הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצון להתגייס לצבא

• פותח/ת השרשור roki
  • פורסם בתאריך

roki

משתמש מתחיל
286
66
נק' מוניטין:
170
286
66
שלום לכולם

היום היה לי ראיון בצבא בקשר לגיוס,ורצו לדעת מה הרצונות שלי וכל מיני דברים כאלה ,ולא ידעתי מה לענות

קודם כל יש לי פרופיל 45

בגלל דלקת פרקים

וגם לא למדתי בבית ספר מגיל 16

המראיין שאל אותי כל מיני שאלות, כמו מה אני רוצה לעשות בצבא, אם אני רוצה להתגייס, ושאלות שבחיים לא חשבתי עליהם,

פשוט עניתי שאני לא יודע איזה תפקיד אני רוצה שזה לא משנה לי להתגייס ולא משנה לי לא להתגייס

ואמרו לי שבימים הקרובים ישלח לי צו גיוס או פטור

ושרוב הסיכויים שזה יהיה צו גיוס

אני אמור לדעת מה אני רוצה לעשות בצבא?

אני אפילו לא יודע מה אני רוצה לעשות מחר

צבא שם אנשים בפרופורציה. אם אתה לא יודע- אתה מנסה. במידה ואתה לא תתחבר למשמעת יש מספיק דרכים לצאת. מה שכן, עם פרופיל 45 - בספק שתקבל תפקיד "טוב".

• פותח/ת השרשור
צבא שם אנשים בפרופורציה. אם אתה לא יודע- אתה מנסה. במידה ואתה לא תתחבר למשמעת יש מספיק דרכים לצאת. מה שכן, עם פרופיל 45 - בספק שתקבל תפקיד "טוב".

איזה תפקידים זה מתאים?

אוסף בדלים ראשי

וכאלה דברים?

אל תתגייס פרופיל 45 אתה כנראה תיהיה איזה גובניק מסריח אפילו נהג לא נראלי יקחו אותך .
תתחיל לעבוד להכניס כל חודש 4 5 אלף ולחסוך . עדיף מי לבזבז 3 שנים על עבודות רסר בחינם .

איזה תפקידים זה מתאים?

אוסף בדלים ראשי

וכאלה דברים?
במקרה הכי טוב תהיה נהג- אם יש לך רשיון. טבח,עובד רס"ר וכו. כל תפקידי הקרבי יורדים בגלל הפרופיל. אתה יכול לנסות להתקשר ולבקש משהו ספציפית או ועדה להלעת הפרופיל(מה שאומר שתעשה דחש).

עריכה: פה תבדוק איזה תפקידים יכולים להתאים לך לפי פרופיל:
http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
במקרה הכי טוב תהיה נהג- אם יש לך רשיון. טבח,עובד רס"ר וכו. כל תפקידי הקרבי יורדים בגלל הפרופיל. אתה יכול לנסות להתקשר ולבקש משהו ספציפית או ועדה להלעת הפרופיל(מה שאומר שתעשה דחש).

עריכה: פה תבדוק איזה תפקידים יכולים להתאים לך לפי פרופיל:
http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp

בסדר תודה ,, כבר אין לי חשק לכלום, לא גיוס לא כלום,,

רק לישון

אתה יכול להגיע להתמיין למסלולים מעניינים במודיעין ובתקשוב.יכול ללכת לדובר צהל/גלצ ועוד הרבה דברים.
מה הקבא/דפר שלך?
האם יש לך סעיפי תש/קהס ?
העובדה שלא השלמת 12 שנות לימוד יכולה לפגוע ביכולת שלך לקבל נותנים גבוהים.

אתה חסר מוטיבציה לשרת ( לא שזה דבר שלילי) אבל זה אומר שכנראה דבר שדורש השקה לא תרצה לעשות, ועם הנתונים שלך גם כנראה לא תוכל לעשות.

בכל מקרה, אם באמת אין לך זין לעשות כלום עדיף שתנסה לצאת מהמערכת. כי עם הנתונים שלך זה רק ג'ובים חסרי כל תכלית.

• פותח/ת השרשור
אתה חסר מוטיבציה לשרת ( לא שזה דבר שלילי) אבל זה אומר שכנראה דבר שדורש השקה לא תרצה לעשות, ועם הנתונים שלך גם כנראה לא תוכל לעשות.

בכל מקרה, אם באמת אין לך זין לעשות כלום עדיף שתנסה לצאת מהמערכת. כי עם הנתונים שלך זה רק ג'ובים חסרי כל תכלית.

אם ישלח לי צו גיוס אני יכול להגיד שאני לא רוצה להתגייס וישחררו אותי?

אם ישלח לי צו גיוס אני יכול להגיד שאני לא רוצה להתגייס וישחררו אותי?
לא.
אין לי מושג איך אפשר לעשות את זה כי אין לי צורך לדעת. בטח יש מספר דרכים (רפואי\מצפוני וכו'). תברר, אבל להגיד "לא בא לי" לא יעבוד לך במקרה הזה.

שלום לכולם

היום היה לי ראיון בצבא בקשר לגיוס,ורצו לדעת מה הרצונות שלי וכל מיני דברים כאלה ,ולא ידעתי מה לענות

קודם כל יש לי פרופיל 45

בגלל דלקת פרקים

וגם לא למדתי בבית ספר מגיל 16

המראיין שאל אותי כל מיני שאלות, כמו מה אני רוצה לעשות בצבא, אם אני רוצה להתגייס, ושאלות שבחיים לא חשבתי עליהם,

פשוט עניתי שאני לא יודע איזה תפקיד אני רוצה שזה לא משנה לי להתגייס ולא משנה לי לא להתגייס

ואמרו לי שבימים הקרובים ישלח לי צו גיוס או פטור

ושרוב הסיכויים שזה יהיה צו גיוס

אני אמור לדעת מה אני רוצה לעשות בצבא?

אני אפילו לא יודע מה אני רוצה לעשות מחר

תבקש להיות מש"ק חינוך גופני, או משהו שקשור לחינוך גופני.
אם אין לך השכלה, או רצון לשרת.. לפחות תעסוק במשהו שתאהב (או לפחות ככה נראה לפי הפעילות שלך כאן)
ותוכל ליישם את זה גם לאחר השחרור.

• פותח/ת השרשור
תבקש להיות מש"ק חינוך גופני, או משהו שקשור לחינוך גופני.
אם אין לך השכלה, או רצון לשרת.. לפחות תעסוק במשהו שתאהב (או לפחות ככה נראה לפי הפעילות שלך כאן)
ותוכל ליישם את זה גם לאחר השחרור.

כן נראה איזה אפשרויות ישלחו לי

אני כרגע משלים 12 שנות לימוד באקסטרני, בינתיים סיימתי אנגלית

נשאר לי מחשבים, לשון, גאוגרפיה,ומתמטיקה ולעשות בגרות אחת

אין לי כוח:suicide:

כן נראה איזה אפשרויות ישלחו לי

אני כרגע משלים 12 שנות לימוד באקסטרני, בינתיים סיימתי אנגלית

נשאר לי מחשבים, לשון, גאוגרפיה,ומתמטיקה ולעשות בגרות אחת

אין לי כוח:suicide:

תשלים תשלים..
לא כי המקצועות האלה חשובים,
אלא כי אח"כ אתה תעריך את ההתמדה והיכולת ללמוד דברים חדשים.

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
תשלים תשלים..
לא כי המקצועות האלה חשובים,
אלא כי אח"כ אתה תעריך את ההתמדה והיכולת ללמוד דברים חדשים.

בהצלחה!!

תודה אחי,

טוב אולי אני יוכל לישון בצבא מקום מגורים חינם+אוכל(חרא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית