עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת אפשרות ככל שהדבר קשור באיזון הורמונלי שעלול לפגוע בליבידו, אבל לא אפשרות סבירה במהלך סייקל עם מינוני טסט גבוהים.כמובן שזה מה שתרגיש.
יש לך גם רמות טסט גבוהות, שנעשות גבוהות עוד יותר כי ה-SHBG ,כי הוא תפוס ע"י הוינסטרול, ממע יש לך רמה גבהה של טסט חופשי בדם.
כעת הטסט הזה מגיע למוח, כאשדר חלק ממנו מומר לאטרוגן שגם מגיע למוח.
כשטסט ואטרוגן מגיעים להיפותאלמוס, הם מפריעים לו לעבוד בצורה תקינה.
ה-GNRH מופרש כל 10 דק מהיפותאלמוס, במעיין "ספקים" של רמות בתדירות של כל 10 דקות.
המתנדנד הזה אחריאי על החשק המיני שלך.
כעת טסט מגיע למקום המתנד, וגורם לתדירות המתנד לרדת, כלומר במום 1 ל-10 דקות כעת משתחרר GNRH אחד ל-20 דק'.
כבר תהיה חרמן פחות.
ואם לא די בכך, כעת מגיע האסטרוגן, שגורם לגובה המתנד לרדת.
אם עד עכשיו הטסט הוריד את הקצב, האסטרו מוריד את העוצמה.
ובפועל לא נותר לך שום הפרשת GNRH יעילה, ואתה מאבד ענין מיני.
ארימדקס יתקן לך את הבעיה.
לגבי עניין הטסט, יש אפשרות טובה שאתה צודק. גם אני שמעתי לאחרונה על הפצת באטצ'ים של פג תוקף ובוודאי זיופים.ראיתי כבר הרבה אמפולות של טסטווירון מזוייף לאחרונה...
לדעתי .זה המקרה.
וויני לבד פוגע בליבידו מנסיון שלי
סליחה על החפירות ככה זה אמור להרגיש?כמובן שזה מה שתרגיש.
יש לך גם רמות טסט גבוהות, שנעשות גבוהות עוד יותר כי ה-SHBG ,כי הוא תפוס ע"י הוינסטרול, ממע יש לך רמה גבהה של טסט חופשי בדם.
ה-GNRH מופרש כל 10 דק מהיפותאלמוס, במעיין "ספקים" של רמות בתדירות של כל 10 דקות.
כעת טסט מגיע למקום המתנד, וגורם לתדירות המתנד לרדת, כלומר במום 1 ל-10 דקות כעת משתחרר GNRH אחד ל-20 דק'.
כבר תהיה חרמן פחות.
יש אפשרות אחרת (את האמת אם תעשה פרופיל הורמונלי יהיה אפשר להפסיק לשער).
והיא שעליה ברמות האסטרוגן בדם, מביאות לעליה ברמות הפרולקטין.
הפרולקטין פועל במשוב שלילי במוח על רמות הדופמין, וזה גורם לאיבוד חשק מיני, או לקושי בהשגת זקפה או קושי בשימור זקפה, או קושי ב"גמירה" בעת קיום יחסי מין.
אחד הסימפטומים של חוסר חשק על רמות פרולקטין, זה מטופלים שאומרים לי: "תראה כשאני עם החברה או האישה, אין לי בעיית חשק. אך כשאני לא איתה, אין לי חשק בכלל". כלומר החקשר מושג רק בגירוי חזק ומוכר, ויתר הגירויים הקטנים היום יומיים, לדוגמא ברחוב, לא מדליקים אותך פתאום.
שום,גם כאן הטיפול המומלץ הוא ארימדקס, להורדת האסטרוגן בדם, שיביא לירידה בפרולקטין,שיביא לעליה בדופמין.
ואם לא עוזר,אז אפשר לשקול דוסטינקס.
לצורך הבאה לדוגמא, בזמן קיום יחסי מין רגילים, יש עליה חדה בהורמון האוקסיטוצין והדופמין, ואז מגיעים לאורגזמה.
אחרי האורגזה, רמות הדופמין צונחות, וכל גבר מכיר שיש איבוד זקפה, תחושה לא נעיה במגע באיבר מין, וחוסר חשק מיני בשל הסיפוק.
למעשה, רמות פרולקטין גבוהות מדמות את התחושה הזאת של לאחר סקס, כלומר אותו חוסר חשק.
כן תרגיש אהבה לבחורה שאיתך, כן תוכל להתגרות קצת, אך לא תרצה יחסי מין ואם תרצה יהיה קשה להשיג זקפה, ואם תשיג זקפה יהיה קשה לגמור תוך כמה דק' כמו ממקודם.
נדמה לי שקיבלת תשובה... לא. אין סיבה לירידה בחשק המיני בסייקל כזה. גם לא כתוצאה מעליית פרולקטין שכן וויני דווקא תורם לירידת פרולקטין.אוקיי ארימידקס במהלך הסייקל זאת אומרת עכשיו לקחת?
ולא ענית לי על השאלה גבר זה משהו רגיל שקורה לכל מי שעושה סייקל מהסוג הזה או שצריך לטפל בזה באופן דחוף כי אני מתחיל. לחשוש... שוב.. ארימידקס לקחת ברדע זה במהלך הסייקל?
סליחה על החפירות ככה זה אמור להרגיש?
מתקן את עצמי חחחח הסייקל לא עושה אותי חופר... אני שואל אם ההרגשה של הירידה בחשק המיני ככה זה אמור להיותת?
וככה כולם מרגישים זה לא משהו לא רגיל?
ולא עניתם לי ארימידקס לקחת עכשיו במהלך הסייקל?
כמובן שזה מה שתרגיש.
כבר תהיה חרמן פחות.
ערב טוב אני מבצע סייקל של טסטווירון + וינסטרול... לאחרונה מרגיש ירידה בחשק המיני...
האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?
נדמה לי שקיבלת תשובה... לא. אין סיבה לירידה בחשק המיני בסייקל כזה. גם לא כתוצאה מעליית פרולקטין שכן וויני דווקא תורם לירידת פרולקטין.
אביעד, הלוואי והמערכת ההורמונלית הייתה לינארית. כלומר שאם פרולקטין נמוך מוביל לירידה בחשק, אזי פרולקטין גבוה כמסקנה,יוביל לחשק מיני גבוה.
לצערינו זה לא עובד ככה.
גם פרולקטין גבוה מוביל לירידה בחשק, במנגנון המתואר.
לגבי נמוך אשמח להכיר את המנגנון המוצע (מה היה הגורם לירידה בפרולקטין במחקר עליו אתה מדבר?)
מעניין. בעיקר המכאניזם.אני חושב שהבנת אותי שגוי - אני אומר שהתפיסה שפרולקטין נמוך מעודד מיניות היא ככל הנראה שגויה לאור מחקרים חדשים.
גם גבוה באותה המידה. הפרולקטין צריך להיות מאוזן.
אני אבדוק, זה פורסם פה לא מזמן יחסית.
4 שבועות של טסט אננתת לא בהכרח זמן מספק כדי להרגיש עלייה משמעותית בליבידו.טום אתה כנראה לא הבנתי אותי גבר..
אני לוקח כבר את האננתת במשך 4 שבועות
וצירפתי את הוינסטרול שבוע שעבר
לא הבנתי למה השפעתו של הטסט תבוא בשבוע האחרון... אני פשוט מנסה להבין אותך ולא מצליח בבקשה תהייה יותר ברור.. שוב תודה...