הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוצאות בדיקת דם לאחר חשק מיני ירוד

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
תוצאות בדיקה ..

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 33.2 · צפיות: 642
  • Untitled 1.png
    Untitled 1.png
    KB 27.5 · צפיות: 571
  • Untitled 2.png
    Untitled 2.png
    KB 29.2 · צפיות: 565
  • Untitled 3.png
    Untitled 3.png
    KB 3 · צפיות: 588
  • Untitled 4.png
    Untitled 4.png
    KB 10.3 · צפיות: 496
  • פותח/ת השרשור
יש משהו קריטי?
והאם רואים שייש שימוש בסטרואידים לפי הבדיקות דם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רגע נראה לי שאין תוצאה של מה שאמרת.. איך הגעת לזה.. או שאני פשוט לא מבין בזה ולא רואה
פרגניל 500 מחולק ל2 זריקות בשבוע
לא הבנתי.. הגוף לא מרגיש את הסייקל או מה לא הבנתי מה קורה עם זה ליאור...
צדקתי לגבי העניין שאין השפעה?
שמע בחור בשם אביעד שאל אותי אם אין לי כאבים בצד שמאל באיזור הגב יום אחרי התחילו לי כאבים בצלעות בצד שמאל

ספירת הדם שלך דורשת בחינה מעמיקה יותר. המדדים החורגים מצביעים על אפשרות למצב של אנמיה (MCV, MCH) נתמכים ע"י שונות גבוהה בגודל תאי הדם האדומים (RDW). חוסר בברזל או בעייתיות בספיגתו יכולים להביא לכך, בהחלט יכול להביא לעייפות ולחולשה שאתה מתאר. כדאי לבחון ולעקוב וניתן לטפל בזה בקלות לרוב.
לבדיקות ההורמונליות אתייחס לאחר קבלת כל הסידרה.

• פותח/ת השרשור
יש לי אנמיה כרונית.. זה בעיה...
ולגבי שאר הבדיקות אוקיי איך שאני אקבל אני אשלח.. אבל עד כה. האם רואים שימוש בטסט או לא רואים את זה?

יש לי אנמיה כרונית.. זה בעיה...
ולגבי שאר הבדיקות אוקיי איך שאני אקבל אני אשלח.. אבל עד כה. האם רואים שימוש בטסט או לא רואים את זה?
הגונדוטרופינים מתחת לסף הגילוי... 😃
נחכה להעברת תוצאות נוספות.

• פותח/ת השרשור
@Tom שמע המון תודה על התשובות שלך מדובר פה על בריאות...
האמת היא שפחות מעניין אותי להעריץ בדיחות על הבריאות שלי אני באמת הודה לך.. אם תגיד לי עד כה מה הסיפור של הבדיקה הזאת...
למה כי מצד אחד יש תופעות של הטסט מצד שני הטסט לא מורגש
הביצים כמו צימוקים..
אין חשק מיני..
זה תופעה רגילה או שצריך לקחת כל מני תוספים ?

@Tom שמע המון תודה על התשובות שלך מדובר פה על בריאות...
האמת היא שפחות מעניין אותי להעריץ בדיחות על הבריאות שלי אני באמת הודה לך.. אם תגיד לי עד כה מה הסיפור של הבדיקה הזאת...
למה כי מצד אחד יש תופעות של הטסט מצד שני הטסט לא מורגש
הביצים כמו צימוקים..
אין חשק מיני..
זה תופעה רגילה או שצריך לקחת כל מני תוספים ?
אני חושב שאני עונה לך הכל ובצורה מתאימה. אני מעוניין לראות את כל תוצאות הבדיקות ההורמונליות ואז אתן לך את דעתי לגבי אופן הטיפול המתאים.

• פותח/ת השרשור
אתה עונה פיקס... אבל כרגע אין את כל התוצאות רציתי לדעת עד כה.. אם הכל תקין? זה הכל..
והכל לפי מה שצריך להיות?

אתה עונה פיקס... אבל כרגע אין את כל התוצאות רציתי לדעת עד כה.. אם הכל תקין? זה הכל..
והכל לפי מה שצריך להיות?
לגבי ספירת הדם סביר שהכרת את התוצאות, היות ואתה טוען שאתה סובל מאנמיה כרונית.
בנוגע לבדיקה ההורמונלית, הגונדוטרופינים (LH, FSH) מתחת לסף הגילוי, כלומר נמוכים מאוד. ייתכן שזה מצביע על אטרופיה. יכול להיות שהשימוש בפרגניל היה לקוי. חסרות תוצאות בנוגע לטסטוסטרון והאסטרוגן ולכן אני זהיר. בנוסף, הפרולקטין גבוה מאוד (למרות שנדמה שהוא בתחום), הוא כמובן הגורם המשמעותי ביותר לצניחת ליבידו.
גם את רומא לא בנו ביום אחד. חכה לפענוח מלא ונמשיך.

• פותח/ת השרשור
750 טסטווירון דפו בשבוע ( סה"כ 3 זריקות בשבוע)
וינסטרול מיל יום כן יום לא (50)
פעמיים בשבוע 500 IU (פרגניל) מפוצל ל2 250 + 250

לא אחי, אמצע שבוע שישי!
מינון הטסט שלך גבוה למדי, הוא רפואי. הגונדוטרופינים (LH, FSH) מראים שהוא כנראה שעושה את העבודה. יהיה מעניין לראות את תוצאות הטסט.
נסה להוסיף לסייקל ארימידקס במינון של 1mg/e3d. אם אתה חש בעייפות ובחולשה זרוק את הוויני. אגב, איזה חברה הוא?
פרווירון במינון של 50mg/ed יכול להיות תוספת לא רעה, שלאחר קבלת תוצאות הטסט, האסטרוגן וה-shbg נקבל אינדיקציה טובה יותר לגבי כדאיות הוספתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית