרח.

אני, אגב, לא התגייסתי ופה ושם כן יש דברים שמבאסים בגלל כל החברים וכו' אבל בכללי לא מתחרט בכלל, מעדיף לעבוד קצת, ללמוד ולהתפתח עצמאית.

רכשתי והתפתחתי בצבא יותר מאשר כל פעילות שהייתה לי באזרחות עד עכשיו. מי שמוותר על זה אומנם פראייר, אבל לא ממש אכפת לי כי הוא סתם אפס וימות אפס בגלל הצורת חשיבה וההחלטות.

שונא אנשים אנוכיים כמוך. לך תהיה פקיד בקריה ותעשה יומיות עד 3. יהיה לך זמן להתאמן ולעבוד. אבל תתן את ה3 שנים שלך. מגעיל אותי משתמטים פשוט מגעילים אותי. המדינה נותנת לכם כל כך הרבה והדבר המינימלי הזה אתה לא מוכן לעשות? אתה לא חייב להיות לוחם אבל יש הרבה תפקידים משמעותיים אגב שהם בגוב שמאפשר אימונים. אני נלחם קשה באימונים שלי בזמן הצבא בגלל סיבות כאלה ואחרות ואני נלחם לצאת מבסיס נוראי, אבל יש דבר אחד שבחיים לא אעשה וזה לצאת מהצבא לפני שיעברו 3 שנים. פשוט מגעילים אותי אנשים כמוך. אם לא איכפת לך מהמדינה הזאת אתה מוזמן לקום וללכת מפה. לא צריכים פה אנשים אנוכיים כמוך.

אם היה איכפת לי מבן אדם רנדומלי בלבס זה היה מעצבן אותי, לחשוב שיש ילדים בגיל שלך שנהרגו בלחימה ואתה לא מתגייס כי לא בא לך.
אם החיים בארץ היו הוגנים, או שלא היה גיוס חובה או שמשתמטים היו יושבים 3 שנים בכלא.

@yanivgoft ,הצבא פה הוא מצויין אבל התנאים שהוא מספק לחיילים גרועים ביותר...
נכון,אפשר לתרום בתפקיד גו'ב,בלי גוב'ניקים אין צבא,וכל בורג במערכת הוא חשוב.
אבל שפותח השרשור יקח בחשבון שכאשר הוא בצבא הוא מגן על המשפחה שלו,זוהי צורת החשיבה שלי,גם אם אתה גו'ב לאו דווקא לוחם.

@yanivgoft ,הצבא פה הוא מצויין אבל התנאים שהוא מספק לחיילים גרועים ביותר...
נכון,אפשר לתרום בתפקיד גו'ב,בלי גוב'ניקים אין צבא,וכל בורג במערכת הוא חשוב.
אבל שפותח השרשור יקח בחשבון שכאשר הוא בצבא הוא מגן על המשפחה שלו,זוהי צורת החשיבה שלי,גם אם אתה גו'ב לאו דווקא לוחם.

הצבא פה הוא "צבא מצויין"? 🤣😆🤣😆🤣😆

יחסית לבני דודינו שמשתמשים במקלות ואבנים אנחנו צבא מצויין!

הצבא פה הוא "צבא מצויין"? 🤣😆🤣😆🤣😆

יחסית לבני דודינו שמשתמשים במקלות ואבנים אנחנו צבא מצויין!
יחסית לזה שאנחנו במדינה של 7 מליון איש בשטח של איזה 20 אלף קמ"ר הצבא שלנו מדהים. ברור שאתה לא יכול להשוות עכשיו לאמריקה או משהו כזה. אנחנו לא מעצמה אבל יחסית לגודל שלנו ולעובדה שיחסית לאוכלוסיה יש לנו המון חיילים שצריך לכלכל הצבא שלנו מעולה.

כמה נוח להתלונן ולזלזל.. כי אין כל מיני מערכות/חידושים צבאיים שפותחו על ידי ישראל.אז זהו,שיש! הרבה! ואפילו ארה"ב קנתה מאיתנו כמה מערכות חדשניות שכאלה,אז כן יש לנו צבא די מצוין.

כמה נוח להתלונן ולזלזל.. כי אין כל מיני מערכות/חידושים צבאיים שפותחו על ידי ישראל.אז זהו,שיש! הרבה! ואפילו ארה"ב קנתה מאיתנו כמה מערכות חדשניות שכאלה,אז כן יש לנו צבא די מצוין.

הספקת כבר להיות בצבא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית