עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בזמן סייקל ? או לאחר ? ה LH + FSH שלך נמוכים ממש , הם אמורים להיות באיזור ה 6-8יש משהו קריטי?
והאם רואים שייש שימוש בסטרואידים לפי הבדיקות דם?
הגונדוטרופינים מתחת לסף הגילוי... 😃יש לי אנמיה כרונית.. זה בעיה...
ולגבי שאר הבדיקות אוקיי איך שאני אקבל אני אשלח.. אבל עד כה. האם רואים שימוש בטסט או לא רואים את זה?
אני חושב שאני עונה לך הכל ובצורה מתאימה. אני מעוניין לראות את כל תוצאות הבדיקות ההורמונליות ואז אתן לך את דעתי לגבי אופן הטיפול המתאים.@Tom שמע המון תודה על התשובות שלך מדובר פה על בריאות...
האמת היא שפחות מעניין אותי להעריץ בדיחות על הבריאות שלי אני באמת הודה לך.. אם תגיד לי עד כה מה הסיפור של הבדיקה הזאת...
למה כי מצד אחד יש תופעות של הטסט מצד שני הטסט לא מורגש
הביצים כמו צימוקים..
אין חשק מיני..
זה תופעה רגילה או שצריך לקחת כל מני תוספים ?
לגבי ספירת הדם סביר שהכרת את התוצאות, היות ואתה טוען שאתה סובל מאנמיה כרונית.אתה עונה פיקס... אבל כרגע אין את כל התוצאות רציתי לדעת עד כה.. אם הכל תקין? זה הכל..
והכל לפי מה שצריך להיות?
אין לי מושג מה אתה עושה כרגע ובאיזה שלב אתה נמצא. זה חלק מהמידע שתצטרך להציג בצורה מסודרת.תודה גבר!
אולי לעלות את המינון של הפרגניל?
מינון הטסט שלך גבוה למדי, הוא רפואי. הגונדוטרופינים (LH, FSH) מראים שהוא כנראה שעושה את העבודה. יהיה מעניין לראות את תוצאות הטסט.לא אחי, אמצע שבוע שישי!