הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל 8 שבועות חוויות עידכונים ומחר אעלה תמונות

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
שבוע טוב... אז ככה
לפני 8 שבועות התחילתי את הסייקל הראשון שלי
טסט אנתת שתי זריקות בשבוע של 1CC
פרגניל מסוף שבוע שני 500 יחידות בשבוע [ שבוע הבא ניתן עוד זריקה של 1000 כדי לעורר את האשכים קצת]
אתמול הייתה הזריקה שסגרה את הסייקל אז כמה חוויות שלי מהסייקל.

בהתחלה קניתי חומר אנדר גראונד EX-TEST חברה לא מוכרת מה-דילר של הצפון אהמ אהמ... שבאמת לא הזיז כלום אני לא צוחק עד שבוע 4-5 הייתה עלייה מינורית במשקלים ובמשקל שלי..... נראה לי שהכל שם מדולל ומסריח אני בספק אם יש שם חומר פעיל...
ואז עברתי לחומר רפואי שאני רוצה לציין עולם אחר.. העלייה הייתה טיל... הכוח ההרגשה הליבדו .. בקיצור עולם שונה..

עליתי בסייקל כ 10 קילו נוזלים שריר שומן... אני מאמין ישאר איזה 4-5 קילו נקי שזה גם ברכה..

מחר אעלה תמונות.. זה הייתה אחלה חוייה.. למדתי קצת על העולם הזה בכל אופן עכשיו מתחיל PCT בעוד כשבועייים ולא צריך להקל בזה ראש כי זה הכי חשוב... יש לי כלומיד שאני מקווה שיש בחו חומר פעיל כי דובר עליו לא מעט בפייסבוק ששהוא זיוף.. אבל אני מקווה בכל אופן שהגוף עם הנולבה יצליחו להתאושש..

בכל אופן כבר מתכנן עוד חודשיים וחצי שלוש את הסייקל חיטוב שלי
טסט פרופ
עם מאסטרון / ויני

שבוע טוב!!
עדכון: סיימתי את הסייקל כי כבר לא היה לדילר שלי לספק לי כרגע חומר רפואי.. ולא רציתי לחזור לחומר המגעיל מה שכן עליתי הרבה נוזלים שלמרות שיירדו העדפתי להפסיק כי עוד שבוע שבועייפ לא היה נותן לי מי יודע מה בחומר הישן.

שבוע טוב... אז ככה
לפני 8 שבועות התחילתי את הסייקל הראשון שלי
טסט אנתת שתי זריקות בשבוע של 1CC
פרגניל מסוף שבוע שני 500 יחידות בשבוע [ שבוע הבא ניתן עוד זריקה של 1000 כדי לעורר את האשכים קצת]
אתמול הייתה הזריקה שסגרה את הסייקל אז כמה חוויות שלי מהסייקל.

בהתחלה קניתי חומר אנדר גראונד EX-TEST חברה לא מוכרת מה-דילר של הצפון אהמ אהמ... שבאמת לא הזיז כלום אני לא צוחק עד שבוע 4-5 הייתה עלייה מינורית במשקלים ובמשקל שלי..... נראה לי שהכל שם מדולל ומסריח אני בספק אם יש שם חומר פעיל...
ואז עברתי לחומר רפואי שאני רוצה לציין עולם אחר.. העלייה הייתה טיל... הכוח ההרגשה הליבדו .. בקיצור עולם שונה..

עליתי בסייקל כ 10 קילו נוזלים שריר שומן... אני מאמין ישאר איזה 4-5 קילו נקי שזה גם ברכה..

מחר אעלה תמונות.. זה הייתה אחלה חוייה.. למדתי קצת על העולם הזה בכל אופן עכשיו מתחיל PCT בעוד כשבועייים ולא צריך להקל בזה ראש כי זה הכי חשוב... יש לי כלומיד שאני מקווה שיש בחו חומר פעיל כי דובר עליו לא מעט בפייסבוק ששהוא זיוף.. אבל אני מקווה בכל אופן שהגוף עם הנולבה יצליחו להתאושש..

בכל אופן כבר מתכנן עוד חודשיים וחצי שלוש את הסייקל חיטוב שלי
טסט פרופ
עם מאסטרון / ויני

שבוע טוב!!
עדכון: סיימתי את הסייקל כי כבר לא היה לדילר שלי לספק לי כרגע חומר רפואי.. ולא רציתי לחזור לחומר המגעיל מה שכן עליתי הרבה נוזלים שלמרות שיירדו העדפתי להפסיק כי עוד שבוע שבועייפ לא היה נותן לי מי יודע מה בחומר הישן.

שיהיה בהצלחה ב-PCT ,
נשמח לתמונות של לפני ואחרי הסייקל.

כמו כן - אל תתחיל סייקל לפני שיש לך את כל החומרים בהיכון .
צר לי אך אני לא יודע איך בחרת בסייקל ראשון חומר לא רפואי .
אני בטוח שזה מעניין כספי - אך טעות שלמדת ממנה .

בקיצור - אל תקנה מהמר צפון הזה תעשה יותר סקר שוק ותבדוק מי יש לו קירבה לצלחת ויכול להביא לך חומרים איכותיים,
גם אם צריך לנסוע למרכז/דרום.

שיהיה בהצלחה בהמשך !

כל הכבוד !
כשמדברים על חומרים ופיתוח גוף צריך להבין שזה תהליך של למידה. בכל אספקט. נראה שלמדת והשכלת ולקחת הרבה קדימה לסייקלים הבאים.
גם לעשות טעויות זה אחלה. העיקר לקחת ולמדת.
כמו כן עם הצלחת עם משהו - לא למהר לשנות ולרוץ לטרנד החדש.

שיהיה הרבה בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תגידו זה הגיוני שההשאכים התקטנו יחסית אני מאמין ב 50 אחוז למרות שלקחתי פרגניל 500 בשבוע?
.תמונות שצילמתי בעצמי
התמונות לא מחמיאות איתי מאה אחוז אבל זה מה שיש

קבצים מצורפים

• 20150111_220003~2.jpg
    20150111_220003~2.jpg
    KB 49.1 · צפיות: 489
  • 20150111_220007.jpg
    20150111_220007.jpg
    KB 33.4 · צפיות: 453
גבר חלילה בלי להעליב ובלי להוריד מוטיבציה,אך אני חושב שזה נדרש.
לדעתי אתה לא בשלב של להתחיל סייקל,לא מבחינת מסת שריר וגם לא מבחינת האחוזי שומן..
אני לא מבין למה מהר מאוד אנשים ממהרים להתחיל סייקל? זה מאוד מיותר.
בשלב שהוא מוקדם הרווח אחרי הסייקל יהיה כל כך מזערי כי עוד לפני הסייקל המסה המתוחזקת שהייתה,לא הייתה מרשימה.
חבר'ה אני לא בא להטיף לאף אחד למה ככה ולמה ככה,אבל תעשו שיקול טוב ותתחילו מתי שאתם ראויים,לא סתם כי זה יכול להיות אופציה.
תשקיעו את המקסימום ושתראו לנכון באמת,פשוט תתחילו.......

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה מקבל את זה.. בכל אופן התמונות לא מחמיאות אבל בכל אופן תודה רבה לך! אני כולי נוזלים רק סיימתי אני מאמין אחרי הפיסיטי 3-4 קילו של נוזלים יירד ואז אפשר להתחיל קצת לראות
תודה רבה!😉😉😉

תודה רבה על התגובה מקבל את זה.. בכל אופן התמונות לא מחמיאות אבל בכל אופן תודה רבה לך! אני כולי נוזלים רק סיימתי אני מאמין אחרי הפיסיטי 3-4 קילו של נוזלים יירד ואז אפשר להתחיל קצת לראות
תודה רבה!😉😉😉
אין על מה וכל הכבוד על קבלת הביקורת,מכיר כאלו שהיו מגיבים אחרת.
בסך הכל הכל נאמר לקראתך ולקראת כל החבר'ה ששוקלים להתחיל.
ברגע שנקודת הבסיס תהיה גבוהה יותר גם הסייקל יראה טוב יותר וגם לאחריו,
בפיסיטי תשקיע אפילו יותר מהסייקל,אתה תהיה במצב סכנה,תשתדל למקסימום כדי להשאר עם כמה שיותר רווחים

• פותח/ת השרשור
מחר אני אעלה תמונות פריסה שמישהו יצלם עם תאורה ולא שאני אני מאמין שזה שונה כי באמת שהתמונה לא מחמיאה ואני לא בא להתפייפף או משהו..
טיטאן אני מחפש... אין לי משהו ספציפי

חבר'ה .... וסהר היקר. זה מסה. זה שזה לא מסתדר לך בעיניים... וואלה.
הבנאדם ברעל ורוצה לגדול. שנה שנתיים ראשונות זה זמן לבנות בסיס. לאכול להתאמן חזק ולגדול. כל התעסקות בחיטוב תעקב אותו. עם הזמן ואכילה נכונה והרבה טסט השומן ירד כל עוד אוכלים נקי.
יש יותר מדי שגעת לגבי אחוזי שומן .

@omernono יש לך בסיס טוב מבחינת הגנטיקה שלך. הבסיס דורש עוד המון עבודה. להרחיב הכל . גב חזה כתפיים ידיים. תבנה בסיס טוב. עבודה קשה אכילה נקיה ותוך שנה אתה כבר עם בסיס טוב. משם תחתוך עם בא לך בשומן או תמשיך לגדול - זאת דעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית