הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חשק מיני ירוד (טסט+ויני)

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
ערב טוב אני מבצע סייקל של טסטווירון + וינסטרול... לאחרונה מרגיש ירידה בחשק המיני...
האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?

תעשה בדיקת דם
ויני אמור להוריד פרולקטין, להיקשר לshbg, לפעמים מייחסים לו תכונות של ai אפילו

תבדוק מה זה הטסט שאתה מזריק.
המקרה שאתה מתאר מאוד אופייני לויני סולו

כמובן שזה מה שתרגיש.

יש לך גם רמות טסט גבוהות, שנעשות גבוהות עוד יותר כי ה-SHBG ,כי הוא תפוס ע"י הוינסטרול, ממע יש לך רמה גבהה של טסט חופשי בדם.

כעת הטסט הזה מגיע למוח, כאשדר חלק ממנו מומר לאטרוגן שגם מגיע למוח.

כשטסט ואטרוגן מגיעים להיפותאלמוס, הם מפריעים לו לעבוד בצורה תקינה.
ה-GNRH מופרש כל 10 דק מהיפותאלמוס, במעיין "ספקים" של רמות בתדירות של כל 10 דקות.
המתנדנד הזה אחריאי על החשק המיני שלך.

כעת טסט מגיע למקום המתנד, וגורם לתדירות המתנד לרדת, כלומר במום 1 ל-10 דקות כעת משתחרר GNRH אחד ל-20 דק'.
כבר תהיה חרמן פחות.

ואם לא די בכך, כעת מגיע האסטרוגן, שגורם לגובה המתנד לרדת.
אם עד עכשיו הטסט הוריד את הקצב, האסטרו מוריד את העוצמה.

ובפועל לא נותר לך שום הפרשת GNRH יעילה, ואתה מאבד ענין מיני.

ארימדקס יתקן לך את הבעיה.

כמובן שזה מה שתרגיש.

יש לך גם רמות טסט גבוהות, שנעשות גבוהות עוד יותר כי ה-SHBG ,כי הוא תפוס ע"י הוינסטרול, ממע יש לך רמה גבהה של טסט חופשי בדם.

ה-GNRH מופרש כל 10 דק מהיפותאלמוס, במעיין "ספקים" של רמות בתדירות של כל 10 דקות.

כעת טסט מגיע למקום המתנד, וגורם לתדירות המתנד לרדת, כלומר במום 1 ל-10 דקות כעת משתחרר GNRH אחד ל-20 דק'.
כבר תהיה חרמן פחות.

זאת אפשרות ככל שהדבר קשור באיזון הורמונלי שעלול לפגוע בליבידו, אבל לא אפשרות סבירה במהלך סייקל עם מינוני טסט גבוהים.
טסט חופשי גבוה לאורך זמן וכמות אסטרוגן ניכרת כהמרה של טסט רב בוודאי אינם משפיעים לטובה על הציר אבל דווקא וויני, ככל שהדבר קשור ב-SHBG אמור בהחלט לתרום לליבידו, כל עוד מוחדר מספיק טסט אקסוגני. גם יכולתו של וויני להפחית פרולקטין מעניקה נקודת זכות נוספת בכל מה שקשור בליבידו גבוה שהוא למעשה צורת ביטוי דופאמינית.
בסופו של יום, ככל שמדובר בסייקל עם מינוני טסט משמעותיים הליבידו יעלה גם כאשר משרעת ותדירות פולסי ה-gnrh דועכים בניגוד לחוסר איזון הורמונלי ללא מתן טסט ממקור חיצוני.
ההערכה שלי היא שבהינתן טסט במינון תקין לסייקל (הנחה של 250mg/wk ומעלה) הליבידו יצטרף לעגלה. עליית ליבידו נוטה לפגר בעת כניסה לסייקל כמו גם לאחר התאוששות ממנו (ככל שהתאוששות נקבעת עפ"י מדד גונדוטרופינים, טסט ו-gnrh).
בנוגע לארימידקס, זו יכולה להיות עצה טובה לעיתים למרות שלאסטרוגן ולפעילותו השפעה חיובית על הליבידו. לרוב טיפול לנשים למשל באמצעות SERM מביא לדעיכה בליבידו (ע"י הפחתת פעילות ולא ע"י הפחתת רמת אסטרוגן כמובן) כמו גם טיפול גונדוטרופיני להיפוגונאדיזם שניוני באמצעות כלומיד שמפגין יכולת יוצאת דופן בהגברת רמות הטסט אך ללא רמת ליבידו צפויה כנראה שעקב הפעילות האנטי-אסטרוגנית בהיפוטלמוס (אסטרוגן כתורם לליבידו) ויתכן שאף עקב עליית SHBG.

ראיתי כבר הרבה אמפולות של טסטווירון מזוייף לאחרונה...
לדעתי זה המקרה.
וויני לבד פוגע בליבידו מנסיון שלי.
נסה להחליף את הטסט למקור אמין יותר...

ראיתי כבר הרבה אמפולות של טסטווירון מזוייף לאחרונה...
לדעתי .זה המקרה.
וויני לבד פוגע בליבידו מנסיון שלי
לגבי עניין הטסט, יש אפשרות טובה שאתה צודק. גם אני שמעתי לאחרונה על הפצת באטצ'ים של פג תוקף ובוודאי זיופים.
אפשרות סבירה אחרת היא שאנחנו לא מפרשים נכון את ה"ירידה בחשק המיני" שפותח הפוסט מתאר... הרבה מאוד משתמשים חדשים באנבוליים מצפים לעלייה מטורפת בחשק המיני מיד בתחילת הסייקל או בכלל ולכן כשהחשק המיני לא מתגבר מעל לרף סביר נוטים להתאכזב.
בנוגע לוויני לבד, זה לא עניין של ניסיון. וויני הוא סטרואיד וככזה בשימוש סולו יפגע במוקדם או במאוחר בייצור הטסט הטבעי. כשמוסיפים לזה את השחיקה לכבד שמביאה לעייפות (Lethargy) אין סיבה שהחשק המיני לא ייפגע.

• פותח/ת השרשור
א. תודה לכולם.
ב. טום זה לא סייקל ראשון... וסייקל קודם הרגשתי אחרת לגמרי
ג. הטסט הוא מבית המרקחת.. (אין שום סיכוי שזה מזוייף)
ד. המינון שאני לוקח כרגע.... 750 בשבוע טסטווירון דפו.. ו50 ויני יום כן יום לא.. (הויני אנדרגראונד)
פרגניל אני לוקח פעמיים בשבוע 250
והאם זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך?
אני מגזים כן זה לא קצוני... אבל יש קצת ירידה

סייקל קודם.... סוסט... + דיאנבול היה שונה עוד שניה:bananen_smilies011: עמודים...

יש אפשרות אחרת (את האמת אם תעשה פרופיל הורמונלי יהיה אפשר להפסיק לשער).
והיא שעליה ברמות האסטרוגן בדם, מביאות לעליה ברמות הפרולקטין.
הפרולקטין פועל במשוב שלילי במוח על רמות הדופמין, וזה גורם לאיבוד חשק מיני, או לקושי בהשגת זקפה או קושי בשימור זקפה, או קושי ב"גמירה" בעת קיום יחסי מין.

אחד הסימפטומים של חוסר חשק על רמות פרולקטין, זה מטופלים שאומרים לי: "תראה כשאני עם החברה או האישה, אין לי בעיית חשק. אך כשאני לא איתה, אין לי חשק בכלל". כלומר החקשר מושג רק בגירוי חזק ומוכר, ויתר הגירויים הקטנים היום יומיים, לדוגמא ברחוב, לא מדליקים אותך פתאום.

שום,גם כאן הטיפול המומלץ הוא ארימדקס, להורדת האסטרוגן בדם, שיביא לירידה בפרולקטין,שיביא לעליה בדופמין.

ואם לא עוזר,אז אפשר לשקול דוסטינקס.

לצורך הבאה לדוגמא, בזמן קיום יחסי מין רגילים, יש עליה חדה בהורמון האוקסיטוצין והדופמין, ואז מגיעים לאורגזמה.
אחרי האורגזה, רמות הדופמין צונחות, וכל גבר מכיר שיש איבוד זקפה, תחושה לא נעיה במגע באיבר מין, וחוסר חשק מיני בשל הסיפוק.
למעשה, רמות פרולקטין גבוהות מדמות את התחושה הזאת של לאחר סקס, כלומר אותו חוסר חשק.
כן תרגיש אהבה לבחורה שאיתך, כן תוכל להתגרות קצת, אך לא תרצה יחסי מין ואם תרצה יהיה קשה להשיג זקפה, ואם תשיג זקפה יהיה קשה לגמור תוך כמה דק' כמו ממקודם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ארימידקס במהלך הסייקל זאת אומרת עכשיו לקחת?
ולא ענית לי על השאלה גבר זה משהו רגיל שקורה לכל מי שעושה סייקל מהסוג הזה או שצריך לטפל בזה באופן דחוף כי אני מתחיל. לחשוש... שוב.. ארימידקס לקחת ברדע זה במהלך הסייקל?
כמובן שזה מה שתרגיש.

כבר תהיה חרמן פחות.

סליחה על החפירות ככה זה אמור להרגיש?
מתקן את עצמי חחחח הסייקל לא עושה אותי חופר... אני שואל אם ההרגשה של הירידה בחשק המיני ככה זה אמור להיותת?
וככה כולם מרגישים זה לא משהו לא רגיל?
ולא עניתם לי ארימידקס לקחת עכשיו במהלך הסייקל?

יש אפשרות אחרת (את האמת אם תעשה פרופיל הורמונלי יהיה אפשר להפסיק לשער).
והיא שעליה ברמות האסטרוגן בדם, מביאות לעליה ברמות הפרולקטין.
הפרולקטין פועל במשוב שלילי במוח על רמות הדופמין, וזה גורם לאיבוד חשק מיני, או לקושי בהשגת זקפה או קושי בשימור זקפה, או קושי ב"גמירה" בעת קיום יחסי מין.

אחד הסימפטומים של חוסר חשק על רמות פרולקטין, זה מטופלים שאומרים לי: "תראה כשאני עם החברה או האישה, אין לי בעיית חשק. אך כשאני לא איתה, אין לי חשק בכלל". כלומר החקשר מושג רק בגירוי חזק ומוכר, ויתר הגירויים הקטנים היום יומיים, לדוגמא ברחוב, לא מדליקים אותך פתאום.

שום,גם כאן הטיפול המומלץ הוא ארימדקס, להורדת האסטרוגן בדם, שיביא לירידה בפרולקטין,שיביא לעליה בדופמין.

ואם לא עוזר,אז אפשר לשקול דוסטינקס.

לצורך הבאה לדוגמא, בזמן קיום יחסי מין רגילים, יש עליה חדה בהורמון האוקסיטוצין והדופמין, ואז מגיעים לאורגזמה.
אחרי האורגזה, רמות הדופמין צונחות, וכל גבר מכיר שיש איבוד זקפה, תחושה לא נעיה במגע באיבר מין, וחוסר חשק מיני בשל הסיפוק.
למעשה, רמות פרולקטין גבוהות מדמות את התחושה הזאת של לאחר סקס, כלומר אותו חוסר חשק.
כן תרגיש אהבה לבחורה שאיתך, כן תוכל להתגרות קצת, אך לא תרצה יחסי מין ואם תרצה יהיה קשה להשיג זקפה, ואם תשיג זקפה יהיה קשה לגמור תוך כמה דק' כמו ממקודם.
אוקיי ארימידקס במהלך הסייקל זאת אומרת עכשיו לקחת?
ולא ענית לי על השאלה גבר זה משהו רגיל שקורה לכל מי שעושה סייקל מהסוג הזה או שצריך לטפל בזה באופן דחוף כי אני מתחיל. לחשוש... שוב.. ארימידקס לקחת ברדע זה במהלך הסייקל?

סליחה על החפירות ככה זה אמור להרגיש?
מתקן את עצמי חחחח הסייקל לא עושה אותי חופר... אני שואל אם ההרגשה של הירידה בחשק המיני ככה זה אמור להיותת?
וככה כולם מרגישים זה לא משהו לא רגיל?
ולא עניתם לי ארימידקס לקחת עכשיו במהלך הסייקל?
נדמה לי שקיבלת תשובה... לא. אין סיבה לירידה בחשק המיני בסייקל כזה. גם לא כתוצאה מעליית פרולקטין שכן וויני דווקא תורם לירידת פרולקטין.

כמובן שזה מה שתרגיש.

כבר תהיה חרמן פחות.

בכל סייקל טסט' רגיל הפולסים של GNRH יורדים לרמה אפסית - זה למה אנחנו חווים השבתה אין לזה קשר למיניות שלו.
ככל שרמת הטסט' החופשי בדם גבוהה יותר הוא אמור להרגיש חרמן אף יותר.

ערב טוב אני מבצע סייקל של טסטווירון + וינסטרול... לאחרונה מרגיש ירידה בחשק המיני...
האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?

ידידי, אנחנו יכולים לשבת ולנחש פה עד מחר - אבל פרופיל הורמונלי מלא יתן תמונה טובה יותר.
כל העניין פה זה בסה"כ מאזן הורמונלי תקין. אגב, אם אתה גם המון זמן בסייקל ללא PCT כמו שצריך זו יכולה להיות סיבה לא רעה.

להערכתי הסיבה היא פשוטה - האנטט לא הגיע לפיק בדם לעומת הויני הקצר שהתחיל לעבוד מהר מאוד.
אין לך טסט' כרגע במצב חופשי הכל תפוס ע"י אלבומין וSHBG.

תנסה לקחת 2CC של פרופ, המתן 3 ימים ודווח.

נדמה לי שקיבלת תשובה... לא. אין סיבה לירידה בחשק המיני בסייקל כזה. גם לא כתוצאה מעליית פרולקטין שכן וויני דווקא תורם לירידת פרולקטין.

מחקרים חדשים בתחום מראים שפרולקטין נמוך דווקא גורם לדכאון ואין-אונות.
אני חושב שאפילו משה פרסם פה את המחקר.

אביעד, הלוואי והמערכת ההורמונלית הייתה לינארית. כלומר שאם פרולקטין נמוך מוביל לירידה בחשק, אזי פרולקטין גבוה כמסקנה,יוביל לחשק מיני גבוה.
לצערינו זה לא עובד ככה.
גם פרולקטין גבוה מוביל לירידה בחשק, במנגנון המתואר.
לגבי נמוך אשמח להכיר את המנגנון המוצע (מה היה הגורם לירידה בפרולקטין במחקר עליו אתה מדבר?)

אביעד, הלוואי והמערכת ההורמונלית הייתה לינארית. כלומר שאם פרולקטין נמוך מוביל לירידה בחשק, אזי פרולקטין גבוה כמסקנה,יוביל לחשק מיני גבוה.
לצערינו זה לא עובד ככה.
גם פרולקטין גבוה מוביל לירידה בחשק, במנגנון המתואר.
לגבי נמוך אשמח להכיר את המנגנון המוצע (מה היה הגורם לירידה בפרולקטין במחקר עליו אתה מדבר?)

אני חושב שהבנת אותי שגוי - אני אומר שהתפיסה שפרולקטין נמוך מעודד מיניות היא ככל הנראה שגויה לאור מחקרים חדשים.
גם גבוה באותה המידה. הפרולקטין צריך להיות מאוזן.

אני אבדוק, זה פורסם פה לא מזמן יחסית.

אני חושב שהבנת אותי שגוי - אני אומר שהתפיסה שפרולקטין נמוך מעודד מיניות היא ככל הנראה שגויה לאור מחקרים חדשים.
גם גבוה באותה המידה. הפרולקטין צריך להיות מאוזן.

אני אבדוק, זה פורסם פה לא מזמן יחסית.
מעניין. בעיקר המכאניזם.
בכל מקרה, לא רשמתי שפרולקטין נמוך הוא המטרה אלא פרולקטין לא גבוה. האחרון בהחלט עלול לפגוע בליבידו.
עניין האיזון הוא מאוד חשוב באופן כללי, ככל שמדובר בשימוש בהורמונים במינונים גבוהים ההתנהגות בוודאי שונה והשאלה מהו בכלל איזון יותר רלוונטית כנראה.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח 4 שבועות אננתת (טסטווירון דפו) 750 בשבוע מוזר שדווקא הבעיה בטסט..
רק לפני שבוע הכנסתי את הוינסטרול..
והתחלתי להרגיש את הירידה...
אז אני פשוט יחליף טסט או לעלות את המינון של הטסט של גרם בשבוע?
דרך אגב יש כאבי ראש לחץ דם גבוה עייפות...

אז שוב, הוויני משפיע החל משבוע ראשון והטסט עם אסטר ארוך ולכן רק בשבוע האחרון ניכרת השפעתו. הליבידו, מפגר אף יותר מבחינת נסיקה.
אל תעלה מינון, הליבידו יצטרף בהמשך.

• פותח/ת השרשור
טום אתה כנראה לא הבנתי אותי גבר..
אני לוקח כבר את האננתת במשך 4 שבועות
וצירפתי את הוינסטרול שבוע שעבר
לא הבנתי למה השפעתו של הטסט תבוא בשבוע האחרון... אני פשוט מנסה להבין אותך ולא מצליח בבקשה תהייה יותר ברור.. שוב תודה...

טום אתה כנראה לא הבנתי אותי גבר..
אני לוקח כבר את האננתת במשך 4 שבועות
וצירפתי את הוינסטרול שבוע שעבר
לא הבנתי למה השפעתו של הטסט תבוא בשבוע האחרון... אני פשוט מנסה להבין אותך ולא מצליח בבקשה תהייה יותר ברור.. שוב תודה...
4 שבועות של טסט אננתת לא בהכרח זמן מספק כדי להרגיש עלייה משמעותית בליבידו.

• פותח/ת השרשור
וואוווו אז מתי כן...... 750 בשבוע מסיים שבוע חמישי מתי כן אני ירגיש משהו לדעתך?
הסייקל עצמו 10 שבועות.... אני מסיים 50% ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית