הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
טוב אז בניתי תכנית AB בשביל להתחזק ולגדול:

A:
חזה:

בנצ' פרס 3X5-6
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים 3X8
פרפר בכבלים 3X10
כתפיים:
פרס: 2X5-6
הרחקה לצדדים: 2X8
יד אחורית:
מקבילים עם משקל: 2X8
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון: 2X10

B:
רגליים:
סקוואט: 3X5-6
דדליפט: 2X6
תאומים בסמית': 3X10

גב:
בנט אובר רואו: 3X6
פולי עליון: 3X8
מתח בנים: 3X8

יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם דאמבלים בעמידה: 2X8
מתח בנות: 2X8

בסך הכל זה נראה בסדר, אבל
- הייתי מוריד פרפר בכבלים
- הייתי מוריד תאומים בסמית'
- מתח "בנים" =פול אפס. מתח "בנות" = צ'ין אפס. הייתי מוריד גמרי את הפול אפס ועושה צ'ין אפס עם תוספת משקל.
- בנט אובר רואו לאחר סקוואט ודדליפט זה מתכון לפציעה הייתי מחליף תרגיל או מוותר עליו.

כמה פעמים בשבוע אתה מתכוון להתאמן? 3? 4?
איך אתה מבחינת משקלי עבודה? מה קצב ההתקדמות שלך? אתה נוהג לבצע ריסטים?
איך אתה מבחינת תזונה?

• פותח/ת השרשור
בסך הכל זה נראה בסדר, אבל
- הייתי מוריד פרפר בכבלים
- הייתי מוריד תאומים בסמית'
- מתח "בנים" =פול אפס. מתח "בנות" = צ'ין אפס. הייתי מוריד גמרי את הפול אפס ועושה צ'ין אפס עם תוספת משקל.
- בנט אובר רואו לאחר סקוואט ודדליפט זה מתכון לפציעה הייתי מחליף תרגיל או מוותר עליו.

כמה פעמים בשבוע אתה מתכוון להתאמן? 3? 4?
איך אתה מבחינת משקלי עבודה? מה קצב ההתקדמות שלך? אתה נוהג לבצע ריסטים?
איך אתה מבחינת תזונה?
במקום פרפר בכבלים איזה תרגיל אפשר לעשות לחזה? ועוד אחד לרגליים? ובמקום בנט אובר רואו אפשר לעשות פול אובר? אני מתכוון להתאמן 4 והמשקלי עבודה שלי זה 105 SQ
120 דדליפט
80 BP
40 פרס
וזה אחרי לינארית שלא מיציתי עד הסוף עשיתי מסה מלוכלכת ולא ראיתי כלכך שינוי אז אולי חשבתי להוסיף נפח . אני 16 אחוז שומן וחשבתי אולי להמשיך נקי עד 18 אחוז ואז לחטב

במקום פרפר בכבלים איזה תרגיל אפשר לעשות לחזה? ועוד אחד לרגליים? ובמקום בנט אובר רואו אפשר לעשות פול אובר? אני מתכוון להתאמן 4 והמשקלי עבודה שלי זה 105 SQ
120 דדליפט
80 BP
40 פרס
וזה אחרי לינארית שלא מיציתי עד הסוף עשיתי מסה מלוכלכת ולא ראיתי כלכך שינוי אז אולי חשבתי להוסיף נפח . אני 16 אחוז שומן וחשבתי אולי להמשיך נקי עד 18 אחוז ואז לחטב
אתה לא צריך עוד תרגיל לחזה יש לך שלושה תרגילים זה מספיק.
גם לרגליים לא צריך סקוואט ודדליפט מספיקים.
אתה יכול לעשות פול אובר..

אני 16 אחוז שומן וחשבתי אולי להמשיך נקי עד 18 אחוז ואז לחטב

אם אתה שואל אותי אתה יכול גם לגרד את ה 20.. בחיטוב גם ככה סובלים אז עדיף לסבול עוד שבועיים ולהרוויח עוד מסה 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך עוד תרגיל לחזה יש לך שלושה תרגילים זה מספיק.
גם לרגליים לא צריך סקוואט ודדליפט מספיקים.
אתה יכול לעשות פול אובר..
תודה. ואני יכול לעשות חלוקה של חזה , רגליים ויד אחורית וגב, כתפיים ויד קדמית? או שזה לא משנה.

תודה. ואני יכול לעשות חלוקה של חזה , רגליים ויד אחורית וגב, כתפיים ויד קדמית? או שזה לא משנה.

תשאר עם החלוקה הנוכחית אבל יש לך קצת מדי סטים לכתף,הכתף היא לא שריר קטן כמו בייספס או הטרייספס ונתת לה כמות סטים זהה להם.
תוסיף תרגיל לכתף אחורית בעיקר כמניעת פציעות-פרפר הפוך או פייספולס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית