עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה מאוד דובר באחרונה על החברה ועל המוצר.רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?
הכנסתי פרופ וnpp לקיק + דקה ארוך וטסט אנטט ובולדנון. אתן חוות דעת בהמשך 😃
התחלתי סייקל של טסט קצר וטרן קצר מינונים לא מטורפים, הטרן עשה לי מחנק מטורף לא שיעולים אבל הרגשה אחרת שדי חדשה לי
החומרים עובדים מאוד טוב כבר יומיים אני מסתובב עם הרגשה של צורך להתפוצץ על מישהו. בהתחלה חששתי מאוד כי השמנים בכלל לא כאבו והיתי בטוח ששוב נפלתי על משהו זבל, גם הטסט עצמו נראה כמו מים ממש שקוף למרות שגבו ממני כמה שקלים בודדים יותר על זה היה שווה זה כיף לדעת שסוף סוף יש עוד חברה אמינה. בזמנו השתמתי בפארמה לאב שהיו טובים ואז עברתי ל MXP כל דבר אחר שנגעתי בו היה זבל, הביו מדיק עבד בהתחלה ואז הרסו אותו אותו דבר גם עם קאלפה אני רק מקווה שאת החברה הזאת לא יהרסו
ואיך ההרגשה עד עכשיו? יש חשק מיני כוח וכו?התחלתי שבוע שלישי החומרים קצרים, את הטרן אני אעלה אחרי שבוע רביעי
אני בכללי אוהב לשלב npp לכל סייקל כולל בארוכים אפילו עם ננדרולון דקנואט , רק בגלל הרעב שה npp עושה ליהכנסתי פרופ וnpp לקיק + דקה ארוך וטסט אנטט ובולדנון. אתן חוות דעת בהמשך 😃
אבל לא הבנתי באיזה אתר אחי , זה מיוצר בישראל חח לא מצאתי בכלל ספקים שמוכרים אותם בחול
אני בכללי אוהב לשלב npp לכל סייקל כולל בארוכים אפילו עם ננדרולון דקנואט , רק בגלל הרעב שה npp עושה לי
אני לא חושב שנטען שמיוצר בחו"ל...גם אם זה היה נמכר בחו"ל ומיוצר במקום שרשום באתר - עדיין לא הייתי מאמין שבגלל הברקוד שיש על המוצר אז זה כביכול "מקורי"
מה קשה כל כך לזייף ברקוד של 1.90 שקל ואז יש לך מוצר "מקורי"
אין דבר יותר טוב מניסיון .
ואיך ההרגשה עד עכשיו? יש חשק מיני כוח וכו?
שלא תטעה, אני מאוד רוצה ומאמין שהחברה הזאת תצליח ותהיה מס׳1 בשוק.אני לא חושב שנטען שמיוצר בחו"ל...
היעילות של הברקוד תלויה באלגוריתםשלא תטעה, אני מאוד רוצה ומאמין שהחברה הזאת תצליח ותהיה מס׳1 בשוק.
זה למה אני מאוד מתעניין לשמוע חוות דעת עליה .
אבל הקטע של הברקוד לדעתי מיותר
היעילות של הברקוד תלויה באלגוריתם
זה רעיון נהדר לדעתי
מה כל כך בא לך שהיא תהיה מס 1 בשוק חחשלא תטעה, אני מאוד רוצה ומאמין שהחברה הזאת תצליח ותהיה מס׳1 בשוק.
זה למה אני מאוד מתעניין לשמוע חוות דעת עליה .
אבל הקטע של הברקוד לדעתי מיותר
מה כל כך בא לך שהיא תהיה מס 1 בשוק חח
זה לא יקרה כנראה.שתהיה חברה נורמלית,
כדי שלא כל פעם שאנשים יקנו חומרים
יצטרכו להיות בסימן שאלה אם החומר טוב או לא .
אז שיהיה משהו אחד טוב וסלאמת
תוריד קצת מינון מהטרן עד שתתיצב על רמות שהתופעות נסבלותהתחלתי סייקל של טסט קצר וטרן קצר מינונים לא מטורפים, הטרן עשה לי מחנק מטורף לא שיעולים אבל הרגשה אחרת שדי חדשה לי
החומרים עובדים מאוד טוב כבר יומיים אני מסתובב עם הרגשה של צורך להתפוצץ על מישהו. בהתחלה חששתי מאוד כי השמנים בכלל לא כאבו והיתי בטוח ששוב נפלתי על משהו זבל, גם הטסט עצמו נראה כמו מים ממש שקוף למרות שגבו ממני כמה שקלים בודדים יותר על זה היה שווה זה כיף לדעת שסוף סוף יש עוד חברה אמינה. בזמנו השתמתי בפארמה לאב שהיו טובים ואז עברתי ל MXP כל דבר אחר שנגעתי בו היה זבל, הביו מדיק עבד בהתחלה ואז הרסו אותו אותו דבר גם עם קאלפה אני רק מקווה שאת החברה הזאת לא יהרסו