הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע גודל חדש ל-syntha6

המצחיק הוא שבחו"ל זה עולה בדיוק כמו אופטימום, ISS וכל אבקת חלבון כזו או אחרת אך בארץ דופקים לזה מחיר ודופקים את הצרכנים. לדעתי עד שלא יהיה כאן חרם מסיבי על היבואנים שום דבר לא ישתנה, לי אישית כבר לא אכפת אני לא צרכן כזה גדול אבל לאנשים שקונים בקביעות זה יכול להיות חיסכון של כמה מאות שקלים בחודש.

• פותח/ת השרשור
טוב כל הנושא של מחירים של תוספי מזון בארץ זה זנות אחת גדולה פשוט ביזיון מה שקורה עם זה וכל פעם שנאי חושב על זה אני מתעצבן מחדש פשוט ביזיון

רק להזמין מחו"ל!!!! אני כבר לא קונה כלום בארץ (רק אם אני נתקע בלי) וגם אז אני לא מפסיק לקלל אחרי זה...

הבעיה שאבקות חלבון וגיינרים לא משתלם בכלל להזמין מחו"ל כי זה יוצא כמעט אותו מחיר בגלל עלויות המשלוח הגבוהות, אבל כאשר מזמינים סטוקים כמו היבואנים והם עוד קונים את זה ישירות מהחברה אין סיבה שזה יעלה כמו שזה עולה כיום.

עדי היבואנים קונים את האבקות חלבון שלהם כולל משלוח מע"מ וכל הזיוני שכל ב120-140 ש"ח לדלי, אתה חושב שהם כאלו מסכנים? בכמה אתה מקבל את זה בסוף? ב350 לפחות ויש המוכרים גם אופטימום ב380, כמה רווח יש כאן?
אני מבין שאנחנו יד שלישית כבר אבל עדיין זו גזלנות. החנויות לא אשמות כי הן גם מקבלות את זה במחיר מופקע והן צריכות להרוויח, בסופו של דבר מי שסובל זה הצרכן. על פורמולות אני לא מדבר בכלל, פורמולה שמחירה כמו אבקת חלבון בחו"ל אחד לאחד נמכרת כאן בפי 2 ממחיר אבקת חלבון בארץ (500 ש"ח לנו אקספלוד אחד מסכן? איפה אתם חיים?)

• פותח/ת השרשור
חחח אחי אתה מתפרץ לדלת פתוחה אני חושב בדיוק כמוך זה ביזיון שאין כדוגמתו חבל שהצרכנים פשוט אידיוטים
ולא מתאגדים לחרם על כל התעשיה הזאת פה בארץ וממשיכים לקנות במחירים כאלה

אני מקווה שיום אחד יקום כאן גוף אמיתי ומקצועי ויעשה את הצעד הנכון ויתן לכולם בראש, אם הייתי רואה את העתיד שלי בארץ הייתי מתחיל לעשות זאת ממזמן, אבל לצערי אני לא.

גם ליבואן יש הוצאות, עובדים,הובלה,אחסנה, במקרים של עודף מלאים ופגי תוקף הוא סופג עליו הפסדים
נכון שהוא מרוויח טוב אבל הוא עובד קשה ולוקח על עצמו סיכונים

ככה זה מי שלוקח סיכונים או מרוויח ממש טוב או שפושט רגל

אתה רוצה תהיה יבואן...

גם החנויות חיות מנתח רווחים די קטן על רוב המוצרים

ככה זה כשאתה יד שלישית מהמפעל... אתה משלם יותר

• פותח/ת השרשור
זה לא מדוייק אני יודע בוודאות שגיל הזין הזה קונה אופטימום בין 250-280 שקל בכמה הוא מוכר אופטימום מממ
400-450 ש"ח אם אני לא טועה זה 100% רווח עכשיו תגיד לי שזה לא גניבה

הוא קונה הרבה פחות מ250, זה לא משנה לא נכנסים כאן לכיס של אף אחד כל כאלב יבוא יומו.

עבדתי עם גיל תקופה מסוים תכלס אי אפשר כבר לעמוד במחירים האלו מוכרים את הנו אקספלוד ב 500 שקל כאשר אפשר לקנות בארץ פרוהורמון ב 400 שקל

זה לא מדוייק אני יודע בוודאות שגיל הזין הזה קונה אופטימום בין 250-280 שקל בכמה הוא מוכר אופטימום מממ
400-450 ש"ח אם אני לא טועה זה 100% רווח עכשיו תגיד לי שזה לא גניבה

המידע שלך לא נכון
אני לא אכנס למחירים
הרווח ממש קטן
אל תשכח שיש המון הוצאות
שכירות של חנויות, משכורות...

בסופו של דבר הרווח לא גדול
סתם מוציאים עצבים על האנשים הלא נכונים
המחירים נקבעים ע"י היבואן וכל חברה שקונה מהיבואן עושה את החישובים שלה בכמה למכור כדי להרוויח ולא לפשוט רגל

בתור צרכן ברור שאם אתה יכול להשיג חלבון ב 10-20 ש"ח פחות אתה מתעצבן
אבל רק בקומבינה ולא מחנות. (מחנויות המחירים פחות או יותר אותו הדבר, ההבדל הוא במלאים, יש חנויות שמחזיקות מלאים גדולים וחנויות שמוכרות בזול בד"כ המלאי שלהם מאוד מצומצם)

המידע שלך לא נכון
אני לא אכנס למחירים
הרווח ממש קטן
אל תשכח שיש המון הוצאות
שכירות של חנויות, משכורות...

בסופו של דבר הרווח לא גדול
סתם מוציאים עצבים על האנשים הלא נכונים
המחירים נקבעים ע"י היבואן וכל חברה שקונה מהיבואן עושה את החישובים שלה בכמה למכור כדי להרוויח ולא לפשוט רגל

בתור צרכן ברור שאם אתה יכול להשיג חלבון ב 10-20 ש"ח פחות אתה מתעצבן
אבל רק בקומבינה ולא מחנות. (מחנויות המחירים פחות או יותר אותו הדבר, ההבדל הוא במלאים, יש חנויות שמחזיקות מלאים גדולים וחנויות שמוכרות בזול בד"כ המלאי שלהם מאוד מצומצם)
העניין הוא שלמי שיש מלאי גדול יותר, יכול לתת במחירים נמוכים יותר מכל חנות "קטנה" כזו או אחרת, אז למה לא לעשות את זה? למה סתם להיות חזיר? בסופו של דבר ככל שתמכור יותר גם אם תוריד 20-30 ש"ח מכל דלי או אפילו 50 אתה תרוויח יותר ויהיו לך יותר לקוחות בחנות ויותר פירסום והפצה בין המכוני כושר והאנשים כלל.
ולגבי הנו אקספלוד, ב500 ש"ח כולל מע"מ משלוח אפשר להביא מחו"ל 2 קופסאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית