עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה משלב חזה עם אחורית וגב עם קדמית אתה יכול לעשות פחות סטים ולהתיש מהר את הידיים
מה החולקה שלך בABהמטרה כרגע בין השאר בייספ וטרייספ יותר גדולים וכל הזמן הזה עשיתי 6 סטים לכל אחד מהם להוריד סטים? הידיים שלי יחסית קטנותכי הייתי בתת משקל דיי גדול...
זה לא משנה איזה תרגילים תעשה, הבייספס עובד באותה צורה. תעבוד בצורה שאתה מצליח לשמור איתה על טכניקה הכי נקיה. תרגיל אחד, 2-3 סטים, זה מספיק.כמה להקדיש לבייספ ואיזה תרגילים עדיף אני כרגע עושה אחיזה צרה במוט w בכיסא כומר 3x8 וכפיפות מרפקים 3x8 יש עצות? ועוד משהו האם אחרי 4-5 חודשים בתוכנית a b כדאי להחליף?
ומה פאמפ ייתן מלבד הזרמת דם לשרירים ו"התנפחות" שלהם?לפי דעתי זה נותן ממש פאמפ טוב ליד קידמית
יותר דירבון 😛 לא אמרתי שזה יעשה אותו יותר גדול בבייספס רק אמרתי שזה נראלי נותן פאמפ 👎
תקרא את מה שרשמתי למעלה שכחתי לצטט ~_~עזוב מושגים כמו פאמפ. זה לא מצביע על כלום חוץ מעל כניסה של דם לשריר.
שום דבר הוא לא טעות נוראית. תתקן מעכשיו.זה אומר שכל הזמן הזה שהקדשתי 6 סטים היה טעות ממש נוראית או לא כל כך ועוד משהו כדי לי להתחיל לערבב בין התרגילים ב a b ?
כל מה שstitch אמר זה נכון !שום דבר הוא לא טעות נוראית. תתקן מעכשיו.
אתה מדבר על לבלבל את הסדר, להחליף בין חלקי גוף? אפשר.
כן אני כרגע כמעט חמישה חודשים חזה כתפיים יד אחורית בa ובb רגליים גב ויד קידמית איך לשנות או שפשוט להעביר את b ליום ראשון אם זה יועיל?שום דבר הוא לא טעות נוראית. תתקן מעכשיו.
אתה מדבר על לבלבל את הסדר, להחליף בין חלקי גוף? אפשר.