הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Maxpro קצת סדר לכמה אנשים שמרגישים מבולבלים

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם!
מקווה שהפוסט הזה לא יינעל,ואנשים ידעו להגיב בשפה נאותה,הרי אחרי הכל כולנו כאן למטרה אחת,והיא לעזור אחד לשני כמה שיותר לכוון לייעץ ולייעל.
אז אני רוצה לספר לכם על הניסיון שלי האישי עם maxpro.
עברתי כמה סייקלים כבר,חלקם רפואי חלקם אנדר,של שלל חברות,חלק נפילה וחלק פחות,אני אוהב בכל סייקל לבצע בדיקות דם כחודש אחרי תחילתו,כדי לראות את רמות הטסט בדם ועוד כמה דברים.
לצורך העניין בסייקל הקודם שלי שהיה עם ראדג׳ה הרגשתי חלש מאד בלי חשק לאימונים בלי מוטיבציה והתוצאות פשוט לא הגיעו חשדתי בחומר למרות שראדגה מומלצת כאן לא מעט.
אך כשגם חבר שלי שעשה איתי סייקל אמר לי שמרגיש אותו דבר,״פה חשדתי״ ביצעתי בדיקות דם,והחששות היו מוצדקים טסט נמוך ברמות של תקופת פיסיטי ממש ככה אבל,וגם כך הרגשתי,הייתי שבור ומאוכזב מאד,תחשבו מה זה לדעת שהזרקת שמן.
שוב זה מניסיון אישי שלי יכול להיות שחלק עשו ראדגה והיו מרוצים.
בכל מקרה לאחרונה בסייקל הנוכחי עברתי למקספרו,חומרים קצרים,ההרגשה הטובה והמוכרת לא איחרה לבוא,והתוצאות יחד איתם,מי שמכיר אותי כאן מהפורום ראה תמונות שלי של לפני חודש וחצי ותמונות מהיום ״מהפך״.
מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד יהיו דעות לכאן ולכאן,אבל כשיש חומר כמו מקספרו שהמון ממליצים ומרוצים,אז שווה לנסות.
אני אישית לא רואה את עצמי מחליף ברנד.
מצרף תמונות של הויאלים שלי.
בהצלחה לכולם חברה:)
לילה טוב.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 48.6 · צפיות: 284
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 295
אז תעשה כבר סדר עד הסוף ! מקס פרו המקורי מיוצר בתאילנד ובטח שלא נראה ככה
המקס פרו שיש בארץ מבושל בתוך סירים במטבח הישראלי וזה זיוף וזה נכון היה באטץ טוב בגלל זה גם אני נפלתי בפח
הבאטץ שיש עכשיו פשוט לא עובד
אני גמרתי כאן שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויכין את השיעורי בית שלו

אני השתמשתי כמה פעמים במקס-פרו והיה בסדר גמור - אבל השתמשתי בעוד הרבה חברות בסדר גמור.
הדבר הבאמת נכון הוא שמקספרו האמיתי נראה ככה:

http://www.maxpropharma.com/

--
אני לא אומר שצריך לפסול את מקספרו בארץ, אבל רק צריך לדעת שלא קונים מקספרו אמיתי.
אני כן ראיתי הבדלים במילוי בין הויאלים או ויאלים מסוג שונה וגם הערתי על זה - אבל רובם אותו גובה.

מה שחשוב זה האם בתכל'ס החומר עובד - והאם באמת יש שם 10cc תמיד, כי היה לי בחור שאמר לי שקיבל רק 8CC וזה אמנם הוחלף לו.
השאלה היא איך ממלאים את זה, זו גם שאלה חשובה בעניין סטריליות שצריך לחשוב על זה.

אני חייב לחזור לסייקל, אני נראה כמו סופגנייה - חברה מומלצת מישהו?

נערך לאחרונה:
אני השתמשתי כמה פעמים במקס-פרו והיה בסדר גמור - אבל השתמשתי בעוד הרבה חברות בסדר גמור.

--
אני לא אומר שצריך לפסול את מקספרו בארץ, אבל רק צריך לדעת שלא קונים מקספרו אמיתי.
אני כן ראיתי הבדלים במילוי בין הויאלים או ויאלים מסוג שונה וגם הערתי על זה - אבל רובם אותו גובה.

מה שחשוב זה האם בתכל'ס החומר עובד - והאם באמת יש שם 10cc תמיד, כי היה לי בחור שאמר לי שקיבל רק 8CC וזה אמנם הוחלף לו.

באייר

black pharma

--

כל החברות שיש בארץ מזוייפות כולל ה אקספו ,יש גם חברות ישראליות כגון mxp אצטקה ,וגם החברה החדשה שהמלצתם עליה black pharma מה גם שסיירוקס האורגינל זה לא זיוף יצא מפה כחול לבן

נערך לאחרונה:
לא יודע מה איתכם אירגנתי 5 ויאלים של hcg סינים ל5 סייקלים הבאים נמאס מהאמפולות מי חושב שאני הולך לאבד ביצה?

נערך לאחרונה:
לא יודע מה איתכם אירגנתי 5 ויאלים של hcg סינים ל5 סייקלים הבאים נמאס מהאמפולות מי חושב שאני הולך לאבד ביצה?
ואני חושב שאני יתחיל לבשל וזהו
יתרונות מול חסרונות?
מכירים חברה טובה של חומרי גלם?
אולי תבשל את הביצה מה-HCG הסיני?...
יש חנות חומרי גלם מעולה ביציאה ליפו מוולפסון. 30% הנחה על כל מה שתמצא בטמבוריה סטנדרטית.

black pharma

כל החברות שיש בארץ מזוייפות כולל ה אקספו ,יש גם חברות ישראליות כגון mxp אצטקה ,וגם החברה החדשה שהמלצתם עליה black pharma מה גם שסיירוקס האורגינל זה לא זיוף יצא מפה כחול לבן

יש לך נסיון עם הבלאק פארמה ?

בלאק פארמה חברה מצויינת מניסיון שלי חומרים נכנסים חלק עכשיו על אננטט ובולד שלהם והחרמנות בשמיים

מסכים לגמרי, אני מריץ פרופ, טרן קצר ומאסטרון של בלק פארמה והחרמנות גומרת אותי.

לפני זה הרצתי mxp, סיימתי את הסייקל וירדתי לקרוז במינון trt ועכשיו אני בחיטוב.

1-4
Test prop 100mg eod
Tren ace 50 mg eod
Masteron 100 mg eod
Provoron 50 mg Ed
4-8
Test prop 100 Ed
Tren ace 100 Ed
Masteron 150 Ed
Proviron 75 mg Ed
8-11
Test prop 100 eod
Tren ace 100 eod
Masteron 200 eod
Stanazol 60 Ed
Proviron 100 Ed

החלפתי ברנד בגלל המלצות חמות, לא כי הקודם לא היה מוצלח או משהו בסגנון.

1-4
Test prop 100mg eod
Tren ace 50 mg eod
Masteron 100 mg eod
Provoron 50 mg Ed
4-8
Test prop 100 Ed
Tren ace 100 Ed
Masteron 150 Ed
Proviron 75 mg Ed
8-11
Test prop 100 eod
Tren ace 100 eod
Masteron 200 eod
Stanazol 60 Ed
Proviron 100 Ed

יפה מאוד חבר , מבסוט עלייך - תמשיך להתקדם .
איך התוצאות עד כה ?

Vw y

1-4
Test prop 100mg eod
Tren ace 50 mg eod
Masteron 100 mg eod
Provoron 50 mg Ed
4-8
Test prop 100 Ed
Tren ace 100 Ed
Masteron 150 Ed
Proviron 75 mg Ed
8-11
Test prop 100 eod
Tren ace 100 eod
Masteron 200 eod
Stanazol 60 Ed
Proviron 100 Ed

ה-B&C מצלצל מוכר... 😉

--

זה כי אתה אוכל סופגניות של רולדין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית