הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף לאחר שבוע מנוחה

• פותח/ת השרשור OrshGym
  • פורסם בתאריך

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שלום חבר'ה!
שבוע שעבר יצאתי למנוחה מאימונים במצב טוב פלוס פלוס, קצת תפוס בגב אבל שום דבר לא כאב.
פתאום ביום רביעי של אותו שבוע מנוחה התחלתי לחוש בחוסר נוחות מסויים בכתף ימין שנשאר באותו רמה עד ליום שישי בערך.
ביום שבת בבוקר התעוררתי ורגשתי כאילו הכתף שלי הולכת לנשור...ממש כאב לי גם אם לא הייתי מזיז כלום.(הרגיש ועדיין מרגיש רק בכתף קידמית, כאילו לא הכולה אלא רק באיזור קטן בה)
עכשיו העיניין המעצבן זה שהייתי בשבוע מנוחה...הייתי אמור לחזור כמו חדש לאימונים, אבל במקום זה עכשיו אני כבר שבוע שני בלי אימונים וזה מבאס רצח.
הלכתי לרופא בצבא והוא אמר כנראה דלקת או מתיחה בגיד והביא לי כדורים עם מיליון תופעות לוואי שאני לא אקח...כדורים של צבא...
איך יכול להיות שאחרי שבוע מנוחה פתאום התחילה לי דלקת?....
חשוב גם לומר שבשבוע מנוחה לא עשיתי שום דבר מעבר להליכה לחדר אוכל חחח.
אני אשמח ממש אם משהו יוכל להסביר לי מה קרה לי ומה אני עושה כדי שזה יעבור 😃
אני כרגע נוטל כורכום פעמיים ביום סלדרין פעמיים ביום וארט-3-פלקס 3 פעמים ביום.(למי שמכיר אלו תוספי תזונה אנטי דלקתיים.)

תודה רבה מראש לכולם D=

• פותח/ת השרשור
טוב...אז לא יודע איך זה קרה אבל עכשיו המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה.
עדיין יש אי נוחות בכתף אבל זה כבר לא במצב שזה מונע ממני להתאמן למזליייי!!!
שבוע השתמשתי במשחה שנקראת טראומיל בנוסף לתוספי תזונה האנטי דלקתיים שציינתי למעלה וזה עשה לי נפלאות.
סתם הרגשתי שאני צריך לעדכן למקרה שלמישהו יש את אותה בעיה וירצה להשתמש בדרך הטיפול הזאת!
תודה ובהצלחה 😉

טוב...אז לא יודע איך זה קרה אבל עכשיו המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה.
עדיין יש אי נוחות בכתף אבל זה כבר לא במצב שזה מונע ממני להתאמן למזליייי!!!
שבוע השתמשתי במשחה שנקראת טראומיל בנוסף לתוספי תזונה האנטי דלקתיים שציינתי למעלה וזה עשה לי נפלאות.
סתם הרגשתי שאני צריך לעדכן למקרה שלמישהו יש את אותה בעיה וירצה להשתמש בדרך הטיפול הזאת!
תודה ובהצלחה 😉
בסוף כן לקחת את הכדורים שהרופא הצבאי הביא לך? ורק שתדע גם "באזרחות" אתה יכול לקבל מרופא אטודלק, איבופן, וכל שאר התרופות נגד דלקות/ כאבים.

• פותח/ת השרשור
בסוף כן לקחת את הכדורים שהרופא הצבאי הביא לך? ורק שתדע גם "באזרחות" אתה יכול לקבל מרופא אטודלק, איבופן, וכל שאר התרופות נגד דלקות/ כאבים.
חס וחלילה לא נגעתי בהם. ואסור לומר לו שאני לא אשתמש או שאני אעלה משפט...חחח
מהיד שלו--> לשקית שלי---> לזבל...חחח

חס וחלילה לא נגעתי בהם. ואסור לומר לו שאני לא אשתמש או שאני אעלה משפט...חחח
מהיד שלו--> לשקית שלי---> לזבל...חחח
אני פשוט הייתי אומר לרופאה אל תביאי כי אני לא אקח אז אין טעם, היא הייתה מקשיבה ושלחה אותי לאולטרסאונד בזמנו חחח.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט הייתי אומר לרופאה אל תביאי כי אני לא אקח אז אין טעם, היא הייתה מקשיבה ושלחה אותי לאולטרסאונד בזמנו חחח.
חחחח...הזמנים הטובים.
רופאים מעצבנים לא מקשיבים לכלום אצלנו...כל מה שהם יודעים זה לזרוק עלינו כדורים כדורים כדורים...

חחחח...הזמנים הטובים.
רופאים מעצבנים לא מקשיבים לכלום אצלנו...כל מה שהם יודעים זה לזרוק עלינו כדורים כדורים כדורים...
זה כנראה מה שמלמדים אותם.. אבל אצלנו הרופאה הייתה יודעת שאני לא בא לעקוץ וזה ואני בא רק כשבאמת יש לי משהו רציני (לא הוצאתי ג' אחד כל השירות כנראה בגלל זה אהבה אותי) אז הייתה מקשיבה לי ובאמת מנסה לעזור 😛
שיהיה המשך שירות מהנה חבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית