הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לעזרה דחופה בקשר לצבא

• פותח/ת השרשור lem
  • פורסם בתאריך

lem

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני הייתי שוחר 4 שנים ואני אמור להתגייס עוד מעט.
הבעיה שעוד לא השלמתי את הפרופיל,ואחד המפקדים שלי לשעבר אמר לי שאני מתגייס לכלל צהלי(אני אמור לשרת במערך הטכני של חיל האוויר).
התאריך גיוס שנקבע לי(גיוס ללא פרופיל) הוא ה7.8 שזה תאריך מאוד קרוב, ויש לי כמה שאלות:
1-כאשר אני אשלים את הפרופיל התאריך גיוס שלי ישתנה? ואם לא,איך אני יכול לעשות כך שהוא ישתנה?
2-מה זה כלל צהלי?
3-אם חתמתי לשרת במערך הטכני(שזה מה שאני רוצה לעשות בתכלס),ובסוף מוציאים אותי לכלל צהלי הזה,אז אני יוכל לבקש לפגוש קצין מיון ואז להשתבץ אולי בשיריון או בקרבי?
4-נגיד והפרופיל שאני אקבל הוא 45(רפואי). האם עדיין ירצו שאני אשרת במערך הטכני? אני אוכל להיות טכנאי רגיל כמו כולם עם 45 רפואי או שאני יהיה סתם משהו אחר?
תודה לעוזרים זה די דחוף כמו שאתם רואים.

אני הייתי שוחר 4 שנים ואני אמור להתגייס עוד מעט.
הבעיה שעוד לא השלמתי את הפרופיל,ואחד המפקדים שלי לשעבר אמר לי שאני מתגייס לכלל צהלי(אני אמור לשרת במערך הטכני של חיל האוויר).
התאריך גיוס שנקבע לי(גיוס ללא פרופיל) הוא ה7.8 שזה תאריך מאוד קרוב, ויש לי כמה שאלות:
1-כאשר אני אשלים את הפרופיל התאריך גיוס שלי ישתנה? ואם לא,איך אני יכול לעשות כך שהוא ישתנה? אולי, תפנה למיטב או למי שאחראי על הגיוס שלך
2-מה זה כלל צהלי? תפקיד לא מוגדר יכול להיות שללא קורס
3-אם חתמתי לשרת במערך הטכני(שזה מה שאני רוצה לעשות בתכלס),ובסוף מוציאים אותי לכלל צהלי הזה,אז אני יוכל לבקש לפגוש קצין מיון ואז להשתבץ אולי בשיריון או בקרבי? אם תרצה לשרת בקרבי ויש לך פרופיל מתאים יהיה קשה למנוע ממך את זה
4-נגיד והפרופיל שאני אקבל הוא 45(רפואי). האם עדיין ירצו שאני אשרת במערך הטכני? אני אוכל להיות טכנאי רגיל כמו כולם עם 45 רפואי או שאני יהיה סתם משהו אחר? נראלי שזה יהיה בעייתי, תלוי בסעיפים שיהיו לך
תודה לעוזרים זה די דחוף כמו שאתם רואים.
בציטוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית