הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחלבונים

• פותח/ת השרשור Next
  • פורסם בתאריך

Next

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-16
45
0
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

[יש לי חלבון גיינר אולטימט נוטרישן]
אבא שלי דיבר עם המשווק והכל והוא אמר לו שאני צריך לקחת שתי "מבחנות" אחד שעה אחרי האימון ואחד ליפני השינה.
וביום ללא אימון לקחת שתי "מבחנות" או בבוקר או בערב.
זה בסדר? יעני כל יום?

למי שלא הבין מזה "מבחנות" זה הכפיות האלה שמקבלים עם החלבון ואז מעבירים אותו לכוס.

אין המלצה שקובעת כמה לקחת ביום, אלה לצרוך כמות יומית של חלבון (1.8-2 כפול משקל גוף), אם אתה מגיע לכמויות שיוצאות לך ממאכלים רגילים (בשר,גבינות וכו') אז חבל שתקח סתם, אם אתה לא מגיע לכמות הרצוויה אז תקח סקופים ("מבחנות") כמה שאתה צריך כדי להגיע לכמות הרצוויה.

תקרא מאמרים באתר כדי לקבל בסיס

• פותח/ת השרשור
קראתי אחי אבל ראיתי כתבה באינטרנט שצריכים לקחת 1 גרם פר משקל גוף ופה כתוב 2 ובכלל במקום אחר היה רשום חצי! וזה מסוכן לקחת הרבה אז אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה...

ד"א כמה גרם זה סקופ אחד? או שזה בגדלים אחרים במוצרים? אם כן ואתה יודע כמה זה לחלבון גיינר אולטימט נוטרישן אז אשמח עם תגיד לי אחי

בסקופ אחד יש בין 22-24 גרם חלבון.

תקח 1.8 כפול משקל גוף ואל תתעסק בשטויות, לבחור שמתאמן זו ההמלצה.

פעם הבאה תרכוש חברה איכותית יותר, כמות החלבון והפחמימות תלויות בתפריט ואל תקשיב למשווקים או מוכרים הם יגידו לך הכל כדי שיגמר לך יותר מהר ותקנה אחד חדש.

את ה "נקודות" תשאיר לFXP,לא לפה. אל תעשה את זה פעם הבאה,בן אדם שזה יעניין אותו יכנס בכל מקרה.
וזה לא משנה כל עוד אתה מגיע לכמות החלבון שאתה צריך בסוף היום

את ה "נקודות" תשאיר לFXP,לא לפה. אל תעשה את זה פעם הבאה,בן אדם שזה יעניין אותו יכנס בכל מקרה.
וזה לא משנה כל עוד אתה מגיע לכמות החלבון שאתה צריך בסוף היום

תכלס!! זה היה מיותר...
ואם אתה רוצה לעלות במסה זה שתשתה סקופ פה סקופ שם לא בטוח שזה יעזור לך, אם זה לא ניכנס לתפריט מסודר במאזן חיובי......😣

פףףף אחלה סמילים!!!חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית