מידע לוג חוות דעת על ראדג'ה-ובלאק פארמה.

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך

gil.n

משתמש מתחיל
248
41
נק' מוניטין:
364
248
41
אוקי מי שמכיר אותי וקרא פוסטים קודמים שלי יודע שאני מבין דבר או שניים בחומרים ויש ניסיון.
אחרי תקופה של 8 חודשיים של שימור שייפ בקיץ, התחלתי לפני כמה חודשיים מסה, כאן אני אעדכן את החוות דעת שלי לגבי החברה החדשה בלאק פארמה שאני מתחיל להשתמש בהם בימים הקרובים.

עשיתי 2 סייקלים של מסה.
1 טסט יצור בייתי מי שמקורב יודע על מה אני מדבר, ודיבול של ראג'ה.
עלתי 7 קילו. סה"כ היה לא רע בכלל.

עד כה השתמשתי בראגד'ה שמעתי המלצות חמות מאוד מאוד אז אמרתי למה לא?
טסט אנטט וטרי טרן,דיבול שלהם ואנדרול, היה סייקל 2 אני יכול להגיד בצורה ברורה שהטסט' שלהם שכרגע נמכר שווה ערך למים.

כבר שבוע 6 שאני משתמש פעם 1 שעליתי למינון כ"כ גבוהה כי לא הרגשתי כלום 1000 מ"ג טסט אנטט, 600 טרן,100 מג אנדרול.
חשדתי שנגמר האנדרול לפני שבוע, שאיתו הגיע הירידה במשקל,בכוח, פתאום אפילו פאמפ מינימלי אין אופיני נוזלים יוצאים לא ? ... אבל גם חשק מיני בתחת הנחתי שזה הטרן. אבל כבר לא הגינוי ההרגשה שאתה לא בסייקל ואין התקדמות כמעט ובכלל לאורך כל הסייקל.

הדילר טען אתה לא אוכל מספיק לאכול יותר כמו כל סיפורים של דילר כשחומר לא באמת עובד תשובה להכל יש מכרים?
אז הלכתי על בדיקות דם למען הסרת ספק והתברר שהחשד שלי היה נכון. הטסט מתחת לנורמה כאילו אני בPCT מה שמסביר את הסיבה שלא זזתי במשקל בכלל וגם לא בהיקפים. קראתי שעוד בחור פה גם חווה הרגשה דומה עם החומרים של ראג'דה. ונאלץ להחליף חומרים באמצע הסייקל כמוני. גם אז טען הדילר שבדיקות מזויפות הרי לא הגינוי שמה שהוא מוכר וכולם משתמשים ורק עולים וגדלים.. נו טוב הסיפורים שאתם רגילים לשמוע מהדילרים היום.

אנדרול שלהם חלש בטירוף עד כדי לא מורגש רק בסמוך לאימון אם לוקחים מרגשים פאמפ קצת, לאומת הדיבול שלהם שהרבה יותר חזק, 50 מ"ג לא יכלתי ללכת 3 מטר בלי פאמפ מטורף בתאומיים וכאבי גב.
הטסט' כנראה שמן מהול טוב טסט אין שם 1000 מ"ג בדיקות דם מראות שהטסט מתחת לנורמה אפילו.
הטרן נראה לי עובד, נטו מהתופעות לוואי של עצבנות,הרגשת חנק במאמץ, וקושי באירובי.

בימים הקרובים אני מתחיל עם הבלאק פארמה,גם טרן וטסט אנטט. ואני אעדכן לגבי התקדמות בסייקל לאורך הדרך תמונות של החומרים והכל, אין לי אינטרס רווחי אז תוכלו לקבל פעם אחת חוות דעת אמתית וטובה.

לילה טוב ושנה אזרחית טובה 😃

גם אני כרגע בסייקל ראשון רק סטס אננת של ראגדה . אני קניתי לפני 4 חודשים והתחלתי רק לפני 3 שבועות .
בכל מקרה אני לא יודע להבדיל אם הטסט טוב או לא בגלל חוסר נסיון . מה שכן התחלתי סייקל על 73 קילו עכשיו אני 79 מחר מסיים שבוע 4 .
שבוע הבא אני הולך לבדיקות דם ונראה באמת אם הוא עובד .
מקווה שנפלתי על הסטאק שיצא לפני מה שאתה קנית שכן עובד [לפי מה שאתה אומר .. ]
מרגיש עלייה בחרמנות וגם רעב מוגבר . גם משקלי עבודה עלו קצת אבל סך הכל סייקל חלש 2 CC . ואולי זה סתם סרטים בראש נראה שבוע הבא .

גם אני כרגע בסייקל ראשון רק סטס אננת של ראגדה . אני קניתי לפני 4 חודשים והתחלתי רק לפני 3 שבועות .
בכל מקרה אני לא יודע להבדיל אם הטסט טוב או לא בגלל חוסר נסיון . מה שכן התחלתי סייקל על 73 קילו עכשיו אני 79 מחר מסיים שבוע 4 .
שבוע הבא אני הולך לבדיקות דם ונראה באמת אם הוא עובד .
מקווה שנפלתי על הסטאק שיצא לפני מה שאתה קנית שכן עובד [לפי מה שאתה אומר .. ]
מרגיש עלייה בחרמנות וגם רעב מוגבר . גם משקלי עבודה עלו קצת אבל סך הכל סייקל חלש 2 CC . ואולי זה סתם סרטים בראש נראה שבוע הבא .
אם עלית 6 קילו בחודש ואתה מתאר עלייה בחשק המיני ותאבון אז החומר עובד

דווקא טוב שאתה לא על רפואי. זה יתן חוות דעת יותר מדוייקת על איכות החומרים של בלאק.
מניסיון שלי על 2 גרם טסט רפואי לא משנה מה תשים איתו טרן דקה וויני גם אם הם פלסבו אתה תגדל ותרגיש כל מה שצריך להרגיש.
בהצלחה.
אם תוכל לצרף דגימות דם אחרי שבועים שלוש סייקל נוכל לראות באמת ממצב איתך.

• פותח/ת השרשור
עדכון עבר משהו כמו שבוע וחצי שבועיים מתחילת הסייקל.. בימים הרשאונים הרגשתי קצת הזיות מהטרן מה שלא היה מהרדאגי. עכשיו יש בעיקר קושי שינה ועצבים. טסט מצמיח לי כרגע שערות בקצב מטורף כנראה בגלל המינון.

שיפור בהיקף יד של 0.8 כמעט סמ
רגל 1ס"מ
תאומיים חצי סמ

עליה במשקלי עבודה דד ליפט 170 ל6 חזרות
לחיצת חזה 100 קילו ל12 חזרות
סקןואט 100 קילו 12 חזרות

כרגע משקל נוכחי 71 גובה 1.65מצרף תמונה עדכנית. תמונות ברורות יותר יהיה בסוף התהליך.

קבצים מצורפים

• 2015-01-12 21.52.31.jpg
    2015-01-12 21.52.31.jpg
    KB 45.7 · צפיות: 297
  • פותח/ת השרשור
תודה אחי זה ההבדל בין חומרים שעובדים לבין דילירים שמוכרים זבל ואומרים לך תאכל "יותר "

עדכון עבר משהו כמו שבוע וחצי שבועיים מתחילת הסייקל.. בימים הרשאונים הרגשתי קצת הזיות מהטרן מה שלא היה מהרדאגי. עכשיו יש בעיקר קושי שינה ועצבים. טסט מצמיח לי כרגע שערות בקצב מטורף כנראה בגלל המינון.

שיפור בהיקף יד של 0.8 כמעט סמ
רגל 1ס"מ
תאומיים חצי סמ

עליה במשקלי עבודה דד ליפט 170 ל6 חזרות
לחיצת חזה 100 קילו ל12 חזרות
סקןואט 100 קילו 12 חזרות

כרגע משקל נוכחי 71 גובה 1.65מצרף תמונה עדכנית. תמונות ברורות יותר יהיה בסוף התהליך.
שבוע וחצי קצת מוקדם בכדי לקבוע משהו חוץ מזה שה-100mg אנדרול עובד.
אתה משלב סטאק מאוד אנדרוגני, אני מקווה שאתה מנוסה מספיק במינונים.

• פותח/ת השרשור
שבוע וחצי קצת מוקדם בכדי לקבוע משהו חוץ מזה שה-100mg אנדרול עובד.
אתה משלב סטאק מאוד אנדרוגני, אני מקווה שאתה מנוסה מספיק במינונים.
אל תדאג אני יודע מתי חומר עובד ומתי לא. התופעות של הטרן מורגשות מאוד. לגבי האנדרול עובד חזק מאוד !.. בניגוד לאנדרל של ראדגי שלא הרגשתי כלום מקצת פאמפ, הבלקן מפוצץ לי תגב תחתון אחרי 2 דקות הליכה אני נכה.

תודה לכולם אמשיך לעדכן ☺
עדכון תמונה מהיום על 71 קילו

קבצים מצורפים

• IMG_20150115_222720.jpg
    IMG_20150115_222720.jpg
    KB 155.3 · צפיות: 289
אל תדאג אני יודע מתי חומר עובד ומתי לא. התופעות של הטרן מורגשות מאוד. לגבי האנדרול עובד חזק מאוד !.. בניגוד לאנדרל של ראדגי שלא הרגשתי כלום מקצת פאמפ, הבלקן מפוצץ לי תגב תחתון אחרי 2 דקות הליכה אני נכה.

תודה לכולם אמשיך לעדכן ☺
עדכון תמונה מהיום על 71 קילו
שמע גיל - כפיים 👏
אתה נראה פ-צ-צ-ה ,
רציתי לשאול - מה התזונה שלך בקצרה ?
בוקר,צהריים, ערב
לא צריך לרדת לפרטי פרטים - ככה בגדול.
והתוכנית אימונים מחולקת ל.. ?

ממש תודה ,
המשך כך - אתה מודל לחיקוי.

• פותח/ת השרשור
שמע גיל - כפיים 👏
אתה נראה פ-צ-צ-ה ,
רציתי לשאול - מה התזונה שלך בקצרה ?
בוקר,צהריים, ערב
לא צריך לרדת לפרטי פרטים - ככה בגדול.
והתוכנית אימונים מחולקת ל.. ?

ממש תודה ,
המשך כך - אתה מודל לחיקוי.
בגדול קרדיו 20-30 דק בבוקר ומיד שייק.
אחרי שעה
ארוחת בוקר
קוטג 3 אחוז 4 פרכיות אורז.
וצלחת קרונפלקס עם חלב פיטנס או ברנפלקס קצת סוכר בבוקר לא מזיק.

ארוחה 2
כפולה ביום**..חביתה מ5 בצים ב4 פרוסות לחם. סה"כ 10 בצים

אחרי אימון שייק חלבון תמרים.
חזה עוף וצלחת אורז בנוסף מידי יום כמעט אוכל ציט כמו המבורגר או בגט חזה עוף וסלטים,או חטיף וכו' הוספתי גיינר עכשיו לאקסטרה קלוריות שזה נותן לי עוד 1000 קל ביום. סה"כ לא אוכל הרבה ובצורה משוגעת.

לגבי חלוקת אימונים abc
6 אימוני כוח בשבוע.

100 גרם חלבון יוצא רק משייקים כל השאר אוכל.

בגדול קרדיו 20-30 דק בבוקר ומיד שייק.
אחרי שעה
ארוחת בוקר
קוטג 3 אחוז 4 פרכיות אורז.
וצלחת קרונפלקס עם חלב פיטנס או ברנפלקס קצת סוכר בבוקר לא מזיק.

ארוחה 2
כפולה ביום**..חביתה מ5 בצים ב4 פרוסות לחם. סה"כ 10 בצים

אחרי אימון שייק חלבון תמרים.
חזה עוף וצלחת אורז בנוסף מידי יום כמעט אוכל ציט כמו המבורגר או בגט חזה עוף וסלטים,או חטיף וכו' הוספתי גיינר עכשיו לאקסטרה קלוריות שזה נותן לי עוד 1000 קל ביום. סה"כ לא אוכל הרבה ובצורה משוגעת.

לגבי חלוקת אימונים abc
6 אימוני כוח בשבוע.

100 גרם חלבון יוצא רק משייקים כל השאר אוכל.

נשמע מעולה! תפריט נוח ומגוון .
תודה רבה לך על המידע! ושתהיה שבת שלום,
ממשיך לעקוב אחרי הפוסט.

כמו שאני זוכר אותך אתה כבר על מסה כזאת הרבה זמן וזה לא שבתוך שבועיים הפכת ככה משימוש של בלאק פארמה , אני מדבר על התמונות שאתה מעדכן

כמו שאני זוכר אותך אתה כבר על מסה כזאת הרבה זמן וזה לא שבתוך שבועיים הפכת ככה משימוש של בלאק פארמה , אני מדבר על התמונות שאתה מעדכן
מן הסתם אין כאן קשר לבלק פארמה. אי אפשר להשיג גדילה מאסטרים ארוכים בשבוע וחצי. אני מניח שכשגיל התכוון שהוא יודע מתי חומרים עובדים הוא לא התכוון לטרן הארוך ולטסט הארוך של בלק. חומרים ארוכים צריכים לבנות רמות בדם ועקב השחרור האיטי זה לוקח זמן.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי על 71 קילו מאז לפני 3 שנים ששקלתי 75 שמן!.. זו שנה 1 שעברתי את ה70 מאז שהחלפתי חומרים שחודשיים לא זזתי מג במשקל ועליתי בהיקפים בכוח והכל.. ככה שלהגיד שאני הרבה זמן על מסה כזו זה לא נכון. בקיץ שקלתי 63 על-8 7 אחוז כרגע אני לא יותר מ12 תעשה חישוב לבד.
מעבר לזה אין לי אינטרס שיווקי לכן פתחתי את הפוסט כדי לתת חוות דעת בנתיים אני מרוצה.
וכן אני מסכים עם מה שתום אמר לזה התכוונתי.

לא הייתי על 71 קילו מאז לפני 3 שנים ששקלתי 75 שמן!.. זו שנה 1 שעברתי את ה70 מאז שהחלפתי חומרים שחודשיים לא זזתי מג במשקל ועליתי בהיקפים בכוח והכל.. ככה שלהגיד שאני הרבה זמן על מסה כזו זה לא נכון. בקיץ שקלתי 63 על-8 7 אחוז כרגע אני לא יותר מ12 תעשה חישוב לבד.
מעבר לזה אין לי אינטרס שיווקי לכן פתחתי את הפוסט כדי לתת חוות דעת בנתיים אני מרוצה.
שמע יש לך גנטיקה טובה אם אתה על משקל כזה וגובה כל הכבוד על ההתמדה ואין קשר לחומרים אחי

בתמונה האחרונה ויזואליות סופר-מרשימה. אם תצליח לשחזר אותה עוד כמה קילוגרמים טובים של שריר זאת חתיכת עליית מדרגה.
בכל מקרה, חוות הדעת בפרט והלוג בכללותו מעניינות וחשובות מאוד לפורום.

• פותח/ת השרשור
עדכון משקל 72
רגל גדלה בס"מ
יד גדלה ב0.8 כמעט עומד על 43 קר זה שיא..
רגל 60 סמ
תאומיים 39

משקלי עבודה נשארו זהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית