הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר מתחיל AB

• פותח/ת השרשור ACE
  • פורסם בתאריך

ACE

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכולם...!
אני מתחיל בתכנית ab... אבל המאמנים במכון לא כל כך טובים אז אני אשמח אם תעזרו לי... יש לי כמה שאלות פשוט...
קודם כל... יש הבדל גדול בין בנץ׳ פרס לבנץ׳ פרס בשיפוע...? הבנתי שבשיפוע חיובי זה יותר קשה... כדאי לי לעשות את שני התרגילים...?
בעניין החזה... גם יש הבדל בין פרפר בשכיבה... לפרפר בעמידה...?
ודבר אחרון בקשר לגב... איזה תרגילים אתם ממליצים לעשות...? חשבתי על מתח דדליפט ותרגיל נוסף מפה... אם תוכלו לעזור לי עם תרגילים טובים לרגליים חוץ מסקוואט כמובן זה יהיה נהדר...
שוב תודה רבה לעוזרים...!!

אני קצת עצלן בשעות האלה אבל תכנס לקילוגרם יש שם את כל המידע שאתה צריך

טוב נתחיל עם החזה..
יש הבדלים בין בנצ פרס לעבודה בשיפוע. כאשר את עובד בשיפוע אתה עובד בתנועה שונה כזאת שנותנת דגש יותר על החזה העליון וגם הכתף האמצעית הופכת לסינרגיסטית (עוזרת) בתרגיל. עקרונית אתה יכול לעבוד גם בשיפוע זה לא חובה ולא תחליף לבנצ פרס.
לגבי הפרפר איך בדיוק אפשר לבצע בעמידה? אין תרגיל כזה.
לגבי הגב. דדליפט הוא תרגיל בו שרירי זוקפי הגו והטרפז עובדים חזק אבל הרחב גבי לא כל כך, עם זאת שרירי הרגליים נותנים את רוב התמורה בתרגיל והתרגיל הוא תרגיל טוב אבל קח בחשבון הוא אינו תרגיל לרחב גבי. מתח הוא תרגיל מעולה ואתה יכול להתמקד רק בו ואתה יכול גם להוסיף חתירה בכל סוג שהיא. רק ודא שהעומס לא גדול מידי על כל שריר כדי שתהיה התאוששות טובה מאימון לאימון.
לגבי רגליים סקוואט הוא תרגיל בסיסי. אם אתה עובד גם דדליפט לא צריך להוסיף עוד תרגיל זה יספיק לרגליים לפי דעתי

• פותח/ת השרשור
וואי תודה רבה...!
לפרפר בעמידה התכוונתי לכבלים שמושכים אותם... זה משנה עם כבלים או פרפר בישיבה...?
ואוקיי... לחזה אני יעשה בנץ' פרס רגיל ובשיפוע ופרפר עם כבלים או בשכיבה... לגב אני יעשה מתח חתירה ודדליפט... כדאי עוד תרגיל...?
ולרגליים סקוואט... אתה בטוח שלא צריך יותר מזה...?
יש מצב אתה נותן לי תרגילים גם לכתפיים...? פייר לדעתי הכתפיים זה אחד השרירים הכי חשובים ויפים אצל גבר...
ושאלה אחת אחרונה... יש הבדל בין בנץ' פרס עם משקולות יד לבין בנץ' פרס עם מוט...?

יש הבדל בין פרפר בכבל קרוס לבין פרפר במכונה לבין פרפר עם משקולות יד, אני לא יפרט אותם כי זה הרבה הבדלים.. אני חושב שכתרגיל עזר לבנצ הפרפר בכבל קרוס הוא הגרוע ביותר, עדיף או משקולות יד או מכונה.
לגבי הגב זה יספיק.
לגבי הרגליים שוב סקוואט ודדליפט יעשו את העבודה לפי דעתי זה יספיק
לכתפיים אני ממליץ לחיצת כתפיים כנגד מוט (פרס) תרגיל מעולה.
לגבי בנצ עם מוט או משקולות יש הבדלים, אם משקולות יד אפשר להגיע לטווח תנועה גדול יותר ויש עבודה גדולה יותר של השריר לייצב את המשקולת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית