הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעד בבנץ

• פותח/ת השרשור shay1b
  • פורסם בתאריך

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
כל פעם שאני עושה בנץ פרס, עם משקל או אפילו סתם רק עם המוט, אני מרגיש רעד בידיים ובכלל בפלג הגוף העליון שפועל בתרגיל...
כתוצאה ממה זה יכול לנבוע??

• פותח/ת השרשור
של שרירים מייצבים/סינרגיסטים

מה זאת אומרת חולשה אבל זה קורא גם עם לא כבד לי כלומר גם אם אין משקל על המוט וזה לא מונע ממני לעשות חזרות זה פשוט מרגיז.....

ומה צריך לעשות לגבי החולשה של אותם שרירים? כלומר אני צריך לחזק אותם ספיציפית?
או להפסיק לעשות תתרגיל הזה עד שיהייו חזקים מספיק??

מה זאת אומרת חולשה אבל זה קורא גם עם לא כבד לי כלומר גם אם אין משקל על המוט וזה לא מונע ממני לעשות חזרות זה פשוט מרגיז.....

ומה צריך לעשות לגבי החולשה של אותם שרירים? כלומר אני צריך לחזק אותם ספיציפית?
או להפסיק לעשות תתרגיל הזה עד שיהייו חזקים מספיק??
לעשות תתרגיל מספיק פעמים עד שלא תרעד יותר

כל פעם שאני עושה בנץ פרס, עם משקל או אפילו סתם רק עם המוט, אני מרגיש רעד בידיים ובכלל בפלג הגוף העליון שפועל בתרגיל...
כתוצאה ממה זה יכול לנבוע??

הייתה שאלה דומה בפורום של ריפטו. הוא לא נתן שם תשובה ממה זה נובע (ככל הנראה הוא בעצמו לא יודע) ורק אמר שמניסיון שלו זאת פשוט תופעה שקיימת אצל אחוז מסוים מהמתאמנים ואין לה שום משמעות (מלבד כמובן הרעד עצמו). אבל, עד כמה שאני זוכר, השאלה שם הייתה על רעד בידיים ולא בכל פלג הגוף העליון וגם היה מדובר על משקלים גבוהים.

אם אני אמצא את הפוסט שהיה שם אני אשים קישור.

בכל מקרה, תנסה לראות לאיזה רעד אתה מתכוון, אם זה רעד כמו שיש כשקר לך (אני לא מצליח לחשוב כרגע על דוגמה יותר מוצלחת) אז לא נראה לי שיש לזה משמעות (ככל הנראה זה הרעד שריפטו מתכוון אליו). אם הגוף/הידיים שלך זזות ביחס למוט או ביחס לספת הדחיקה (מה שאמור לגרום לאיבוד שיווי משקל), אז יכול להיות שיש לך באמת בעיה (טכניקה לקויה/שרירים מייצבים חלשים וכו'...).

התרגיל או התנועה כנראה חדש/חדשה לך.
כן ניראה לי שזאת הסיבה..
נרשמתי לחדר כושר ובגם רעדתי בקטנה מאיזה תרגיל ולא היה לי בעיה לעשות אותו..כניראה שזה פשוט חדש כי אחרי יומיים [היום] לא רעדתי

לי זה קורה רק בסט האחרון חזרות אחרונות
זה נראלי בגלל שאתה לא רגיל לתנועה
אני מאמין שאחרי כמה אימונים זה יסתדר

• פותח/ת השרשור
זה לא מפריע לי לשעות תתרגיל כי אמרתי שזה גם קורה בלי משקל על המוט וזה לא מונע ממני להרים הרעד הוא בידיים כאילו כל התנועה מלווה ברעד מוזר כזה זה לא כואב זה פשוט מוזר קצת.
לא נראה לי שזה יפסיק בקרוב אבל אני יכול לקוות.

האם יש טעם לעבוד במיוחד על השרירים שמשה ציין???

זה לא מפריע לי לשעות תתרגיל כי אמרתי שזה גם קורה בלי משקל על המוט וזה לא מונע ממני להרים הרעד הוא בידיים כאילו כל התנועה מלווה ברעד מוזר כזה זה לא כואב זה פשוט מוזר קצת.
לא נראה לי שזה יפסיק בקרוב אבל אני יכול לקוות.

האם יש טעם לעבוד במיוחד על השרירים שמשה ציין???
לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית