עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה קשור לסוג השמן והסטריליות , לא כולם כואבים תנסה חברות אחרות יש עוד כמה טובות ושאתה תמצא איזה חברה שאתה לא רגיש אליהמה אני יגיד לך אחי...מדכא שאני בין האחוזים שכנראה שום חומר לא מתאים לו
כל הזמן סובל מזה על ההתחלה
אחרים לוקחים 800 טרן פעם ראשונה ורק מתקרנפים
הם לוקחים 800 טרן על ההתחלה בגלל שהם מתקרנפים...😆אחרים לוקחים 800 טרן פעם ראשונה ורק מתקרנפים
נכון הבאייר המקורי מגיע מתאילנד והוא נראה אמפולה שקופה עם מדבקה לבנהוורמוגע זה חרא מהול ומדולל זה לא המקורי שכאן בארץ. בגלל זה אתה מרגיש תופעות של חום וחולי חוסר סטירליות מוחלטת, תחליף לחברה אחרת פשוט ותדע אם אתה רגיש או לא. כל הסייקל שלך בכלל נראה כמו זיוף אחד גדול. האמפולות הפקיסטניות מגיעות בקופסא אחרת לגמרי של 3 אמפולות בתבנית בקופסא אחרת לבנה אדומה וקצת כחול. בקיצור תחליף..
לא גרמניה!!??נכון הבאייר המקורי מגיע מתאילנד והוא נראה אמפולה שקופה עם מדבקה לבנה
רשום שהוא מיוצר בגרמניה אתה צודק אבל מיובא מתאילנדלא גרמניה!!??
אז כל חיי חייתי בשקר 😭רשום שהוא מיוצר בגרמניה אתה צודק אבל מיובא מתאילנד
ואיך הגעת למסקנה שאני יודע איך נראה חומר גלם של טסטוסטרון ? יש נהלים שאסור לדבר על בישול בפורום זה לא המקוםאז כל חיי חייתי בשקר 😭
דרך אגב מה החומרי גלם שמהם מיוצר טסטוסטרון זה מסקרן אותי רצח.
לכבוד התאריך יום הולדת העברי שלי יש מצב אני יקבל תשובה 👏?
אני לא מתכנן לבשל לא ניראה לי שאני יעשה כימיה ואדם פרטי בחיים לא יצליח XD ואתה סוג של גאון אז בדוק אתה יודע.ואיך הגעת למסקנה שאני יודע איך נראה חומר גלם של טסטוסטרון ? יש נהלים שאסור לדבר על בישול בפורום זה לא המקום
תודה על מחמאה גאון אני לא חח אבל אם אתה כל כך רוצה לראות חומר גלם תעשה גוגל , כל החומרי גלם הם נראים פחות או יותר אותו דבר חוץ מצבע וקריסטלים מעט שוניםאני לא מתכנן לבשל לא ניראה לי שאני יעשה כימיה ואדם פרטי בחיים לא יצליח XD ואתה סוג של גאון אז בדוק אתה יודע.
מעניין רק לדעת לידע כללי.
את זה אני מכיר חחחח שאלתי על איך מכינים את האבקה בחברות הגדולות... ביצים של שור או לא יודע מה....תודה על מחמאה גאון אני לא חח אבל אם אתה כל כך רוצה לראות חומר גלם תעשה גוגל , כל החומרי גלם הם נראים פחות או יותר אותו דבר חוץ מצבע וקריסטלים מעט שונים
חח קרוב אבל לא מביצים כבר רשמתי באחד הפוסטים שכל החומרי גלם חוץ מטרן ובולדנון מסונטזים מצמחים שגדלים בבריטניה ובסין , טרן ובולדנון הם תרופות וטרינריותאת זה אני מכיר חחחח שאלתי על איך מכינים את האבקה בחברות הגדולות... ביצים של שור או לא יודע מה....