הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB bicep

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
כמה להקדיש לבייספ ואיזה תרגילים עדיף אני כרגע עושה אחיזה צרה במוט w בכיסא כומר 3x8 וכפיפות מרפקים 3x8 יש עצות? ועוד משהו האם אחרי 4-5 חודשים בתוכנית a b כדאי להחליף?

בתוכנית AB מספיק 3 סטים לשריר קטן, שזה אומר תרגיל אחד. להחליף לא חובה. אני מחליף תרגילים כשזורם לי. לא באמת משנה איזה תרגיל לעשות כמעט בכולם התנועה היא אותה התנועה.

אם אתה משלב חזה עם אחורית וגב עם קדמית אתה יכול לעשות פחות סטים ולהתיש מהר את הידיים

התכוונתי שאם משלבים אפשר לעשות פחות תרגילים וסטים יש אנשים שעושים 8 סטים לאחורית וקדמית

• פותח/ת השרשור
המטרה כרגע בין השאר בייספ וטרייספ יותר גדולים וכל הזמן הזה עשיתי 6 סטים לכל אחד מהם להוריד סטים? הידיים שלי יחסית קטנותכי הייתי בתת משקל דיי גדול...

מתח ומקבילים זה אחלה עבודה על בייספס וטרייספס.
כמה להקדיש לבייספ ואיזה תרגילים עדיף אני כרגע עושה אחיזה צרה במוט w בכיסא כומר 3x8 וכפיפות מרפקים 3x8 יש עצות? ועוד משהו האם אחרי 4-5 חודשים בתוכנית a b כדאי להחליף?
זה לא משנה איזה תרגילים תעשה, הבייספס עובד באותה צורה. תעבוד בצורה שאתה מצליח לשמור איתה על טכניקה הכי נקיה. תרגיל אחד, 2-3 סטים, זה מספיק.

יש אנשים שראיתי משתמשים בכבלים ליד קידמית
גובהה כפתיים פשוט מושכים תקבל רק עם כפיפה של הבייספס בלי תזוזה של גב או כתף
לפי דעתי זה נותן ממש פאמפ טוב ליד קידמית

עזוב מושגים כמו פאמפ. זה לא מצביע על כלום חוץ מעל כניסה של דם לשריר.

• פותח/ת השרשור
זה אומר שכל הזמן הזה שהקדשתי 6 סטים היה טעות ממש נוראית או לא כל כך ועוד משהו כדי לי להתחיל לערבב בין התרגילים ב a b ? תודה רבה על התשובה ממקודם 😃
נראלי שכחתי לצטט אותך
עזוב מושגים כמו פאמפ. זה לא מצביע על כלום חוץ מעל כניסה של דם לשריר.
תקרא את מה שרשמתי למעלה שכחתי לצטט ~_~

זה אומר שכל הזמן הזה שהקדשתי 6 סטים היה טעות ממש נוראית או לא כל כך ועוד משהו כדי לי להתחיל לערבב בין התרגילים ב a b ?
שום דבר הוא לא טעות נוראית. תתקן מעכשיו.

אתה מדבר על לבלבל את הסדר, להחליף בין חלקי גוף? אפשר.

• פותח/ת השרשור
כן, זה יועיל?
שום דבר הוא לא טעות נוראית. תתקן מעכשיו.

אתה מדבר על לבלבל את הסדר, להחליף בין חלקי גוף? אפשר.
כן אני כרגע כמעט חמישה חודשים חזה כתפיים יד אחורית בa ובb רגליים גב ויד קידמית איך לשנות או שפשוט להעביר את b ליום ראשון אם זה יועיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית