הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע אבקת חלבון סופר אפקט

• פותח/ת השרשור YeMatan
  • פורסם בתאריך

YeMatan

משתמש מתחיל
73
12
נק' מוניטין:
12
73
12
שלום חברה, בטוח שאלו את זה כבר וגם ראיתי כמה נושאים פתוחים בנוגע לאבקה SUPER EFFECT

מה דעתכם עליה? היא אמינה? אפשר להסתמך עליה כאבקת חלבון יחידה? (ולא כגיוון לON ואחרים...)

אם יש בדיקות מעבדה עדכניות אשמח שתצרפו.

מי היצרן של החברה? אמינות יש?

חפירות אבל אוהב

מהתרשמות הכללית של חברי הפורום כאן לאחרונה, הם מרוצים לאור המחיר ההוגן וטעמים טעימים.
גם לי לאחרונה האבקה קורצת.
מצטרף לשאלה.

אחלה אבקת חלבון יש לה טעם מדהים (בינתיים ניסתי בננה וקרם עוגיות והם מאוד טובים), יש בדיקת מעבדה רק לאבקת חלבון איזו שלהם

אתה יכול לפרסם? תודה.
10644407_953171991366249_5901870485047422697_n.jpg

יש בדיקת מעבדה רק לאבקת חלבון איזו שלהם
מישהו יודע איך מתבצעת הבדיקה? כלומר, האם היצרן שולח למעבדה מנה לבדיקה או שהמעבדה קונה באופן אקראי את מה שיידגם (ברור שבמקרה הראשון יש סימן שאלה מסויים בקשר לאמינות הבדיקה)?

מישהו יודע איך מתבצעת הבדיקה? כלומר, האם היצרן שולח למעבדה מנה לבדיקה או שהמעבדה קונה באופן אקראי את מה שיידגם (ברור שבמקרה הראשון יש סימן שאלה מסויים בקשר לאמינות הבדיקה)?
נראה לי שהיצרן אבל זה לא קשור לאמינות זה התוצאות תפסיקו לחשוב שחלבונים ישראלים לא טובים

נראה לי שהיצרן אבל זה לא קשור לאמינות
ייתכן שהמוצר מצויין, אין לי מושג, אבל להגיד "זה לא קשור לאמינות" זה קצת מצחיק. אם אני הייתי יצרן ששולח מוצר לבדיקה למטרות פרסום, הייתי מעביר את הדגימה בדיקת איכות קפדנית משלי לפני המשלוח, ואני לא חושב שהייתי חריג...

ייתכן שהמוצר מצויין, אין לי מושג, אבל להגיד "זה לא קשור לאמינות" זה קצת מצחיק. אם אני הייתי יצרן ששולח מוצר לבדיקה למטרות פרסום, הייתי מעביר את הדגימה בדיקת איכות קפדנית משלי לפני המשלוח, ואני לא חושב שהייתי חריג...
כל אחד והדעה שלו... אני רק פרסמתי את הבדיקת מעבדה שראיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית