הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Maxpro קצת סדר לכמה אנשים שמרגישים מבולבלים

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם!
מקווה שהפוסט הזה לא יינעל,ואנשים ידעו להגיב בשפה נאותה,הרי אחרי הכל כולנו כאן למטרה אחת,והיא לעזור אחד לשני כמה שיותר לכוון לייעץ ולייעל.
אז אני רוצה לספר לכם על הניסיון שלי האישי עם maxpro.
עברתי כמה סייקלים כבר,חלקם רפואי חלקם אנדר,של שלל חברות,חלק נפילה וחלק פחות,אני אוהב בכל סייקל לבצע בדיקות דם כחודש אחרי תחילתו,כדי לראות את רמות הטסט בדם ועוד כמה דברים.
לצורך העניין בסייקל הקודם שלי שהיה עם ראדג׳ה הרגשתי חלש מאד בלי חשק לאימונים בלי מוטיבציה והתוצאות פשוט לא הגיעו חשדתי בחומר למרות שראדגה מומלצת כאן לא מעט.
אך כשגם חבר שלי שעשה איתי סייקל אמר לי שמרגיש אותו דבר,״פה חשדתי״ ביצעתי בדיקות דם,והחששות היו מוצדקים טסט נמוך ברמות של תקופת פיסיטי ממש ככה אבל,וגם כך הרגשתי,הייתי שבור ומאוכזב מאד,תחשבו מה זה לדעת שהזרקת שמן.
שוב זה מניסיון אישי שלי יכול להיות שחלק עשו ראדגה והיו מרוצים.
בכל מקרה לאחרונה בסייקל הנוכחי עברתי למקספרו,חומרים קצרים,ההרגשה הטובה והמוכרת לא איחרה לבוא,והתוצאות יחד איתם,מי שמכיר אותי כאן מהפורום ראה תמונות שלי של לפני חודש וחצי ותמונות מהיום ״מהפך״.
מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד יהיו דעות לכאן ולכאן,אבל כשיש חומר כמו מקספרו שהמון ממליצים ומרוצים,אז שווה לנסות.
אני אישית לא רואה את עצמי מחליף ברנד.
מצרף תמונות של הויאלים שלי.
בהצלחה לכולם חברה:)
לילה טוב.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 48.6 · צפיות: 284
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 295
אם תראו שהפסקתי להגיב פה בפורום ביום יומיים הקרובים אז אני מבסוט על הפרוטוקול שינה החדש שלי
או שנכנסת לתרדמת

כולנו נבקר אותך 😃

לא יודע מה אתכם אבל על טרן ישנתי עם חבילה של קסאנקס ליד הכרית 😃 הדבר היחיד שעזר להרגיע את הסרטים. עדיף בלי טרן וזהו

לא יודע מה אתכם אבל על טרן ישנתי עם חבילה של קסאנקס ליד הכרית 😃 הדבר היחיד שעזר להרגיע את הסרטים. עדיף בלי טרן וזהו
האמת שאני כבר שלושה חודשים בלי טרן. נולדתי מחדש.
עוד מעט חוזר. נקווה שניקח באיזי.

"פארבולן זה לא טרן רפואי כי אין דבר כזה ומעולם לא היה. פארבולן זה היה בעבר חומר וטרינרי (טרן אקסוקרבונט) אסטר שדומה טיפה לאנטט (טיפה קצר יותר) היום אין דבר כזה יותר כל חומר שנקרא פראבולן זה חומר UG וזה בסך הכל טרן עם זמן מחצית חיים של בערך 10 ימים".
ציטטתי מהפוסט הזה: https://www.lbs.co.il/threads/24260/

"פארבולן זה לא טרן רפואי כי אין דבר כזה ומעולם לא היה. פארבולן זה היה בעבר חומר וטרינרי (טרן אקסוקרבונט) אסטר שדומה טיפה לאנטט (טיפה קצר יותר) היום אין דבר כזה יותר כל חומר שנקרא פראבולן זה חומר UG וזה בסך הכל טרן עם זמן מחצית חיים של בערך 10 ימים".

תראה קודם כל במחיר שלו הוא בערך פי שלוש לפחות גם כאנדרגאונד. ואני מדבר על חומר גלם לא ויאל מוכן.
אני משתמש ב opiox pharma שבעיקר מתבססים על מוצרים וטרינרים. המוצר שלהם נקרא "parabox" אבל לא בטוח עם מדובר בטרן רגיל או פאראבולן. אולי רמיזה בשם רק לשם המכירות.

Parabolan זה החומר שמשמש לבני אדם כמובן שהוא גם מיוצר Ug

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית