הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5

לפני כמה שבועות פתחתי אשכול בפצעיות ספורט על כאבים באמצע הגב ואמרו לי להעלות דדליפט כי כנראה זה בגלל זה אבל הדדליפט שלי בסדר(אחרי שהעלתי לביקורת ולא היה משהו לא טוב)
עכשיו אם אפשר לבדוק אולי הטכניקה שלי בסקוואט לא טובה ובגלל זה ישלי את הכאבים האלו בגב - זה האשכול https://www.lbs.co.il/threads/61842/

פחות הקשתה בגב, יותר כיווץ בבטן בעזרת נשימה נכונה והחזקה של הנשימה.
חימום לפני סקוואט ודדליפט אתה מבצע? לא חימום על הליכון, אלא חימום של סקוואט ודדליפט עם משקלים נמוכים.

• פותח/ת השרשור
פחות הקשתה בגב, יותר כיווץ בבטן בעזרת נשימה נכונה והחזקה של הנשימה.
חימום לפני סקוואט ודדליפט אתה מבצע? לא חימום על הליכון, אלא חימום של סקוואט ודדליפט עם משקלים נמוכים.
כן... מוט ריק ואז סט של 10 כל צד

הביאו לך את הנקודות לשיפור כבר אז אני רק רוצה להגיד שלאומת הסקוואט הקודם שהעלית שנראה לי שאני הגבתי בו, שיפרת בהרבה את התנועה.

• פותח/ת השרשור
הביאו לך את הנקודות לשיפור כבר אז אני רק רוצה להגיד שלאומת הסקוואט הקודם שהעלית שנראה לי שאני הגבתי בו, שיפרת בהרבה את התנועה.
כן אתה הגבת... ויש קשר בין הכאבי גב שלי לבין הטכניקה שלי בסקוואט? כאילו מה אני צריך לעשות אולי לקחת הפסקה שבוע וזהו?
יש סיכוי אולי שזה מתרגילים אחרים?

לדעתי יש לך שני בעיות עיקריות בסקוואט כל השאר בסדר גמור לפי דעתי !
1. אין לך היפ דרייב ,אני מאמין שאם לא תסתכל על המראה אלה תשמור על צוואר ישר זה יסתדר לך
הנה דוגמא : http://www.crossfitrebound.com.au/images/uploads/Rippetoe-Squat1_thumb.jpg
2. תיפתח יותר ברכיים אני חושב שאתה לא פותח מספיק .

אלה כאבים באמצע הגב תראה באשכול שצירפתי למעלה נראלי זה בחולייה או משו..
ואני חייב לדעת אם להתייחס לזה או לא כאילו להמשיך לעשות סקוואטים ברגיל או להפסיק?
בעקרון אחרי כמה שנים של אימונים אתה יכול ברוב המקרים להבדיל בין כאב שיכול להוביל לפציעות לבין כאב "סתמי". אם הכאב הזה מדאיג אותך אתה יכול לנסות לשנות טכניקה להיי באר או לפנות לאורטופד ספורט.

העמידה לא טובה, כפות הרגליים והברכיים לא מספיק בחוץ, הנעליים לא טובות, אתה מעלה סרטון של משקל קל שצולם גרוע אחרי שכבר הערתי לך על זה והפניתי אותך להוראות הצילום, המבט לא טוב, לא טרחת להוריד את הבגד מהכלוב על מנת שנוכל לראות את הסקוואט כמו שצריך, אתה מקפיד באופן שיטתי להעלות סרטונים תוך התייחסות שלא מעודדת אנשים לעזור לך כי אתה מתייחס כאילו חייבים לך משהו (פותח פוסט בכותרת "טכניקה סקוואט" והתוכן מכיל וידאו בלבד) וממהר להיעלם (לא יזיק להגיד תודה), אתה לא יורד מספיק עמוק, לא ברור אם אתה לוקח אוויר לפני כל חזרה, זה לא נראה שאתה נותן תיאור רלוונטי לכאב שלך, לא התייחסת לביקורות הטכניקה הקודמות שקיבלת וכל פעם זה נראה אותו דבר, ולא רואים בסרטון משהו ספציפי שאני אצפה שיכאיב, אבל בכל מקרה צריך לשפר את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
העמידה לא טובה, כפות הרגליים והברכיים לא מספיק בחוץ, הנעליים לא טובות, אתה מעלה סרטון של משקל קל שצולם גרוע אחרי שכבר הערתי לך על זה והפניתי אותך להוראות הצילום, המבט לא טוב, לא טרחת להוריד את הבגד מהכלוב על מנת שנוכל לראות את הסקוואט כמו שצריך, אתה מקפיד באופן שיטתי להעלות סרטונים תוך התייחסות שלא מעודדת אנשים לעזור לך כי אתה מתייחס כאילו חייבים לך משהו (פותח פוסט בכותרת "טכניקה סקוואט" והתוכן מכיל וידאו בלבד) וממהר להיעלם (לא יזיק להגיד תודה), אתה לא יורד מספיק עמוק, לא ברור אם אתה לוקח אוויר לפני כל חזרה, זה לא נראה שאתה נותן תיאור רלוונטי לכאב שלך, לא התייחסת לביקורות הטכניקה הקודמות שקיבלת וכל פעם זה נראה אותו דבר, ולא רואים בסרטון משהו ספציפי שאני אצפה שיכאיב, אבל בכל מקרה צריך לשפר את הטכניקה.
אני כן אומר תודה אתה מוזמן לבדוק באשכולות הקודמות שהעלתי אני יחפש ויערוך תתגובה הזאת אחרי זה, אני כן מתייחס לכל הערה שאתה נותן לי אני תמיד מנסה לחפש כיוון טוב אבל כל פעם השמש מסנוורת ומפריע למרות שאני סוגר את הווילון(הכלוב ממוקם במקום קקה), אתה יכול לראות שהתחלתי להעלות שתי סרטונים כמו שביקשת, כל הערה שנותנים לי אני מנסה ליישם אבל לא תמיד מבין עד הסוף, את הבגד קלטתי רק אחרי הצילום והייתי כבר בסט האחרון ואז הורדתי אותו,אני לא מבין כל כך איזה תוכן אני צריך להוסיף.. עם כמה שאני מעריך אותך ומודה לך על כל העזרה שנתת לי עד עכשיו אני לא מבין למה אתה קופץ ומוציא עליי כזאת ביקורת. כל מצב אם לא אמרתי לך , תודה רבה.
זה האחרוןhttps://www.lbs.co.il/threads/62254/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית