מידע לוג חוות דעת על ראדג'ה-ובלאק פארמה.

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך

gil.n

משתמש מתחיל
248
41
נק' מוניטין:
364
248
41
אוקי מי שמכיר אותי וקרא פוסטים קודמים שלי יודע שאני מבין דבר או שניים בחומרים ויש ניסיון.
אחרי תקופה של 8 חודשיים של שימור שייפ בקיץ, התחלתי לפני כמה חודשיים מסה, כאן אני אעדכן את החוות דעת שלי לגבי החברה החדשה בלאק פארמה שאני מתחיל להשתמש בהם בימים הקרובים.

עשיתי 2 סייקלים של מסה.
1 טסט יצור בייתי מי שמקורב יודע על מה אני מדבר, ודיבול של ראג'ה.
עלתי 7 קילו. סה"כ היה לא רע בכלל.

עד כה השתמשתי בראגד'ה שמעתי המלצות חמות מאוד מאוד אז אמרתי למה לא?
טסט אנטט וטרי טרן,דיבול שלהם ואנדרול, היה סייקל 2 אני יכול להגיד בצורה ברורה שהטסט' שלהם שכרגע נמכר שווה ערך למים.

כבר שבוע 6 שאני משתמש פעם 1 שעליתי למינון כ"כ גבוהה כי לא הרגשתי כלום 1000 מ"ג טסט אנטט, 600 טרן,100 מג אנדרול.
חשדתי שנגמר האנדרול לפני שבוע, שאיתו הגיע הירידה במשקל,בכוח, פתאום אפילו פאמפ מינימלי אין אופיני נוזלים יוצאים לא ? ... אבל גם חשק מיני בתחת הנחתי שזה הטרן. אבל כבר לא הגינוי ההרגשה שאתה לא בסייקל ואין התקדמות כמעט ובכלל לאורך כל הסייקל.

הדילר טען אתה לא אוכל מספיק לאכול יותר כמו כל סיפורים של דילר כשחומר לא באמת עובד תשובה להכל יש מכרים?
אז הלכתי על בדיקות דם למען הסרת ספק והתברר שהחשד שלי היה נכון. הטסט מתחת לנורמה כאילו אני בPCT מה שמסביר את הסיבה שלא זזתי במשקל בכלל וגם לא בהיקפים. קראתי שעוד בחור פה גם חווה הרגשה דומה עם החומרים של ראג'דה. ונאלץ להחליף חומרים באמצע הסייקל כמוני. גם אז טען הדילר שבדיקות מזויפות הרי לא הגינוי שמה שהוא מוכר וכולם משתמשים ורק עולים וגדלים.. נו טוב הסיפורים שאתם רגילים לשמוע מהדילרים היום.

אנדרול שלהם חלש בטירוף עד כדי לא מורגש רק בסמוך לאימון אם לוקחים מרגשים פאמפ קצת, לאומת הדיבול שלהם שהרבה יותר חזק, 50 מ"ג לא יכלתי ללכת 3 מטר בלי פאמפ מטורף בתאומיים וכאבי גב.
הטסט' כנראה שמן מהול טוב טסט אין שם 1000 מ"ג בדיקות דם מראות שהטסט מתחת לנורמה אפילו.
הטרן נראה לי עובד, נטו מהתופעות לוואי של עצבנות,הרגשת חנק במאמץ, וקושי באירובי.

בימים הקרובים אני מתחיל עם הבלאק פארמה,גם טרן וטסט אנטט. ואני אעדכן לגבי התקדמות בסייקל לאורך הדרך תמונות של החומרים והכל, אין לי אינטרס רווחי אז תוכלו לקבל פעם אחת חוות דעת אמתית וטובה.

לילה טוב ושנה אזרחית טובה 😃

אם אתה לא יודע.... השאלה ניראה לי אם יש עלייה במסת שריר ומיתוס הרצפטורים
יש אפקט מתמשך לסייקל שהסתיים אם נניח לא הצלחת להשיב את הציר להומאוסטזיס או שדפקת את הכבד.

• פותח/ת השרשור
הוא דיבר על לשמר שייפ לקיץ , השאלה שלי האם בסייקלים מורכבים כאלו המראה המוצק והוורידי נשמר מספר חודשים לאחר סיום הסייקל?
לא נכנס כאן למושגים מדעיים. מנסיון שלי אני מוריד מינון וכן נשמר המסה המראה המוצק ווירדים והכל. הכל תלוי בתזונה שלך גם אם תאכל שטויות ותעלה כל פעם קילו 2 ותחטב אם הזמן תאבד בשר ואיכות.. כל עוד אתה שומר על המסה עם תזונה נקיה בחיטוב אתה יכול עם החומרים הנכונים להיראות פוטושופ 😃

שנה שעברה הייתי ללא הפסקה כל הקיץ ונראתי מעולה אבל אם הזמן איבדתי שריר כי עשיתי כמה טעויות וזילזול. 9 חודש סחבתי על 8-10 אחוז שומן.
תודה לכל המפרגנים כרגע כבר שבוע ללא אנדרול ירדו המון מים חיטובים התחילו לצאת. משקל ירד ל71 כנראה עליתי במקביל היקפים אותו דבר רק חטוב יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@gil.n
נו איך אתה מתקדם עם הסייקל ?
הבלאק פארמה - עובד / לא עובד , יש קיק אין קיק .
האמת שבאמצע החלפתי לטסט של mxp והייתי יותר מרוצה מהטסט של mxp. כרגע אני שוב חוזר לבלאק ובקרוב עובר לפרופ של mxp. הטסט עובד, הטרן של בלאק עובד טוב עשה אותי כ"כ עצבני עד מצב שהורדתי ל400 מג.

כרגע סיימתי מסה על 72 קילו, היקף יד 42 וחצי,רגל 60. התחלתי להפחית קלוריות ולעלות אירובי חוזר לחיטוב לראות מה שבאמת הרווחתי.

תמונה מסיום

קבצים מצורפים

• 2015-02-03 21.06.07.jpg
    2015-02-03 21.06.07.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 212
האמת שבאמצע החלפתי לטסט של mxp והייתי יותר מרוצה מהטסט של mxp. כרגע אני שוב חוזר לבלאק ובקרוב עובר לפרופ של mxp. הטסט עובד, הטרן של בלאק עובד טוב עשה אותי כ"כ עצבני עד מצב שהורדתי ל400 מג.

כרגע סיימתי מסה על 72 קילו, היקף יד 42 וחצי,רגל 60. התחלתי להפחית קלוריות ולעלות אירובי חוזר לחיטוב לראות מה שבאמת הרווחתי.

תמונה מסיום

וואוו חבר אתה בהמה לא קטנה, שאפו!
שיהיה בהצלחה אין ספק שאתה יודע את הדרך.

תן לי חיטוב כזה אני מבסוט
לדעתי אתה יכול בכיף להמשיך עוד במסה במיוחד שאתה אומר שקל לך לרדת

• פותח/ת השרשור
תן לי חיטוב כזה אני מבסוט
לדעתי אתה יכול בכיף להמשיך עוד במסה במיוחד שאתה אומר שקל לך לרדת
אין לי סיבה להמשיך בחיטוב מאחר ובבטן אני ממש לא חטוב כמו בשאר הגוף. מעבר לזה אני לא מתקדם יותר במשקל גוף אף על פי שלקחתח גיינר ואכלתי יפה זה כבר סבל מיוצר. אני ארד לאחוז נמוך יש קיץ לפנינו המטרה שלי זה פיטנס לא בילדינג ותחרויות.

תודה לכולם אני אעדכן בהמשך
תודה גבר!!

• פותח/ת השרשור
עדכון משקל 68.5
5 ימים בחיטוב ירידה של 4 קילו בערך.

תמונה בבוקר על בטן ריקה. השאר מאימון היום.

קבצים מצורפים

• IMG_20150210_201749.jpg
    IMG_20150210_201749.jpg
    KB 86.2 · צפיות: 213
  • IMG_20150210_192231.jpg
    IMG_20150210_192231.jpg
    KB 97.6 · צפיות: 204
  • 2015-02-10 15.10.01.jpg
    2015-02-10 15.10.01.jpg
    KB 87.7 · צפיות: 190
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית