כבר תקופה אני בטקסס (2-3 חודשים), ואני כבר 3 שבועות ברציפות נכשל בסקוואט.
הטכניקה שלי נהרסה, כנראה בגלל שהמשקל היה כבד מספיק כדי לשבור אותה.
המשקל הרגיש כבד מאד, ובחלק מהפעמים לא ירדתי אפילו לחזרה שנייה.
הכשל היה ככה :
2F
2F
1
משקל בוקר - 87
גובה - 178
הנפח האחרון שהיה הוא 122.5 5*5 ומחר אמור להיות 125.
בתקיעה כנראה נובעת מ:
טכניקה
נפח נמוך יחסית
אוכל
התיכנון שלי לעשות ריסט בסקוואט, לעבוד על הטכניקה, לעלות את הנפח ואם זה לא יעבוד לעלות את האוכל.
סקוואט לפני 3 שבועות - פה אני לא ממש שם לב לטכניקה כי הייתה לי הרבה זמן טכניקה קבועה שנראתה טוב, אבל פה היא פשוט התקלקלה.
סקוואט לפני 2 שבועות - אחריי שבוע שעבר ניסיתי לתקן את הטכניקה ולנסות לשלוח ברכיים חזק, וזה מה שיצא.
סקוואט לפני של השבוע - בשבוע הזה רציתי כבר להתחיל את הריסט, אבל הרגשתי טוב, אז החלטתי ללכת על עוד ניסיון.
לא הלך משהו..
בתחתית הברך שלי בורחת ואז אני עולה בגרינד ענק, האם אפשר דגשים על איך לתקן את זה (ולמה זה קורה) ואיך לתקן כל מה שאני עושה לא נכון.
שאלה - מה תיאוריה של התנועה ?(עד עכשיו חשבתי שהיא בהתחלה לפתוח ברכיים ולשבת אחורה, ואז לרדת למטה )
אשמח ביקורות על הטכניקה/תכנון להמשך.
תודה!😃
הטכניקה שלי נהרסה, כנראה בגלל שהמשקל היה כבד מספיק כדי לשבור אותה.
המשקל הרגיש כבד מאד, ובחלק מהפעמים לא ירדתי אפילו לחזרה שנייה.
הכשל היה ככה :
2F
2F
1
משקל בוקר - 87
גובה - 178
הנפח האחרון שהיה הוא 122.5 5*5 ומחר אמור להיות 125.
בתקיעה כנראה נובעת מ:
טכניקה
נפח נמוך יחסית
אוכל
התיכנון שלי לעשות ריסט בסקוואט, לעבוד על הטכניקה, לעלות את הנפח ואם זה לא יעבוד לעלות את האוכל.
סקוואט לפני 3 שבועות - פה אני לא ממש שם לב לטכניקה כי הייתה לי הרבה זמן טכניקה קבועה שנראתה טוב, אבל פה היא פשוט התקלקלה.
סקוואט לפני 2 שבועות - אחריי שבוע שעבר ניסיתי לתקן את הטכניקה ולנסות לשלוח ברכיים חזק, וזה מה שיצא.
סקוואט לפני של השבוע - בשבוע הזה רציתי כבר להתחיל את הריסט, אבל הרגשתי טוב, אז החלטתי ללכת על עוד ניסיון.
לא הלך משהו..
בתחתית הברך שלי בורחת ואז אני עולה בגרינד ענק, האם אפשר דגשים על איך לתקן את זה (ולמה זה קורה) ואיך לתקן כל מה שאני עושה לא נכון.
שאלה - מה תיאוריה של התנועה ?(עד עכשיו חשבתי שהיא בהתחלה לפתוח ברכיים ולשבת אחורה, ואז לרדת למטה )
אשמח ביקורות על הטכניקה/תכנון להמשך.
תודה!😃