הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עירנות ומרץ

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
מה העניינים?
אני עובד בעבודה פיזית,מ7 בבוקר עד 4-7 בצהריים(למי שמתעניין צבעות,זה כולל בפנים טיוח,סיוד,שפכטל,צביעה,ובעיקר הובלה והזזת ציוד)
אני מגיע הבייתה סחוט מת,וכמובן צריך להתאמן,האם יש איזשהו מוצר במחיר סביר שיכול לתת טיפה ערנות ומרץ? או שאין תחליף לקפה השחור?

תודה לעוזרים

תלוי במשקל גוף וברגישות לקפיאין, בעיקרון כדור 1-2 כ40-60 דקות לפני האימון, כל כדור מכיל 200 מ"ג קפיאין, אין לעבור את ה10 מ"ג קפיאין פר ק"ג משקל גוף (אני בכלל לא ממליץ לעבור את ה600 מ"ג לא משנה כמה אתה שוקל)

באיזה שעה אתה מתאמן? שים לב, בערב זה עשוי לפגוע בשינה. יקח 3 שעות (משה? אני טועה?) לטבליה של 200MG להתפרק בגוף רק לרמה של כוס קפה

לפעמים יותר תלוי ברגישות ועוד דברים. מה גם אחרי אירובי לפעמים מרגישים יותר נמרצים מלפני שהתחלת.

• פותח/ת השרשור
באיזה שעה אתה מתאמן? שים לב, בערב זה עשוי לפגוע בשינה. יקח 3 שעות (משה? אני טועה?) לטבליה של 200MG להתפרק בגוף רק לרמה של כוס קפה

חוזר הביתה בסביבות 3-4-5,מתקלח,אוכל ארוחה נח ועף להתאמן(בסביבות 6 אחה"צ)

מניסיון, לא יודע כמה תוכל למשוך ככה.. אתה צריך לאכול המון ולישון בהתאם. זה מאוד קשה. מה התוכנית אימונים שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית