נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
גם את הסטייקיים מפוצצים במים. 2 קילו יכול להגיע גם קרוב לקילו..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה ציני, אז הגיע הזמן שתבין כמה מים מזריקים לבשר בימינו.צודק..
אז זה מצדיק 170 גרם פחות
אני חושב שכקונים המבורגר במסעדה אתה מצפה שהמשקל יהיה אחרי שזה מוכן לא כמה היה לפני ההכנה.אם אתה ציני, אז הגיע הזמן שתבין כמה מים מזריקים לבשר בימינו.
אני חושב שכקונים המבורגר במסעדה אתה מצפה שהמשקל יהיה אחרי שזה מוכן לא כמה היה לפני ההכנה.
כשאתם תפתחו מסעדה, תפרסמו המבורגר 270 גרם במקום 440 (שזה, אגב, מה שכתוב על האריזה שאתם תקנו מהיצרן!) ונראה איך תתחרו וכמה יבואו אליכם.בקיצור כולם רמאים, לא חדש.
כשאתם תפתחו מסעדה, תפרסמו המבורגר 170 גרם במקום 330 (שזה, אגב, מה שכתוב על האריזה שאתם תקנו מהיצרן!) ונראה איך תתחרו וכמה יבואו אליכם.
אתה אומר שיבואו פחות אנשים למסעדה שלי כי אני שם את הכמות בשר שאני כותב ולא פחות?...אחלה היגיון בריא יש לךכשאתם תפתחו מסעדה, תפרסמו המבורגר 270 גרם במקום 440 (שזה, אגב, מה שכתוב על האריזה שאתם תקנו מהיצרן!) ונראה איך תתחרו וכמה יבואו אליכם.
אתה אומר שיבואו פחות אנשים למסעדה שלי כי אני שם את הכמות בשר שאני כותב ולא פחות?...אחלה היגיון בריא יש לך
🤭מורן, קודם כל, תעקוב, יש שינוים! תן לבנאדם שניה וחצי לערוך הודעה! 😃
הוקיסט, תודה. אכן, יש לי הגיון נהדר.
בעיקרון אתה צודק זה היה הכי טוב אם היה ככה, אבל זה ידוע שהמשקל שכתוב זה המשקל לפני צליה, כמו שלמשל אתה קונה קילו בשר טחון בסופר, לא יוצא לך קילו המבורגרים ממנו מן הסתם. גם המשקל אחרי צליה משתנה לפי מידת העשיה שביקשת. וגם כמובן יש את מה שמורן אמר:אני חושב שכקונים המבורגר במסעדה אתה מצפה שהמשקל יהיה אחרי שזה מוכן לא כמה היה לפני ההכנה.
בקיצור כולם רמאים, לא חדש.
רטבים מסתכמים בהרבה יותר מ50 לך לכיוון ה170-250הבשר בערך 500 קלוריות, הלחמניה 250, גבינה איזה 100, ציפס זה תלוי כמה ציפס וכמה שמן יש בו. ורטבים בטח איזה 50 קלוריות. 800 קלוריות+ציפס..
התכוונתי לרטבים על ההמבורגר, לא כולל לטבול את הצ'יפס וכאלה. רק השפריץ קטשופ ומיונז או מה שזה לא יהיה ששמים על הקציצה. זה בטח גג איזה 100רטבים מסתכמים בהרבה יותר מ50 לך לכיוון ה170-250
ענקהכל היום מסחרי...
בגלל זה תעשה את מה שאני עושה,תמצא כבשה/פרה הרחק מהשאר,תיקח מצית ותתחיל בצלייה איטית בזמן שאתה אוכל.
כמובן שכל זה בהנחה שאתה אוכל נא/מדיום ולא וול כי אז זה ייקח לך יותר מדי זמן.