הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון איך אמינושופ שברו את השוק?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
לא יודע עד כמה ההנהלה תאהב את מה שיש לי להגיד, אבל זה מעצבן אותי.
אתם אומרים כל הזמן אומרים שאמינושופ שברו את השוק, במקרה נכנסתי לעמוד שלהם לראות את המחירים.
דימטייז עלית - 388 ש"ח, כמו בכל מקום אחרים בשנתיים האחרונות.
איזו 100 - 478 ש"ח, כנ"ל.
עלית גורמה - 375 ש"ח.
סינתה 6 - 350 ש"ח.
איזו פלקס 32 0 460 ש"ח.
חלבון קזאין של סייטק 800 גרם - 300 שקל! זה 36 מנות (בערך, 22\800 [מנת הגשה היא 22 גרם]), משמע כל מנה היא כמעט 8.5 ש"ח.
איירון ארנולד - 350 ש"ח.
גם במוצרים של סאן: פלטינום (חלבון מי גבינה רגיל) - 385 ש"ח. מטהפורס (תשלובת, בחו"ל זה המוצר הזול ביותר של החברה, כ-37 דולר) - 300 שקל. איזו - 470 ש"ח.
המוצרים היחידים שנותנים פייט להזמנות מחו"ל (וגם זה רק משום שהמשלוח מייקר ב-100% ואף יותר את ההזמנה) הם אקסטרים וסייטק. אקסטרים מיוצר בארץ, ולכן אמור להיות זול משום שאין עלויות של שילוח, מכס וכולי. וגם הוא לא זול משמעותית. 300 ש"ח. בחו"ל אבקות חלבון עולות 200-250 שקל. אולי היקרות עולות 300, ובארץ אותן אבקות מתומחרות ב-450+.
סייטק עוד איך שהוא זולים ביחס לארץ, ועדיין באתר האנגלי שלהם המוצר נמכר ב-30 אירו, כ-140 שקלים.

במוצרים אחרים ההבדלים גדולים בהרבה.
250 כדור ויטמין C-1000 של NOW: אמינושופ - 150 ש"ח. חו"ל - 11 דולר.
אופטי-מן: אמינושופ - 90 כדור ב-150 ש"ח. 150 כדור ב-250 ש"ח (אגב, הם כותבים 90 מנות הגשה, על אף שהחבילה מכילה 30 מנות הגשה. שלושה כדורים = מנת הגשה). בחו"ל - 90 כדור ב-15 דולר. 150 כדור ב-24 דולר.
פורמולת קריאטין CRE3: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 20 דולר.
C4: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 30 דולר.
קילו קריאטין ישראלי - 175 ש"ח. אין עלויות שילוח ומכס, אמור להיות זול בהרבה.
קילו קריאטין של סייטק - 230, כשקילו קריאטין בחו"ל עולה 25 דולר בערך.
אגב, כל פרי-וורקאאוט מתומחר אצל אמינושופ ב-250 ש"ח בדיוק, על אף שלא כולם נמכרים באמת במחיר זהה. למה? כי החנות קונה אותם בגרושים, וגם ככה הרווח כל כך גדול, שזה לא משנה.

אין פה שום שבירת שוק, יש פה המשך של תמחור לא הגיוני. המבצעים אולי נראים מפוצצים, אבל סך הכל זה כמו שבערוץ הקניות מתחילים מכירה של מוצר ב-7,000 ש"ח ואחרי 'הנחה בערוץ' המחיר יורד ל-500 ש"ח. ממש מבצע.
למה אני כותב את זה? כי נמאס לי מהמחירים בארץ ונמאס לי שאין אלטרנטיבה, ונמאס לי שאני צריך לבזבז משכורת צבאית שלמה על קנייה בסיסית של תוספי מזון, ללא שום פורמולות יקרות. מולטי, חלבון וקריאטין ממוצעים בחו"ל עולים סך הכל 100 דולר. בארץ 730 ש"ח.

אני מקווה שהפוסט לא יימחק, כי סך הכל לא כתבתי שום דבר מתריס או שגוי. אם טעיתי באחד מהחישובים שלי, התנצלות מראש, אבל סביר להניח שלא טעיתי בכולם.

אני כמעט בטוח שהמחירים באתר לא מעודכנים.
יש לאמינושופ קבוצה בפייסבוק, ששם מפורסמים מחירים ומבצעים.
מלבד זאת, אני קונה מהם די הרבה (גם לחברים), ועד עכשיו מקבל מחירים, איך נקרא לזה, שלא לדפי הפורום (או כל מקום רשמי).
אז אני יכול לומר לך, שככל שההזמנה גדולה יותר, כך המחיר טוב יותר.
הם גם לעיתים עונים פה בפורום או בפייסבוק למי שמעוניין בקניה גדולה: "מחירים בפרטי".

• פותח/ת השרשור
אני כמעט בטוח שהמחירים באתר לא מעודכנים.
יש לאמינושופ קבוצה בפייסבוק, ששם מפורסמים מחירים ומבצעים.
מלבד זאת, אני קונה מהם די הרבה (גם לחברים), ועד עכשיו מקבל מחירים, איך נקרא לזה, שלא לדפי הפורום (או כל מקום רשמי).
אז אני יכול לומר לך, שככל שההזמנה גדולה יותר, כך המחיר טוב יותר.
הם גם לעיתים עונים פה בפורום או בפייסבוק למי שמעוניין בקניה גדולה: "מחירים בפרטי".
ושוב, כי ההבדל בין המחיר שבו הם קונים למחיר שבו הוא מוכרים הוא כל כך גדול.

מניח שיש בזה מן ההגינות, אבל השאלה הייתה יותר אל חברי הפורום.
בכל מקרה, בוא נשמע מה יש להם להגיד.
מבין,
אך אם ייתויגו,סביר להניח שהם אולי יציגו לך תמונה אחרת
בהצלחה

מניח שיש בזה מן ההגינות, אבל השאלה הייתה יותר אל חברי הפורום.
בכל מקרה, בוא נשמע מה יש להם להגיד.
לא לעניין להשוות עם מחירים בחו"ל. רוצה להזמין מחו"ל חלבון? לך על זה... יש לא מעט חסרונות בביצוע הזמנה כזאת.
האם פנית בפורום או התעניינת באמצעות פניה ישירה כיצד ניתן להוזיל עלות לעומת המחירים הנקובים באתר? כנראה שלא, אחרת היית מבין שאתר, כמו בכל מקום הוא display. אמינושופ מציעים פניה ישירה וסיוע אישי וחוזרים ומציינים זאת באתר/פייסבוק/פורום.

• פותח/ת השרשור
לא לעניין להשוות עם מחירים בחו"ל. רוצה להזמין מחו"ל חלבון? לך על זה... יש לא מעט חסרונות בביצוע הזמנה כזאת.
האם פנית בפורום או התעניינת באמצעות פניה ישירה כיצד ניתן להוזיל עלות לעומת המחירים הנקובים באתר? כנראה שלא, אחרת היית מבין שאתר, כמו בכל מקום הוא display. אמינושופ מציעים פניה ישירה וסיוע אישי וחוזרים ומציינים זאת באתר/פייסבוק/פורום.
לא ציפיתי שהמחירים יהיו אחד לאחד כמו באתרים מחו"ל (כמובן לאחר המרת שערים), אך ההבדלים גדולים מדי ולא שונים משאר החנויות שקיימות כרגע. לכן תהיתי איך בדיוק נשבר השוק. מודה ומתוודה שלא פניתי אישית לחנות, אך אני מתקשה להאמין שאם אגיד שאני רוצה להזמין מוצר אחד בלבד, ההנחה תהיה משהו ששווה להזכיר.

המחירים שבאתר די גבוהים ביחס למבצעים שהורגלנו בפורום, אך זה מחיר יבש בשביל האתר עצמו. אם תיכנס לכל האשכולות של המבצעים שלהם, לרוב תשים לב מפעם לפעם שקיימים דילים טובים יותר. להשוות מחירים של חו"ל אמינושופ לא יכולו להשוות לעולם, כמו כל ספק אחר, שכן שיש לכסות תשלומים גבוהים של נסיעות משלוחים, משכורות לעובדים, חשמל, ארנונה, דמי משלוח, מחיר על המוצר עצמו, רווח אישי ועוד שלל סיבות.
בנוסף, אתה שוכח פרט אחד חשוב - המשלוח מגיע עד אלייך הביתה, ללא תוספת תשלום ומתנה נוספת של שייקר(25-30 שקל). יש הטוענים שבחלק מההזמנות הם קיבלו 60 כדורים קפאין מתנה, כך שתשלום ישיר על מוצר ספציפי זה לא. אחרי משלוח חינם, שייקר מתנה ואף כדורי קפאין, התשלום לכאורה מתפלג וקיבלת יותר.

נערך לאחרונה:
לא ציפיתי שהמחירים יהיו אחד לאחד כמו באתרים מחו"ל (כמובן לאחר המרת שערים), אך ההבדלים גדולים מדי ולא שונים משאר החנויות שקיימות כרגע. לכן תהיתי איך בדיוק נשבר השוק. מודה ומתוודה שלא פניתי אישית לחנות, אך אני מתקשה להאמין שאם אגיד שאני רוצה להזמין מוצר אחד בלבד, ההנחה תהיה משהו ששווה להזכיר.
אין סיכוי שתראה קופיקס בשוק תוספי המזון. אתר של חנות שמציג מחירי רצפה לעומת אחרות מאחר וזה לא אתי הן כלפי המתחרים והן כלפי הספקים.
לא ביקרת בחנות ולא פנית והתעניינת אף-על-פי שחלק מהמחירים לא מצויינים ומומלץ בפירוש כמעט בכל נקודת פירסום להתקשר ולהתעניין.
כדאי לעשות ניסיון לפני שפורקים בפוסט, אפילו סתם בכדי שתהיה לכך הצדקה.

רק לתקן אותך יש ועוד איך אלטרנטיבה. שק חלבון שאביעד חזי מוכר, אומנם זה ללא טעם וריח אבל למי שלא מתפנק זה עולה חצי מחיר אולי אפילו פחות מאבקת חלבון סטנדרטית.

רק לתקן אותך יש ועוד איך אלטרנטיבה. שק חלבון שאביעד חזי מוכר, אומנם זה ללא טעם וריח אבל למי שלא מתפנק זה עולה חצי מחיר אולי אפילו פחות מאבקת חלבון סטנדרטית.
נכון שזה אלטרנטיבה טובה,אך יש כאלה שיעדיפו לשלם קצת יותר על חלבון עם טעם לפי בחירה
ואני לא חלילה נגד הרעיון של אביעד,זה גאוני וחסכוני בטירוף אבל לא מתאים לכולם

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמה חודשים מנסה למצוא כמה קילוגרמים לקנות לעצמי.
יש דרישה גדולה מאוד לשקים בכל הזמנה ולכן לא תמיד אפשר להיכנס, בעיקר כשאתה חייל ובקושי לחצי שק יש לך כסף, אז העברה בנקאית מראש זה בעייתי. בהזמנה הבאה אנסה להשיג לעצמי חצי שק ואז יהיה לי פחות כאב ראש מהנושא הזה.
אין סיכוי שתראה קופיקס בשוק תוספי המזון. אתר של חנות שמציג מחירי רצפה לעומת אחרות מאחר וזה לא אתי הן כלפי המתחרים והן כלפי הספקים.
וכשעושים את זה ברשתות מרקטים (רמי לוי), רשתות בתי קפה, סלולר וכולי זה אתי? זה אף פעם לא אתי, אבל זה רווחי למי שחושב על זה וזה מתאים לכל הלקוחות.

נכון שזה אלטרנטיבה טובה,אך יש כאלה שיעדיפו לשלם קצת יותר על חלבון עם טעם לפי בחירה
ואני לא חלילה נגד הרעיון של אביעד,זה גאוני וחסכוני בטירוף אבל לא מתאים לכולם
ברור, כתבתי שזה פתרון למי שלא מתפנק אבל בכל מקרה זה לא שאני שותה את זה ככה, בתקופה שהייתי מתבסס על זה הרבה הייתי שם את זה בשייקים עם חלב, גלידה, חמאת בוטנים וכו' ואין זכר לטעם של האבקה. והכי פשוט גם לשים את האבקה עם מים ושוקולית גם יוצא סבבה לגמרי.

אני כבר כמה חודשים מנסה למצוא כמה קילוגרמים לקנות לעצמי.
יש דרישה גדולה מאוד לשקים בכל הזמנה ולכן לא תמיד אפשר להיכנס, בעיקר כשאתה חייל ובקושי לחצי שק יש לך כסף, אז העברה בנקאית מראש זה בעייתי. בהזמנה הבאה אנסה להשיג לעצמי חצי שק ואז יהיה לי פחות כאב ראש מהנושא הזה.

וכשעושים את זה ברשתות מרקטים (רמי לוי), רשתות בתי קפה, סלולר וכולי זה אתי? זה אף פעם לא אתי, אבל זה רווחי למי שחושב על זה וזה מתאים לכל הלקוחות.
באמת? רמי לוי מוכר שובר את השוק?... 😆

לא ביקרת בחנות ולא פנית והתעניינת אף-על-פי שחלק מהמחירים לא מצויינים ומומלץ בפירוש כמעט בכל נקודת פירסום להתקשר ולהתעניין.
כדאי לעשות ניסיון לפני שפורקים בפוסט, אפילו סתם בכדי שתהיה לכך הצדקה.

בוא נראה אם הבנתי נכון... אתה מבסס את הסיבה העיקרית לכך שאין שום "קופיקס" בשוק תוספי המזון על אתיקה?! זאת אומרת שאי שם ברחבי ארץ הקודש יושבים להם עשרות בעלי עסק שבזמן התמחור של דיימטייז עלית בטעם בננה אומרים לשותפיהם "לא, אנחנו לא יכולים למכור את זה במחיר כזה זול, כל המתחרים שלנו ייפגעו! שלא לדבר על הספקים!"

🤤

חלבון VPX איזולייט שעולה 78$ בBB. נמכר ב400 שקל עם משלוח שייקר וחטיף(קיבלתי תוך שעה וחצי את המשלוח פלוס 2 חטיפים) בטוח שאקנה מהם שוב.

בוא נראה אם הבנתי נכון... אתה מבסס את הסיבה העיקרית לכך שאין שום "קופיקס" בשוק תוספי המזון על אתיקה?! זאת אומרת שאי שם ברחבי ארץ הקודש יושבים להם עשרות בעלי עסק שבזמן התמחור של דיימטייז עלית בטעם בננה אומרים לשותפיהם "לא, אנחנו לא יכולים למכור את זה במחיר כזה זול, כל המתחרים שלנו ייפגעו! שלא לדבר על הספקים!"

🤤
לא. הטענה שלך מראה שאתה לא כ"כ מכיר את שוק תוספי המזון. בעלי עסק יושבים כ"א לחוד ואומרים לעצמם: "לא יתכן שאפרסם מחיר ליחידת דימטייז עלית בודדת שבקושי מעניק לי רווח לעומת מחירי הספקים שמביאים סחורה בכמויות גבוהות מאוד על מנת לחסוך בעלויות".
שוב, מעוניין להוזיל עלויות? זה לא באמצעות כניסה לאתר וצפייה בו.
מעבר לכך, אני לא יודע מה הרושם שנוצר אצלך, אבל אמינושופ היא לא רשת שופרסל... מדובר בחנות, כלומר בעסק קטן באופן יחסי. הצוות חורש את הארץ, עובד כמעט 24/7, מקפיד לתת את השירות הכי אישי וחברי וגם המחירים פיקס. קצת פרופורציות...😃

נערך לאחרונה:
אנא עשה לי רשימת מוצרים שהם משמעותית זולים מישראל לעומת מדינות אחרות? לא תמצא רשימה גדולה שכזו אם בכלל. המסקנה? שארץ ישראל זו ארץ שלא אוהבת שיפתחו בה עסקים מאחר ועלויות תחזוק עסק בישראל הוא מבין הגבוהים בעולם והמחירים בהתאם. המשלוח, המיסים, עלויות שינוע והפצה, מיסים, מע"מ, החזקת חנות פיזית (אל תשכח שהם פתחו חנות בת"א, העיר עם הארנונה הגבוהה בישראל והשכירות מבין האבסורדים בעולם למטר מרובע). וכמו שצויין כאן, צלצול או הגעה לחנות היו מגלים לך תמונה אחרת לגמרי מבחינת המחירים - המחירים באתר הם מחירים שהיבואנים מכריחים את החנויות להציג בפומבי ואם לא יעשו זאת לא יקבלו סחורה בנגלה הבאה - את האצבע המאשימה אם כך, אתה מוזמן לפנות ליבואנים ולא לחנויות שבקושי מרוויחות משהו מדלי חלבון אומלל וצריכות להזיע הרבה מאוד כדי לסגור הכנסה ריאלית ממכירת תוספי תזונה בישראל. היבואן בגדול עושה את הקופה הגדולה כאן מאחר ולא מתעסק עם לקוחות פרטנים ומוכר הרבה במכה אחת עם רווח גבוה הרבה יותר משל החנות (מה שמצחיק כי זה אמור להיות בדיוק ההפך).

אפילו שניתן להזמין מהם בזול בפרטי ,
יש מוצרים באתר שהמכירים שלהם מגוכחים :
ניקח את Amino Energy של ON. מחירו הוא 20$ באתר של BB , באתר של אמינו שופ הוא נמכר ב 250 שקל.
אין שום סיבה למחיר גבוה פי שלוש.
אם הם רוצים למתג את עצמם בתור חנות ששוברת את המחירים בשוק - הם לא יכולים להרשות לעצמם לפרסם מחירים כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית