הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלאק בורגר 330 גרם - השלמת קלוריות 😃

אני חושב שכקונים המבורגר במסעדה אתה מצפה שהמשקל יהיה אחרי שזה מוכן לא כמה היה לפני ההכנה.
בקיצור כולם רמאים, לא חדש.
כשאתם תפתחו מסעדה, תפרסמו המבורגר 270 גרם במקום 440 (שזה, אגב, מה שכתוב על האריזה שאתם תקנו מהיצרן!) ונראה איך תתחרו וכמה יבואו אליכם.

• פותח/ת השרשור
כשאתם תפתחו מסעדה, תפרסמו המבורגר 170 גרם במקום 330 (שזה, אגב, מה שכתוב על האריזה שאתם תקנו מהיצרן!) ונראה איך תתחרו וכמה יבואו אליכם.

what's your point?
שגם אני אהיה רמאי?🤬

כנראה שצודק..
🚬🤪🚬

כשאתם תפתחו מסעדה, תפרסמו המבורגר 270 גרם במקום 440 (שזה, אגב, מה שכתוב על האריזה שאתם תקנו מהיצרן!) ונראה איך תתחרו וכמה יבואו אליכם.
אתה אומר שיבואו פחות אנשים למסעדה שלי כי אני שם את הכמות בשר שאני כותב ולא פחות?...אחלה היגיון בריא יש לך

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שיבואו פחות אנשים למסעדה שלי כי אני שם את הכמות בשר שאני כותב ולא פחות?...אחלה היגיון בריא יש לך

הוא טוען שאם תפרסם את הכמות המדוייקת שתצא לאחר צלייה, היא תיהיה קטנה יותר.
ואם תרצה לפרסם 330 תצטרך הרבה יותר..ולהוציא הרבה יותר כסף משאר המתחרים.

מורן, קודם כל, תעקוב, יש שינוים! תן לבנאדם שניה וחצי לערוך הודעה! 😃

הוקיסט, תודה. אכן, יש לי הגיון נהדר.

הבשר בערך 500 קלוריות, הלחמניה 250, גבינה איזה 100, ציפס זה תלוי כמה ציפס וכמה שמן יש בו. ורטבים בטח איזה 50 קלוריות. 800 קלוריות+ציפס..

אני חושב שכקונים המבורגר במסעדה אתה מצפה שהמשקל יהיה אחרי שזה מוכן לא כמה היה לפני ההכנה.
בעיקרון אתה צודק זה היה הכי טוב אם היה ככה, אבל זה ידוע שהמשקל שכתוב זה המשקל לפני צליה, כמו שלמשל אתה קונה קילו בשר טחון בסופר, לא יוצא לך קילו המבורגרים ממנו מן הסתם. גם המשקל אחרי צליה משתנה לפי מידת העשיה שביקשת. וגם כמובן יש את מה שמורן אמר:
בקיצור כולם רמאים, לא חדש.

רטבים מסתכמים בהרבה יותר מ50 לך לכיוון ה170-250
התכוונתי לרטבים על ההמבורגר, לא כולל לטבול את הצ'יפס וכאלה. רק השפריץ קטשופ ומיונז או מה שזה לא יהיה ששמים על הקציצה. זה בטח גג איזה 100

הכל היום מסחרי...
בגלל זה תעשה את מה שאני עושה,תמצא כבשה/פרה הרחק מהשאר,תיקח מצית ותתחיל בצלייה איטית בזמן שאתה אוכל.
כמובן שכל זה בהנחה שאתה אוכל נא/מדיום ולא וול כי אז זה ייקח לך יותר מדי זמן.
ענק
יאלה עוד סיפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית