הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבה:SS או AB

ברור שהיא לא, אבל העקרונות של ss
1. להרים כבד
2. להתקדם במשקלים בצורה קבועה
3. לבצע תרגילים מורכבים
הם 3 עקרונות שחשובים לכל מתאמן ו 80% אם לא יותר מהמתאמנים בחדרי הכושר לא מבינים אותם.
נק' 2 היא המפתח פה, progressive overload.
אבל ל-SS יש הרבה יתרונות למתאמן המתחיל מעבר למה שנראה לעין, שבעיקר מוציאים אותו מהלופ של השטויות שהוא עושה.

4. לא לבזבז זמן על תרגילי אוננות.
גם כשיש לך חברה אתה ממשיך לשפשף, זה לא גורע, זה תרגיל עזר. אהבת את האנלוגיה עחי?

גם כשיש לך חברה אתה ממשיך לשפשף, זה לא גורע, זה תרגיל עזר. אהבת את האנלוגיה עחי?
זה כן גורע. אם היא באה שתי דקות אחר כך ורוצה סקס? אתה מגיע תשוש לאימון הבא. סליחה, לזיון הבא.
אהבת את האנלוגיה הזאת, עחי?

@HallucinogeN
נקודה 2 אפשרית כמעט רק בתרגילים מורכבים או לפחות בתרגילים שעובדים במשקל כבד. ההתקדמות בהנפת כתפיים לצדדים תעצר אחרי כמה אימונים בודדים כנ'ל אם עובדים 3*15 חזרות.
אבל אנחנו מסכימים על העיקרון

זה כן גורע. אם היא באה שתי דקות אחר כך ורוצה סקס? אתה מגיע תשוש לאימון הבא. סליחה, לזיון הבא.
אהבת את האנלוגיה הזאת, עחי?

וואלה צודק. אבל אם אני זיין מתקדם, זה יאפשר לי להכניס יותר נפח באימון ויכין אותי לקיבולת עבודה גבוהה יותר עד שאני אגמור, את האימון. מבין עחי?

וואלה צודק. אבל אם אני זיין מתקדם, זה יאפשר לי להכניס יותר נפח באימון ויכין אותי לקיבולת עבודה גבוהה יותר עד שאני אגמור, את האימון. מבין עחי?
אנחנו מדברים על מזיין טבעי! לא אחד שלקח סטרואידים. סליחה, ויאגרה. קולט, עחי?

גם אם אתה לא זיין מתקדם,
תמיד יש חומרים להיעזר בהם כמו ויאגרה, ג'לי,סיאליס.
לא עחי?
אנחנו מדברים על מזיין טבעי! לא אחד שלקח סטרואידים. סליחה, ויאגרה. קולט, עחי?

סעמק, אני הייתי קודם!

מישהו מוכן להסביר לי מה הוא עשה פה לכל הרוחות?
הוא פירסם וידאו של "השינוי שלו בשנה" וזה פשוט מצחיק אותי.

21lsx8i.jpg

אני לא זוכר איך קוראים לזה, זה דדליפט עם מוט מיוחד שמקיף אותך. כמעט ואין את זה במכונים בארץ.

אני לא זוכר איך קוראים לזה, זה דדליפט עם מוט מיוחד שמקיף אותך. כמעט ואין את זה במכונים בארץ.

רואים אותו בסרטון על איזה 8 אחוז שומן אם לא פחות, כולו ורידים ומה לא..
ובתגובות ילד אחד שאל איך הוא הגיע לזה והאם לקח חומרים והוא ענה - בעזרת תזונה נכונה ושינה טובה.

לא יודע למה גלשתי שם בכלל (FXP)

• פותח/ת השרשור
חיים כהן הוא מנהל בפורום fxp שעד לפני שנה-שנה וחצי הוא היה שואל את השאלות הגי מפגרות שאפשר לחשוב עליהן, מה זה אומר לנו עליו?

זה לא אומר כלום
כל אחד שהתחיל להתאמן היה בור. גם אנני שהתחלתי פחדתי לקחת אבקת חלבון כי חשבתי שזה לא טבעי והאמנתי שאמרו לי שכל השרירים יהפכו לשומן אם אני אפסיק להתאמן(הקטע שלא הפסקתי אף פעם וגם שהפסקתי לחודש לא השמנתי).

מה שכן גם נהלתי בפורום FXP וגם חצי מהדברים שרשמתי שם היו זיוני מוח שאני בעצמי לא פועל לפי הם ותמיד היה מסתלבט על זה בחדר כושר.

לא נראה לי גם שיש לו הסמכה של מדריך חדר כושר, אבל יש לו גוף יפה וזה מה שמוכר לאנשים והוא גם נראה בן אדם נחמד וישר

מישהו מוכן להסביר לי מה הוא עשה פה לכל הרוחות?
הוא פירסם וידאו של "השינוי שלו בשנה" וזה פשוט מצחיק אותי.

הכי מצחיק זה בתגובות על הסרטון הזה ביוטיוב שכולם אומרים שהוא על סטרואידים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית