דיון הוצאת זרע לאחר אימון.

Daniel233

מושעה
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אני יודע שקיימים אלף ואחד נושאים על הנושא הזה , ויש המון חילוקי דעות.

הייתי שמח לשמוע כמה חוות דעת על הוצאת זרע לאחר אימון. [ כשעתיים-שלוש לאחר האימון ]. יש איזושהי פגיעה בשריר / בהתאוששות שלו?

dont-feed-the-troll.jpg

אני יודע שקיימים אלף ואחד נושאים על הנושא הזה , ויש המון חילוקי דעות.

הייתי שמח לשמוע כמה חוות דעת על הוצאת זרע לאחר אימון. [ כשעתיים-שלוש לאחר האימון ]. יש איזושהי פגיעה בשריר / בהתאוששות שלו?

יש לך חלון הזדמנויות של חצי שעה מסוף האימון שבו כדאי להוציא זרע (אבל לא לשווא), אז הגוף יתחיל בתהליך יצירת זרע חדש מה שמעלה את רמת הטוסטסטרון בגוף ויעזור לבנות יותר שריר.

אם פספסתה את החלון אז כבר תחכה לפחות 12 שעות, כי בזמן הזה מתרחשת בניית השריר, ואתה מוציא כמעט את כל חומצות האמינו העיקריות.

• פותח/ת השרשור
אם פספסתה את החלון אז כבר תחכה לפחות 12 שעות, כי בזמן הזה מתרחשת בניית השריר, ואתה מוציא כמעט את כל חומצות האמינו העיקריות.

אז למעשה הוצאת זרע לאחר 2-3 שעות מהאימון משחררת כמעט את כל החומצות אמינו מהגוף ואין בניית שריר כלל? באחוזים לדוגמא , במידה ולא הייתה הוצאת זרע יש 100% בניית שריר ולאחר הוצאה כמה? מסקרן.

אז למעשה הוצאת זרע לאחר 2-3 שעות מהאימון משחררת כמעט את כל החומצות אמינו מהגוף ואין בניית שריר כלל? באחוזים לדוגמא , במידה ולא הייתה הוצאת זרע יש 100% בניית שריר ולאחר הוצאה כמה? מסקרן.
בסביבות 69%

למה להסתבך, תרוץ למקלחת תתפוס את התחת הכי יפה שם ותיתן עבודה כמה שיותר מהר שהחלון הזדמנויות לא יעבור. ובזמן שאתה נותן עבודה על תשכח לשתות אבקה או לאכול את הטונה, אתה יכול להתשמש בגב בתור שולחן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית