מידע maxpro

מצב
השרשור נעול

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
@LiorKim , דיברת על מקספרו , אשמח אם תצלם את הטסט פרופ של החברה , אני רוצה להשוות את המוצר…
בלי דיונים בנושא….
תודה.

אין לי תמונה של ויאל של פרופ אבל קופסא יש חח
פרופ
בולד​

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 45.9 · צפיות: 217
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 55.4 · צפיות: 231
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 233
  • אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה ליאור .
מביאים לי טסט פרופ , ביקשתי של מקספרו ורציתי לראות שהמוצר זהה (אף פעם לא ראיתי)

זיוף גרוע למה כל בקבוק מגיע בגודל שונה ? זה הכי הצחיק אותי, הדילר שלי סידר את הכל בשורה ואשכרה היו גדלים שונים לחברה. לא היתי ממליץ לגעת בזה.

זיוף גרוע למה כל בקבוק מגיע בגודל שונה ? זה הכי הצחיק אותי, הדילר שלי סידר את הכל בשורה ואשכרה היו גדלים שונים לחברה. לא היתי ממליץ לגעת בזה.
אם אתה ממליץ אז אנחנו לא ניגע !!! מזל שיש אותך בפורום ,
*אז רגע אם אתה לא ממליץ למה הדילר שלך סידר לך בשורה ויאלים של מקספרו בשורה , חח ברור שאתה טרול

אולי כי הוא ניסה למכור לי ? אחרי שהוא סידר את כולם שמתי לב שאין אחידות ושאלתי אותו מאיפה זה מגיע אז הוא התחיל לגמגם כי בטלפון נאמר לי הודו ואז הוא אמר תאילנד.
ואתה טרול בעצמך תגיב לעניין אני מספר על חוויה אישית זה מוצר מזויף נקודה אין על זה וויכוח
עם כל מי שביררתי אמרו לי שזה לא עובד אפילו לפחות היו שמים חומר פעיל

אולי כי הוא ניסה למכור לי ? אחרי שהוא סידר את כולם שמתי לב שאין אחידות ושאלתי אותו מאיפה זה מגיע אז הוא התחיל לגמגם כי בטלפון נאמר לי הודו ואז הוא אמר תאילנד.
ואתה טרול בעצמך תגיב לעניין אני מספר על חוויה אישית זה מוצר מזויף נקודה אין על זה וויכוח
קודם כל אף אחד לא שאל את דעתך ואתה לא צריך לדחוף את האף שלך , דבר שני אתה סתם טרול ואתה לא ניסית בכלל את החברה אתה בכלל לא יודע איך החומר עובד אז מה אתה רוצה חח יא טרול !!!
אתה סתם בעל אינטרס שמנסה לקדם חברה אחרת ואני לא יודע מה אתה רוצה למה אתה נדחף לפוסט של yalidan
אני בכלל יודע מי אתה , אני זוכר שפעם שלחת לי הודעה וניסית למכור לי ויאלים של axio lab חחח שרפתי אותך עכשיו זהו

לפי התגובות שלך אני מבין שלך יש איזשהו אינטרס לקדם את החברה. אין לך מה לכעוס פשוט תעבור חברה אחי כאילו חסר מה למכור בארץ

לפי התגובות שלך אני מבין שלך יש איזשהו אינטרס לקדם את החברה. אין לך מה לכעוס פשוט תעבור חברה אחי כאילו חסר מה למכור בארץ
הלוואי והייתי מוכר ,אני יודע שאתה דילר גדול בארץ ומדלל ושורף חברות בשוק , גם כולנו יודעים מי אתה . מישהו שכולנו מכירים , מציע לך להפסיק עם השטויות כי אתה רק הורס לאנשים את הבריאות גונב כסף ואפילו את אמא שלך תמכור בשביל שקל

נערך לאחרונה:
כבז זמן מה שאני רק קורא בפורום ולא מגיב אני חוזר לעשות סייקל עכשיו אני רוצה לדאת אם החברה טובה
הציעו לי במחיר ממש טוב מי יכול להגיד באמת אם זה טוב או לא

דקה300 המחיר הטוב כי מנספים להיפטר מזה אל תיתחס לליאור שמנסה להגן תעזוב רגע הכל קח בקבוק לנסיון זה גם ככה נמכר בזול ואני מבטיח לך שאתה תבין למה זה זול

אז מה אתה ממליץ?
פיי מעניין רק הצטרפת היום וכבר אתה שואל מה אתה ממליץ ? זה נראה כאילו אתה וסוסון ספאם מנסים לקדם אינטרס , מצחיק כמה שזה שקוף
דקה300 המחיר הטוב כי מנספים להיפטר מזה אל תיתחס לליאור שמנסה להגן תעזוב רגע הכל קח בקבוק לנסיון זה גם ככה נמכר בזול ואני מבטיח לך שאתה תבין למה זה זול
אני לא מגן על שום דבר לא המלצתי שייקח כיזה לא מעניין אותיאין לי פה רווח ואין לי אינטרס אני לא יודע מה אתה רוצה

בוא נירגע. כבר עברנו פוסט אחד כזה. טענת הדילול כבר עלתה. וכרגע הפוסט איבד ערך בגלל שכל המגיבים נראים בני 3.
כולכם מאוד אובייקטיביים... 😆
לכל מי שצפה בפוסט, להתעלם.
ננעל. שוב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית