הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש כאן אנשים שרצים יחפים או מינימליסטי ?

• פותח/ת השרשור jam
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מומין טרול - איפה קנית ? איך הן ?
לי יש את SEE YA (לריצה) ואת KSO (ליום יום)

קניתי אותם בחנות ריצה בצומת זרזיר, אבל אני מאמין שיש בכל חנות שמתעסקת בזה.

הדגם הזה הכי מתאים\מיועד לריצה מינימליסטית (לפי היצרן) והוא שיפור אדיר מהדגם הקודם בעל אותו שם[/QUOTE]

הן פשוט מדהימות !
אני התחלתי עם קרוספיט ובגלל זה התחלתי עם SEEYA.
את ה-KSO קניתי בשביל ללכת ביום-יום. פשוט תענוג...
צריך להיפטר מזוג כזה
מכיר מישהו/מישהי שהם מידה 46?

ניסית יד 2?
או פורום "נולדנו לרוץ" בפייסבוק ?

• פותח/ת השרשור
עכשיו אנסה,תודה

Happy to help
מקווה שיעזור לך
מומין טרול - איפה קנית ? איך הן ?
לי יש את SEE YA (לריצה) ואת KSO (ליום יום)

הדגם הזה הכי מתאים\מיועד לריצה מינימליסטית (לפי היצרן) והוא שיפור אדיר מהדגם הקודם בעל אותו שם[/QUOTE]

אפשר לשאול כמה הן עלו ?

מסקרנות, איזה אורך של ריצות אתם מבצעים עם הנעליים האלו על איזה משטחים ובאיזה תדירות (רצים רק איתן או גם עם נעליים רגילות)

• פותח/ת השרשור
מסקרנות, איזה אורך של ריצות אתם מבצעים עם הנעליים האלו על איזה משטחים ובאיזה תדירות (רצים רק איתן או גם עם נעליים רגילות)

אני רץ כמעט 10 ק"מ, על כל משטח (גם בחוץ וגם במכון כושר). בדרך כלל , 3 פעמים בשבוע.

Happy to help
מקווה שיעזור לך

הדגם הזה הכי מתאים\מיועד לריצה מינימליסטית (לפי היצרן) והוא שיפור אדיר מהדגם הקודם בעל אותו שם

אפשר לשאול כמה הן עלו ?[/QUOTE]

איזור ה 600 ש"ח משהו כזה..

אני רץ כ 3 פעמים בשבועת כרגע בסביבות 4 ק"מת על משטח אספלט, אפשר לרוץ איתן גם בשטח אין עם זה בעייה

מאז שהתחלתי להתאמן איתן אני לא מתכוון לחזור לנעלי ריצה רגילות

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול כמה הן עלו ?

אני רץ כ 3 פעמים בשבועת כרגע בסביבות 4 ק"מת על משטח אספלט, אפשר לרוץ איתן גם בשטח אין עם זה בעייה

מאז שהתחלתי להתאמן איתן אני לא מתכוון לחזור לנעלי ריצה רגילות[/QUOTE]

מומין טרול - אתה יודע שאפשר להזמין אותן מהאינטרנט ב-40 עם משלוח עד הבית ???

אתה מתכוון לזיוף כנראה.
לי יש כמה סוגי נעלי BAREFOOT.
MERREL SONIC,שאיתן אני רץ/מתאמן/מטייל.
VIVO BAREFOOT GOBI,ליום יום,נראות אחלה לגמרי,תמיד כשאני נועל אותן יש לי תחושה של שכונה,בגלל שאני מרגיש יחף.יש גם את הRA אבל כרגע אין לי כסף לקנות אותן.
MERREL מעור בצבע שחור,הזמנתי מידה 43,ואז נתתי אותן לאחי,היו סופר נוחות אבל די יקרות.
עד שנשבר לי והתחלתי לרוץ יחף לגמרי,כרגע לא רץ בכלל,מעדיף סקוואטים.

• פותח/ת השרשור
נעליים מקוריות לחלוטין מויברם ! מאתר החברה ! או מחנות אחרת שמוכרת נעליים של ויברם (גם מארה"ב).

שלח לינק,אין מצב שוירבאם שולחת לארץ,באיביי הן נמכרות בסביבות ה100 דולר,לפעמים אפשר למצא דילים ב6PM או במקומות אחרים על מידות של יטי/גמד הרים צ'רקסי.

• פותח/ת השרשור
קניתי ב-6PM ב-20 דולר. שלחתי דרך BUY2USA - סה"כ 40 דולר.
זוג שני דרך THANK YOU SALE של ויברם. שלחתי ל-BUY2USA - סה"כ 40 דולר.

מספיק טוב ?

דרך אגב - אני מסתכל ב-6PM על בסיס יומי. כל יום יש להם לפחות נעל אחת שיורדת ל-20 דולר... תלוי במידה ודגם...

מאז שהתחלתי להתאמן איתן אני לא מתכוון לחזור לנעלי ריצה רגילות

מומין טרול - אתה יודע שאפשר להזמין אותן מהאינטרנט ב-40 עם משלוח עד הבית ???[/QUOTE]

לא הכרתי.. אולי לפעם הבאה 😃

צריך להיפטר מזוג כזה
מכיר מישהו/מישהי שהם מידה 46?
בתור אחד שכן רץ עם הנעליים האלה בעבר, וגם התאמן איתן, אם הן במצב טוב יהיה להן ביקוש בקרב אצנים.
לך לאיצטדיון הקרוב לביתך בשעת פעילות ותשאל אם מישהו רוצה לקנות. סביר להניח שתמצא קונה.
אתה יכול גם לפרסם בדף בפייסבוק "אתלטיקה - מלכת הספורט" https://www.facebook.com/groups/Athletics.Israel/?ref=br_tf
יש שם הרבה לייקים, ויש שם אחוז גבוהה של ספורטאים פעילים.

ריצה יחפה? כאחד עם פלטפוס אפילו עם נעליים כואב לי...
תתגלגל

ניר - לא ניסיתי. למה אתה שואל ?
חנן - אני קראתי מאמרים שלמים על זה שריצה יחפה הרבה יותר בריאה
מאשר ריצה עם נעליים.
אני יכול להעיד על עצמי שאני רץ ככה כבר חצי שנה ואין לי פציעות (מה שלא קרה עם ריצה רגילה).
אם אתה מעוניין אני יכול לפרסם פה אחד או שניים...
הכף רגל שלי בעייתית. אם אני עומד עליה רגיל ורץ יחף הגיד אכילס שלי בסיכון ולעומת זאת עם מדרסים הרגל שלי הרבה יותר בטוחה. ככה שזה מאוד תלוי בכף רגל של הרץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית