הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ל SS

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, אני הייתי ב FBW במשך החיטוב ועכשיו שסיימתי את החיטוב, הגיע הזמן לשינוי ואני חושב לעבור ל SS.
הסיבה שאני רוצה לעבור ל SS היא שהמשקלים שלי נמוכים וכי אני רוצה לעבוד קצת יותר על כוח ופחות על שריר.
עכשיו יש לי כמה בעיות עם התוכנית, דבר ראשון, אני משלב בנוסף למכון גם אומנויות לחימה ככה שיש לי 6 אימונים בשבוע ( 3 מכון ו 3 באומנויות לחימה ).
עכשיו השאלה היא מבחינת התאוששות, האם זה אפשרי לעמוד בזה כי אחרת אין לי מה לחפש ב SS.
דבר נוסף, כל ההמלצות שראיתי ל SS כוללות להיות במסה מטורפת עם פלוס קלורי כמה שיותר גדול, זה חובה להיות בפלוס כל כך גדול או שפלוס של 500 יכול להספיק ?
דבר נוסף, אני מאוד לא רוצה להזניח את הידיים ואת כל החלקים שלא עובדים ב SS ( שזה בערך רק הידיים ) אבל אני גם לא רוצה לפגוע בתוכנית, אם ככה, מה כדאי לעשות ?
אני רגיל לעבוד בכל התרגילים עם טווח של 8-10 חזרות, ובדדליפט 6 במשקל מסויים, אם ככה, כשאני יורד ל 3 חזרות, מה לשנות במשקל ?

לפני כל תרגיל, בחימום ראיתי שעושים כמה סטים עם אחוז מסויים מהמשקל כל הזמן? אם ככה אז באיזה אחוז להשתמש כל פעם ?

אני רגיל להעלות בדדליפט 5 קילו מאימון לאימון ( 2.5 כל צד ), אם ככה, אז זאת לא תהיה בעיה בשבילי אם אני פתאום יעלה 10 קילו מאימון לאימון ( 5 כל צד ) ?

ואם בכללי יש לכם טיפים והסברים איך אפשר לנצל את התוכנית למקסימום במצב שלי, זה יעזור לי מאוד.

תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
לא תעמוד ב-6 אימונים בשבוע. חבל על הזמן שלך.
בינתיים בכל הזמן הזה שאני במכון ואני מתאמן 6 פעמים בשבוע אני עומד בזה, אבל אני מודע לכך ש SS תוכנית קשה.
אם ככה, להישאר ב FBW כלשהי / לעבור ל AB ולא להתייחס לכוח ( או שלפחות לעשות עלייה איטית במשקלים ) ?

בינתיים בכל הזמן הזה שאני במכון ואני מתאמן 6 פעמים בשבוע אני עומד בזה, אבל אני מודע לכך ש SS תוכנית קשה.
אם ככה, להישאר ב FBW כלשהי / לעבור ל AB ולא להתייחס לכוח ( או שלפחות לעשות עלייה איטית במשקלים ) ?
אם יש מישהו טבעי שמסוגל להתקדם ב-SS עם עוד 3 אימונים כלשהם בשבוע - כולל אימוני שחמט או דמקה - תכיר לי אותו.
תישאר ב-FBW כלשהיא, עם עליה מאד איטית.

• פותח/ת השרשור
אם יש מישהו טבעי שמסוגל להתקדם ב-SS עם עוד 3 אימונים כלשהם בשבוע - כולל אימוני שחמט או דמקה - תכיר לי אותו.
תישאר ב-FBW כלשהיא, עם עליה מאד איטית.
עלייה של 2.5 בכל צד בדדליפט ו 1.25 בבנץ׳, בפרס ובסקוואט ובחתירה אפשרי ?
לפרסם את כל התוכנית וזהו ?

עליה מדי אימון? שלוש פעמים בשבוע? אין סיכוי.

אולי ליניארית מדקאו, עם עליה שבועית, אבל גם זה בספק.

לדעתי גם מאדקאו אולי יכולה להתאים, אפשר לנסות, אבל SS ממש לא עם עוד 3 אימונים בשבוע

1. קרא את המאמר על SS בפורטל קילוגרם.
2. לא מבצעים 3 חזרות בדדליפט.
3. לא מעלים 5 ק"ג בכל צד, אלא 5 ק"ג בסה"כ.
4. תתחיל מ80% מהRM5 שלך.
5. אחרי שבועיים תתחיל סקוואט קל באמצע השבוע.
6. קח בחשבון שאתה תתקדם עם הMMA פחות ממה שהיית מתקדם בלי.
7. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עליה מדי אימון? שלוש פעמים בשבוע? אין סיכוי.

אולי ליניארית מדקאו, עם עליה שבועית, אבל גם זה בספק.
ככה עבדתי עד עכשיו והכל היה אחלה, בכל מקרה, חשבתי לעשות תוכנית מבוססת כוח אבל עם כמה תרגילי עזר וקצת יותר חזרות ( אזור ה 6-8 ) ולעשות ככה שאני יוסיף משקל בשני אימונים בשבוע שיהיה לי רווח גדול בין העלאה במשקל, זאת אומרת שאם אני מתאמן שני חמישי ושבת, בשני אני יעלה ואז יהיו לי יומיים מנוחה ( עם האומנויות לחימה ) ואז בחמישי אני יעלה עוד פעם ובשבת לא יעלה, וככה בעצם תהיה לי יחסית עלייה קלה ושלא תרצח אותי.
בכל מקרה, אני שמתי לב שדי קל לי להתאושש, ואולי אני לא יתאמן בכל אימון ב 100 אחוז שלי אבל אני יהיה ב 95 אחוז לפחות.
אני אבדוק על מדקאו או על הליניארית
מצטרף להמלצה של הבחור 😃
אני משלב את הלינארית עם MMA פעמיים בשבוע וזה עובד טוב בינתיים.
אבדוק.
לדעתי גם מאדקאו אולי יכולה להתאים, אפשר לנסות, אבל SS ממש לא עם עוד 3 אימונים בשבוע
הבנתי מהתחלה ש SS תוכנית קשה, בגלל זה באתי לפה לייעוץ, בל מקרה אני אבדוק את מדקאו ואת הליניארית.
1. קרא את המאמר על SS בפורטל קילוגרם.
2. לא מבצעים 3 חזרות בדדליפט.
3. לא מעלים 5 ק"ג בכל צד, אלא 5 ק"ג בסה"כ.
4. תתחיל מ80% מהRM5 שלך.
5. אחרי שבועיים תתחיל סקוואט קל באמצע השבוע.
6. קח בחשבון שאתה תתקדם עם הMMA פחות ממה שהיית מתקדם בלי.
7. בהצלחה.
קראתי את המאמר של ה SS בקילוגרם ( את שני המאמרים ), אני יודע שאני אתקדם יותר לאט, אבל אני עדיין רוצה להתקדם, אני לא מחפש 300 קילו דדליפט, אבל אני רוצה בסביבות ה 100, בסקוואט בסביבות ה 80-100 במיליטרי אזור ה 30-40 ובבנץ אזור ה 60-80.
אני לא רוצה משקלים מטורפים אבל אני רוצה משקלים שאפשר לעבוד איתם וגם לעשות חימומים כמו הרעיון של ה SS של מס׳ חזרות שונה באחוז משקל שונה כל פעם, ושלא יהיה מצב שאני אצטרך לעלות ממשקל חימום של מוט בלבד עלייה מפגרת למשקל שלי עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית