הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איגל פארמה או expo + כמה שאלות

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
מה עדיף מבין השניים?
כמה זמן לוקח לדקה ארוך להשפיע?
כמה זמן לוקח לטרן ארוך להשפיע?
תודה לכל העוזרים

זהר לי התחת באדום ואני מתלהב ממנו כי נפלתי על חומרים לא הכי טובים עד עכשיו.
במחשבה שניה זה נשמע כאילו יש לי אינטרס בחברה אז אתם מוזמנים למחוק את התגובה

אף אחד לא מוחק שום תגובה, דעתך היא דעתך כמו שדעתו הלא טובה היא דעתו.
האחד אוהב שוקולד מאוד השני חלבה - זה לגיטימי.

מי שחושב שתגובה מסויימת מכורה או שיש לה אינטרס זה בסדר, זה לא התפקיד שלך או של מישהו לכוון את התנועה.
כל קורא יסיק בעצמו את המסקנות של עצמו.

חלק יאמינו לX חלק יאמינו לY - אני מאוד ממליץ לכל אחד לנסות הכל בסופו של דבר ולקבל החלטה.

אההה עכשיו הכל ברור - אתה מחפש שמנים לא כואבים כי כאב הוא בעצם אינדיקציה לחומר.

אז תגיד.. אם אתה משתמש בחברות מחו"ל איך תאיגר בכאבים?? כי החברה מאוד כואבת. זה הבנזיל אלכוהול אתה יודע...
מה לגבי סוסטנון רפואי?? די כואב, לא?

החברה הכי טובה שאני ממליץ עליה בחום : טסטווירון דיפו מקורי, שמגיע בקופסא, לא בתפזורת.
די די אל תיסחף , אתה מדבר על כאב אני דבר איתך על גוש חום חולשה בכל הגוף תסמיני נובה פארם הידועים , שמע אני לא מדבר על כל אחד שקיבל את זה מ mxp או הבלאק ״החברה החדשה ״ ובא נדבר ברצינות , השמנים של באייר שרינג ממש מעולים לא מרגישים אותם

אף אחד לא מוחק שום תגובה, דעתך היא דעתך כמו שדעתו הלא טובה היא דעתו.
האחד אוהב שוקולד מאוד השני חלבה - זה לגיטימי.

מי שחושב שתגובה מסויימת מכורה או שיש לה אינטרס זה בסדר, זה לא התפקיד שלך או של מישהו לכוון את התנועה.
כל קורא יסיק בעצמו את המסקנות של עצמו.

חלק יאמינו לX חלק יאמינו לY - אני מאוד ממליץ לכל אחד לנסות הכל בסופו של דבר ולקבל החלטה.
אחד אוהב שוקלד מאוד, שני מת על חלבה והשלישי חולה על מכירה שלהם...
כשיוצאות תגובות כמו "פצצה" ו-"לפנים" על חברה שאף אחד מהמשתתפים בדיון עדיין לא השלים סייקל שלה, זה נראה לא טוב בלשון המעטה.

אחד אוהב שוקלד מאוד, שני מת על חלבה והשלישי חולה על מכירה שלהם...
כשיוצאות תגובות כמו "פצצה" ו-"לפנים" על חברה שאף אחד מהמשתתפים בדיון עדיין לא השלים סייקל שלה, זה נראה לא טוב בלשון המעטה.

עזוב תום, נכון או לא נכון. אני לא אמרתי שזה נראה טוב, נראה לא טוב.

יש משתמשי קצה, אף אחד פה לא טיפש אני חושב. כל אחד יקח מה שהוא רוצה מאיפה שהוא רוצה.
אם אנחנו בקטע של תיקון עוולות אז יש פה בפורום כמה יותר דחופות.

אתה רוצה שאני אוציא לך עכשיו 5 פוסטים מהזמן האחרון של חוות דעת של אנשים לפני שימוש כי הדילר אמר שלהם שזה פצצה?
מה שונה? מישהו אמר למישהו שזה טוב.

תפקידנו לצנן את האווירה ולומר חבר'ה - אין מידע - תשתפו אחרי שתעשו גם אותנו.. עד אז לא מאמינים.

עזוב תום, נכון או לא נכון. אני לא אמרתי שזה נראה טוב, נראה לא טוב.

יש משתמשי קצה, אף אחד פה לא טיפש אני חושב. כל אחד יקח מה שהוא רוצה מאיפה שהוא רוצה.
אם אנחנו בקטע של תיקון עוולות אז יש פה בפורום כמה יותר דחופות.

אתה רוצה שאני אוציא לך עכשיו 5 פוסטים מהזמן האחרון של חוות דעת של אנשים לפני שימוש כי הדילר אמר שלהם שזה פצצה?
מה שונה? מישהו אמר למישהו שזה טוב.

תפקידנו לצנן את האווירה ולומר חבר'ה - אין מידע - תשתפו אחרי שתעשו גם אותנו.. עד אז לא מאמינים.
נו... בדיוק. עדיין אין מידע.

או קיי ו...? אתה אומר אז שאם אין מידע אז אנשים בעצם לא יכולים לומר שהם שמעו שהחומר טוב??
לא ראיתי מישהו שהשתמש ואמר "איןןןן עליתי תוך יומיים עשרים קילו"

מחלקים סופרלטיבים מוגזמים לדעתי למשהו שהם עוד לא עשו, אבל זה על סמך דברים שהאכיל אותם הדילר שלהם כנראה או אנשים מהסביבה. זה חוזר פה במיליון פוסטים ומיליון חברות שונות. מה ההבדל פתאום עכשיו?

איזה עוולות למשל?
(קצת איבדתי אותך)

עזוב אחונה.

די די אל תיסחף , אתה מדבר על כאב אני דבר איתך על גוש חום חולשה בכל הגוף תסמיני נובה פארם הידועים , שמע אני לא מדבר על כל אחד שקיבל את זה מ mxp או הבלאק ״החברה החדשה ״ ובא נדבר ברצינות , השמנים של באייר שרינג ממש מעולים לא מרגישים אותם

א. אני אמרתי סוסטנון של אורגנון ולא באייר שריניג בכוונה כי באייר לא כואב.

ב. גוש, חום, חולשה - הם תסמינים בד"כ של רגישות לסוג השמן שבשימוש או כמות ממסים גבוהה מדיי! או הזרקה מלוכלכת ללא שמירה על סטריליות! זה יכול להיות מיליון דברים, אתה רוצה שנמשיך להתפלמס על זה? לנובה פארם היה כזה באטץ' - זה קורה בחברות אנדרגראונד או כמו וורמודג'ה שמשתמשים באתיל אלואט שהרבה רגישים לשמן הזה. מזריקה אחת לא פוסלים חברה, פוסלים באטץ'. נובה פארם רצה בארץ הרבה אחרי הפאשלה ויש לה נאמנים שלא החליפו אותה עד הסוף. אז מה אתה בעצם אומר פה?

ג. אם אתה כבר מדבר אז למה חצאי דברים ? אתה תגיד לי שם של חברה ואני אמצא לך מישהו שנכווה ממנה. כל החברות שרצות היום פה בשוק הישראלי כולם ואני אומר לך את זה חד-משמעית - בכולם!! היה מקרה של אנשים עם גוש, חום, חולשה וכאבים.

ד. זה למה אני המלצתי על באייר רפואי - כי הם ממש מעולים.

ה. שמן שקוף זו ברכה לא קללה - אני לא ראיתי אנטט צהוב של באייר שריניג.

אפשר להמשיך ככה און ואון ואון - אבל עד עכשיו לא קיבלתי ממך תשובה ישירה - פארמה לאב זו לא חברה מחו"ל.
אז במה אתה משתמש ומה את ממליץ??

או קיי ו...? אתה אומר אז שאם אין מידע אז אנשים בעצם לא יכולים לומר שהם שמעו שהחומר טוב??
מחלקים סופרלטיבים מוגזמים לדעתי למשהו שהם עוד לא עשו, אבל זה על סמך דברים שהאכיל אותם הדילר שלהם כנראה או אנשים מהסביבה. זה חוזר פה במיליון פוסטים ומיליון חברות שונות. מה ההבדל פתאום עכשיו?
שוב, זה נכון ואני מסכים. מותר הכל אפילו שאין מידע. ההבדל הוא במינון. חשוב לי שיהיה מינון סביר של מה שתיארת.
עזוב אחונה.
עזבתי

שוב, זה נכון ואני מסכים. מותר הכל אפילו שאין מידע. ההבדל הוא במינון. חשוב לי שיהיה מינון סביר של מה שתיארת.

עזבתי

מסכים לחלוטין - צריך לצנן פה את ההתלהבויות של כל אחד ששמע משהו ממישהו - זה לא פורום ניחושים והסקת מסקנות תיאורטיות. אבל בצורה שתשאיר טעם טוב.

תום אנחנו אנשים מנוסים שאחרי שבוע שבועיים עם טסט קצר אפשר להגיד אם מרגישים טסט
בלאק פארמה עובד. מורגש מאוד.
וזה המידע שאני חוויתי.
כמה עובד? נחיה ונראה. כנראה שיש שם מינון יתר
האתגר יהיה לשמור על הרמה גם בבטצים הבאים

וזה המידע שאני חוויתי.
הכל נכון... 😃
בדיוק מה שחשבתי על החברה. ניסיון של טסט קצר וטרן קצר. עובד/לא עובד...
והאתגר, בינתיים הרוב נכשלות בו. אחת שרצה בערך ולא נכשלה במבחן המינון לדעתי.

וזה המידע שאני חוויתי.

מה לגבי כואב לא כואב ? מה הכמויות המוזרקות ? רגישות \ נפיחות ?
אשמח לחוות דעת...

מה לגבי כואב לא כואב ? מה הכמויות המוזרקות ? רגישות \ נפיחות ?
אשמח לחוות דעת...
נפיחות יש כי אני נותן 4 cc יום כן יום לא בערך ...אז נפיחות זה נפיחות ...גם טסטווירון של שרינג עושה לי נפיחות אז ברגיל.
מה שכן זריקות די נעימות יחסית (טסט ודקה ארוך וקצר בשביל הבוסט) לא כואב בכניסת החומר.

בקיצור מהחומר אין רגישות מיוחדת זה מאוד תלוי בצורת ההזרקה אצלי ,כמה חיממתי את החומר וכמה לאט ובסבלנות הזרקתי. גם זווית המחט משנה - זה ככה מהנסיון שלי .

נפיחות יש כי אני נותן 4 cc יום כן יום לא בערך ...אז נפיחות זה נפיחות ...גם טסטווירון של שרינג עושה לי נפיחות אז ברגיל.
מה שכן זריקות די נעימות יחסית (טסט ודקה ארוך וקצר בשביל הבוסט) לא כואב בכניסת החומר.

בקיצור מהחומר אין רגישות מיוחדת זה מאוד תלוי בצורת ההזרקה אצלי ,כמה חיממתי את החומר וכמה לאט ובסבלנות הזרקתי. גם זווית המחט משנה - זה ככה מהנסיון שלי .

בעבר הייתי מכניס גם 5 סיסי כמה פעמים בשבוע. בסייקלים האחרונים התחלתי לפרוש את הזריקות לנפחים קטנים יותר אבל כל יום, בפיזור לישבן כתף רגליים יד אחורית . לא משנה אם קצרים או ארוכים ( אני מגיע 2 גרם טסט.... אז אם לא מבשלים לי מינון מיוחד של 500 זה אומר 8 סיסי בשבוע. אז ההזרקה יומיומית כמו קצרים). הנפיחות כבר לא קיימת, הספיגה טובה יותר ומה שיוצא זה שאני פגוע בכל שריר פעם בשבוע, אפילו שאני מזריק כל יום (3 סיסי) .

תודה על המידע

יד אחורית?? נשמע כואב
אפילו הקוואדס סיוט
כתף אני בקושי מגיע בגלל גמישות אבל לפעמים מפזר לשם (אם יש עזרה חח)

עדכון מהיום : מחר יהיה שבועים מאז שהתחלתי. 2 קילו על המשקל , האימונים מתחילים להיות אגרסיביים , הרבה פאמפ.
ללא ספק טסט +דקה במינון גבוה!
(ולא ממש לקחתי מינונים מפגרים)

יד אחורית?? נשמע כואב
אפילו הקוואדס סיוט
כתף אני בקושי מגיע בגלל גמישות אבל לפעמים מפזר לשם (אם יש עזרה חח)

עדכון מהיום : מחר יהיה שבועים מאז שהתחלתי. 2 קילו על המשקל , האימונים מתחילים להיות אגרסיביים , הרבה פאמפ.
ללא ספק טסט +דקה במינון גבוה!
(ולא ממש לקחתי מינונים מפגרים)

יד אחורית כואב. אבל למדתי לאהוב (; ואני מוכן להישבע שמשהתחלתי להזריק לשן היד האחורית הפכה ענקית.

לגבי הכתף - מה שאני עושה זה שומט את היד שאליה מזריק. ואז את היד עם המזרק אני משעין על קיר ומסתובב ככה שמופעל לחץ המרפק לכייון הכתף אליה אני מזריק וככה אני מצליח להגיע בקלות.

מממ בעקרון זה אמור להיות 1250 טסט 1000 טרן בשבוע 2.5cc כל אחד פעמיים בשבוע
אבל תכלס זה פחות מזה כי זה מדולל מי יודע עד כמה...
1000mg/wk של טרן אנתת? מה הסיבה שאתה על מינון כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית