הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Dymatize elite 100% whey

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז החבילה סוף סוף הגיעה לי, והזמנתי טעם קפה, עכשיו הבעיה היא שהטעם ממש דליל ( אני שותה עם מים ) וגם אם אני שם פחותמים עדיין הטעם ממש עדין.
יש איך לשפר את הטעם במידה ואני לא יכול להכין עם בלנדר בבית ואם אני מכין את האבקה עם השייקר.
הכוונה היא לדברים שאני יכול להוסיף בפנים כשאני מכין את השייק כדי שהטעם ישתפר ( כל מה שיתערבב ביחד עם האבקה ).

ראשית, בכל סקופ של הקפה יש 100 מ"ג קפאין. סתם שתדע.
למה שלא תנסה עם חלב? אם אתה במסה, אתה יכול להכין שייק מסיבי שמורכב מהסקופ חלבון, בננה, אגוזים, שיבולת שועל וחלב.
במצב כזה סביר להניח שהטעם יהיה הרבה פחות דומיננטי וזאת משום בין היתר בגלל הבננה. בנוסף, על הדרך קיבלת שייק טעים עם המון קלוריות(לא אנקוב במספר מאחר וזה תלוי כמה גרמים תוסיף מכל מרכיב).

• פותח/ת השרשור
כפית נס קפה
קינמון
אנסה.
ראשית, בכל סקופ של הקפה יש 100 מ"ג קפאין. סתם שתדע.
למה שלא תנסה עם חלב? אם אתה במסה, אתה יכול להכין שייק מסיבי שמורכב מהסקופ חלבון, בננה, אגוזים, שיבולת שועל וחלב.
במצב כזה סביר להניח שהטעם יהיה הרבה פחות דומיננטי וזאת משום בין היתר בגלל הבננה. בנוסף, על הדרך קיבלת שייק טעים עם המון קלוריות(לא אנקוב במספר מאחר וזה תלוי כמה גרמים תוסיף מכל מרכיב).
אני מודע ל 100 מ״ג קפאין.
אני לא אוהב שייקים עם חלב כי הם כבדים לי מדי ( כנראה רגישות לכמות גדולה של חלב ).
אני צריך למצוא מתכון שאני יכול להכין בבלנדר אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא למצוא מתכון שאפשר להכין רק בשייקר.
כמו שרשמו כפית נס קפה,קקאו ,שוקולית תעשה ניסויים אין לך מה להפסיד
אבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית