הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משכחי כאבים

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
סליחה אם זה לא המקום כי זה לא ממש קשור לסטרואידים, אם זה לא מתאים אז תמחקו אני פשוט חושב שיש פה חבר'ה שמבינים והייתי שמח לשמוע עוד דעות חוץ מרופאים שרק דוחפים כדורים..

יש לי דלקת ריאת וחום 40 כבר 3 ימים הרופא אמר לי לקחת 2 אקמול אחת ל4 שעות ו2 נורופן אחת ל8 שעות ובנוסף אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום

זה יוצא 21 כדורים ביממה וזה נשמע לי קצת מספר הזוי מה הנזק שזה יכול לגרום והאם עדיף להוריד בכמות?

והאם לחום כזה יש אפקט בהיבט של מסת שריר/שומן?

אל תתייחסו לשגיאת כתיב בכותרת זה מהחום חח

סליחה אם זה לא המקום כי זה לא ממש קשור לסטרואידים, אם זה לא מתאים אז תמחקו אני פשוט חושב שיש פה חבר'ה שמבינים והייתי שמח לשמוע עוד דעות חוץ מרופאים שרק דוחפים כדורים..

יש לי דלקת ריאת וחום 40 כבר 3 ימים הרופא אמר לי לקחת 2 אקמול אחת ל4 שעות ו2 נורופן אחת ל8 שעות ובנוסף אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום

זה יוצא 21 כדורים ביממה וזה נשמע לי קצת מספר הזוי מה הנזק שזה יכול לגרום והאם עדיף להוריד בכמות?

והאם לחום כזה יש אפקט בהיבט של מסת שריר/שומן?

אל תתייחסו לשגיאת כתיב בכותרת זה מהחום חח

לגבי משככי כאבים - זה אופציונלי - אתה מוזמן לא לקחת אותם אם אתה מסוגל וכמות הכדורים תרד פלאים.
למעשה מערכת החיסון עובדת טוב יותר ללא השימוש בהם.

הנזק זה שאלה של תקופה - הבעיה עם אנטיביוטיקה שהחיידקים של היום כבר מפתחים עמידות לכל הסוגים, רואים את זה פעם אחר פעם במיונים.

באנטיביוטיקה אתה לא מוריד - כל השאר אתה יכול.
לגבי מסת שריר שומן - זה הדבר האחרון שאמור להדאיג אותך, אבל ההשלכות הן בהתאם לגובה החום ומשך המחלה והתרופות בשימוש.
ככל שהחום גבוה יותר כך הגוף מפרק יותר פרוטאינים. אבל עזוב את זה עכשיו, הגוף עושה את זה מתוך צורך מסויים.

• פותח/ת השרשור
לגבי משככי כאבים - זה אופציונלי - אתה מוזמן לא לקחת אותם אם אתה מסוגל וכמות הכדורים תרד פלאים.
למעשה מערכת החיסון עובדת טוב יותר ללא השימוש בהם.

הנזק זה שאלה של תקופה - הבעיה עם אנטיביוטיקה שהחיידקים של היום כבר מפתחים עמידות לכל הסוגים, רואים את זה פעם אחר פעם במיונים.

באנטיביוטיקה אתה לא מוריד - כל השאר אתה יכול.
לגבי מסת שריר שומן - זה הדבר האחרון שאמור להדאיג אותך, אבל ההשלכות הן בהתאם לגובה החום ומשך המחלה והתרופות בשימוש.
ככל שהחום גבוה יותר כך הגוף מפרק יותר פרוטאינים. אבל עזוב את זה עכשיו, הגוף עושה את זה מתוך צורך מסויים.
הבנתי.. תודה רבה על התגובה המפורטת

• פותח/ת השרשור
מה שהוא אמר.

אבל אם כבר פתחת, יש מחקר מעניין על שימוש ב NSAIDs והתפתחות של מסת שריר.
מאמר: http://www.t-nation.com/training/do-pain-pills-impair-muscle-growth
(המחקר המלא: http://www.lookgreatnaked.com/articles/use_of_NSAIDs_for_exercise_induced_muscle_damage.pdf)

אחלה מחקר.
דבר אחד שלא ממש מוזכר ככה על הדרך... מאחר ואנחנו פה כולם על חומרים.
דובר על פגיעה בסינטזה של החלבון. האם ביחס לעלייה ביכולת לסינטזת חלבון המתקבלת משימוש בחומרים והירידה מהשימוש ב nsids נושפע?
אותו כנל לגבי קטבוליות?

ומה קורה אם המתאמן גם על gh ו סטרואידים ומשתמש ב nsids ?
יכול להיות שזה מסתכם בזניח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית