הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה שונה להגברת עירנות?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן,

נכנס עכשיו לתקופת חיטוב אחרי יותר משנה שלא התאמנתי,
בן 25, 1.78, 100~102 ק״ג.

אני מתחיל את היום שלי ב4:30 בבוקר,
עובד מ5:30-17:30, יומיים בשבוע לומד מ19:00-21:00 (ישר מהעבודה), אימונים בערבים החופשיים.

תמיד באיזשהו שלב במהלך העבודה, באיזור 15:30+-,
העייפות כבר מתחילה ליפול עלי בצורה קשה.

לא ישן תמיד 7 שעות בלילה, אבל לא יורד מה4 וחצי שעות.

יש שינויים מסוימים שאני יכול לעשות בתזונה שלי שארגיש יותר קליל ועירני במהלך היום?
עצם העובדה שאני מעשן סיגריות משפיעה על תחושת העייפות?

**קפה כבר מזמן לא משפיע עלי**

תודה.

אני מניח שמעורבים פה כמה גורמים. אחד שבכל אופן אני חושב עליו זה להמנע מקפה ותה אחרי האוכל שמורידים ספיגת ברזל מהאוכל מה שיכול לגרום לעייפות

יש שינויים מסוימים שאני יכול לעשות בתזונה שלי שארגיש יותר קליל ועירני במהלך היום?
יש כל מני שינויים. אתה יכול לשנות את יחס השומן והפחמימה. יש כאלה ששומן מעייף אותם יותר ופחמימה נותנת אנרגיה ויש כאלה שההפך. אתה יכול לחלק את האוכל שלך ליותר ארוחות, ארוחות גדולות עלולות להפיל אותך. בכללי ארוחות "איכותיות" יותר ייתנו לך קצת יותר אנרגיה לאורך זמן

עצם העובדה שאני מעשן סיגריות משפיעה על תחושת העייפות?
ניקוטין הוא ממריץ, אז זה עוזר כנגד העייפות

אני מניח שמעורבים פה כמה גורמים. אחד שבכל אופן אני חושב עליו זה להמנע מקפה ותה אחרי האוכל שמורידים ספיגת ברזל מהאוכל מה שיכול לגרום לעייפות
במידה וחסר ברזל אז יכול לגרום לעייפות, אבל לשתות קפה או תה כשלעצמו לאחר ארוחה לא אמור לגרום לעייפות (?)
אם זה כשלעצמו (בלי קשר לרמת הברזל) גורם לעייפות אז אני בבעיה רצינית 😲

במידה וחסר ברזל אז יכול לגרום לעייפות, אבל לשתות קפה או תה כשלעצמו לאחר ארוחה לא אמור לגרום לעייפות (?)
אם זה כשלעצמו (בלי קשר לרמת הברזל) גורם לעייפות אז אני בבעיה רצינית 😲
נכון. רק בהקשר לרמת הברזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית