הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבה:SS או AB

בלי להכנס לשטויות שרשומות.
לכתוב ss שזה שם של תוכנית אימונים לעומת ab שזה מייצג צורת אימון שבה עובדים ביום אחד על משהו מסוים וביום שני על משהו אחר בלי להתייחס למה עושים בתוכנית זה טמטום.

כלל לחיים אף פעם אל תאמין לסיפורים של אדם אחד, יש אנשים כשרוניים ויש כמובן גם שקרנים

תוכנית כוח היא בסיס טוב לכל מתאמן מתחיל

עוד פעם זה?
זה לא ההוא שאמר שהנפה לצדדים עם משקולות של מעל 5 ק"ג זה מסוכן ולא יעיל?

" והיום בדיעבד יש לי תשובה לחיים כהן מהעבר.

תפסיק לקרוא כל כך הרבה! לך תתאמן.

למה?

כי מה חיים כהן מהעבר רצה?

להיראות איך שאני נראה היום 😃

צוחק, בערך..."

😵

אני אפתיע את כולם בתשובה: SS באמת לא מתאימה ל-99.9% מהאוכלוסייה.
תזונה: ריפטו עובדתית הופך אנשים לפחי זבל מהלכים ולא כולם רוצים להיראות ככה (וזה שאחרי כמה שנים שהתכנית שלו רצה הוא נזכר לפרסם איזה קשקוש שמי שעובר 20% ב-SS אחרי שהוא שתה גלון חלב ליום הוא YNDTP לא משנה את זה. הוא ממילא גם פרסם אח"כ עוד מאמר שאין הבדל בין שריר ושומן, אז בכלל...)
אימונים: אפשר לגדול ולהתחזק בהחלט גם בלי התרגילים המורכבים, מה לעשות. וכן, בהחלט תכנית בלי המורכבים תהיה פחות אפקטיבית מתכנית עם המורכבים. וכן, פחות או יותר כל אחד שמתיישב לחרבן לא על אסלה ויכול להרים ארגז קולה יכול לעשות סקוואט מלא ודדליפט. כאן כותב המאמר הנוכחי מדבר שטויות.
בנוסף:
http://rcts.co.il/למה-ss-ו5x5-הן-תוכניות-גרועות-למתחילים/

אני אפתיע את כולם בתשובה: SS באמת לא מתאימה ל-99.9% מהאוכלוסייה.
תזונה: ריפטו עובדתית הופך אנשים לפחי זבל מהלכים ולא כולם רוצים להיראות ככה (וזה שאחרי כמה שנים שהתכנית שלו רצה הוא נזכר לפרסם איזה קשקוש שמי שעובר 20% ב-SS אחרי שהוא שתה גלון חלב ליום הוא YNDTP לא משנה את זה. הוא ממילא גם פרסם אח"כ עוד מאמר שאין הבדל בין שריר ושומן, אז בכלל...)
אימונים: אפשר לגדול ולהתחזק בהחלט גם בלי התרגילים המורכבים, מה לעשות. וכן, בהחלט תכנית בלי המורכבים תהיה פחות אפקטיבית מתכנית עם המורכבים. וכן, פחות או יותר כל אחד שמתיישב לחרבן לא על אסלה ויכול להרים ארגז קולה יכול לעשות סקוואט מלא ודדליפט. כאן כותב המאמר הנוכחי מדבר שטויות.
בנוסף:
http://rcts.co.il/למה-ss-ו5x5-הן-תוכניות-גרועות-למתחילים/

לדעתי SS מתאימה לכל מי שמתחיל מאחוז שומן נמוך / שחיף גמור, אף אחד לא רוצה לסיים מסה כשהוא התחיל אותה בסביבות ה 16-18 אחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
בלי להכנס לשטויות שרשומות.
לכתוב ss שזה שם של תוכנית אימונים לעומת ab שזה מייצג צורת אימון שבה עובדים ביום אחד על משהו מסוים וביום שני על משהו אחר בלי להתייחס למה עושים בתוכנית זה טמטום.

כלל לחיים אף פעם אל תאמין לסיפורים של אדם אחד, יש אנשים כשרוניים ויש כמובן גם שקרנים

תוכנית כוח היא בסיס טוב לכל מתאמן מתחיל

בסופו של דבר הוא מנסה למכור את עצמו.
אם הוא יגיד שSS הכי טוב אז לא יבואו אליו כי התכנית קיימת
אבל הוא אומר דברים אחרים שאנשים יבואו אליו ישלמו לו כסף והוא יעשה להם יעוץ אישי בסקייפ או אימונים אישיים

קראתי את כל המאמר רק כדי להמשיך להתפעל ממנת המשכל המרשימה של הבחור.

כבר מהמשפט הראשון: "Starting Strength על שם מארק ריפטו", ידעתי שזה הולך להיות טוב.

כמו חנניה טל לחן טל, חיים כהן זו הגרסא הסאטירית לרן כהן.

ממש הפתעת... אנחנו לא מכירים את דעתך על ריפטו בכלל.
הבעיה היא שבין ss שהיא תוכנית כוח די קיצונית למתחילים ובין תעשה 3*15 חזרות בכל המכונה יש עולם שלם של תוכניות אימון שמתאימות כמעט לכל אחד.
הבעיה שרובנו לא מכירים אותן ועצלנים מכדי לחפש.
דרך אגב מספיק לקרוא את ppst של ריפטו בשביל להבין עד כמה ss היא לא התשובה לכולם

חיים כהן הוא מנהל בפורום fxp שעד לפני שנה-שנה וחצי הוא היה שואל את השאלות הגי מפגרות שאפשר לחשוב עליהן, מה זה אומר לנו עליו?

זה שהוא דביל לא אומר ש-SS התכנית הכי טובה בעולם 🤡
ברור שהיא לא, אבל העקרונות של ss
1. להרים כבד
2. להתקדם במשקלים בצורה קבועה
3. לבצע תרגילים מורכבים
הם 3 עקרונות שחשובים לכל מתאמן ו 80% אם לא יותר מהמתאמנים בחדרי הכושר לא מבינים אותם.

ברור שהיא לא, אבל העקרונות של ss
1. להרים כבד
2. להתקדם במשקלים בצורה קבועה
3. לבצע תרגילים מורכבים
הם 3 עקרונות שחשובים לכל מתאמן ו 80% אם לא יותר מהמתאמנים בחדרי הכושר לא מבינים אותם.
4. לא לבזבז זמן על תרגילי אוננות.

אז איך נספק מספיק לגירוי לאמות?
או כמו שבאדיבילדר אחד פעם אמר לי -
"אפשר להצטרף אליך על המוט? אני צריך לעשות שראגה" (עשה כיפוף אמות)

מה שיפה ש 3 העקרונות לא מאפשרים 'תרגילי אוננות'
אבל גם כאן לא צריך להיות קיצוניים 2 סטים של תרגילי עזר לשרירים גדולים ועוד סט יד קדמית/אחורית יכולים בהחלט לעזור.

אז איך נספק מספיק לגירוי לאמות?
איך החזה יגדל לך מ-5 חזרות, איך??? תן עוד, אני איתך!!
ומה זה אתה עושה הפסקה של יותר מ-45 שניות?? אתה מאבד את כל האפקט של האימון, מפגר!

מה שיפה ש 3 העקרונות לא מאפשרים 'תרגילי אוננות'
זה כמו החוקים של הרובוט. חוק אפס נגזר משלושת החוקים האחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית