הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל AB

• פותח/ת השרשור ACE
  • פורסם בתאריך

ACE

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אוקיי... אז אני מתחיל תכנית AB אני כבר שבוע במכון... ולפני זה היה לי שבוע שבו התנסיתי במשקלים לראות מה מתאים לי ובעיקר ניסוי וטעייה... ואחרי זה כאילו שבוע של אימון לראות את התכנית וזאת התכנית בעצם:
A: חזה:
לחיצת חזה מוט 4X12. בכל צד 15 קילו.
פרפר בכבלים 4X12. בכל צד 12 קילו.
לחיצת חזה מוט בשיפוע חיובי 4X12. כל צד 10 קילו
פרפר בשכיבה שיפוע חיובי 4X12. כל צד 10 קילו (קשה לי מאוד בתרגיל הזה... נשבר בחזרה השישית בדר"כ.)
כתפיים:
לחיצת כתפיים 4X12. בכל יד 10 קילו.
הרחקת כתפיים לצדדים 4X12. כל יד 6 קילו.
מלטרי פרס 4X12. כל צד 10 קילו (גם בתרגיל הזה ממש ממש קשה)
יד אחורית:
אני מושך כבל למעטה אני לא זוכר את השם נראה לי פשיטת מרפקים 4X12. מושך 30 קילו.
מקבילים 4X15. משקל גוף.
B:
גב: מתח רחב 4X8. משקל גוף.
חתירה: 4X12. כל פעם 20 קילו.
חתרה בישיבה 4X12. מושך 40 קילו.
דדליפט 4X8. בכל צד 0 קילו.
רגליים:
סקוואט 4X12. בכל צד 15 קילו.
לחיצת רגליים (התרגיל שדוחפים משטח כזה עם כפות הרגלים): 4X12.בכל צד 20 קילו.
יד קדמית:
כפיפת מרפקים 4X12. מרים 10 קילו.
כפיפת מרפקים עם מוט 4X12 W. בכל צד 10 קילו.
פטישים 4X10. מרים 20 קילו.

בקיצור, השאלות שלי הם אם מספר החזרות מספיק טוב... אם התרגילים נכונים... אם מספר הסטים נכון... תכלס אני בנוי על 12 חזרות כמעט בכל תרגיל ו4 סטים לכל תרגיל. לשרירים כמו הגב והחזה נתתי 4 תרגילים כי הבנת שהם גדולים... אני רוצה לתת גם עוד תרגיל לכתפיים כי לפי דעתי... התכפיים הם השריר הכי יפה שיש בגוף... בכללי אם התכנית בסדר...
אני בא במוטיבציה לכל אימון אבל די קשה במהלך האימון למרות האווירה האדירה במכון... לפני זה הייתי עושה שכבות שמיכה ומתח בחוץ הגעתי לתוצאות יפות במשקל גוף במשך שנה... גם מבחינת כמות החזרות וגם בגוף כמובן...
חוץ מזה... אני מגיע למצבים שאני לא מצליח לסיים את הסט ונשבר בחזרה השישית בדרך כלל...
המשקלים מרגישים לי קלים כל כך בחזרה השלישית רביעית... ופתאום בחזרה השביעית שמינית זה מרגיש כמו 100 קילו...
אני עושה הפסקות של דקה בין כל סט ודקה וחצי בין כל תרגיל...
המשקלים גם לא כאלה גדולים יחסית למרות שהם נורא קשים... הבנתי שכמה שיותר כבד ככה יותר טוב ושלא אמור להיות לי קל מידי... אבל באמת שאני לפעמים בקושי עובר את החזרה השישית... האם כל שבוע אני צריך להעלות משקלים...?
בקיצור... אשמח לעצות... יש פה אנשים שמבינים בתחום והחבר'ה במכון שלי עם כל הכבוד לעצות שלהם אני לא רואה אותם מפותחים בצורה יוצאת דופן או בוגרי ויינגייט... וכן גם המאמנים שם לא משו...
תודה רבה לעוזרים...! חשוב מאוד בשבילי...!

למה אתה עושה הכל 12 חזרות 😳 זה מעייף לך תצורה.... מה המטרה שלך ולמה 8\10 חזרות לא מספיק שדפקת 12 בהכל

• פותח/ת השרשור
STARDUST לזרוק לפח...? זה לא תכנית טובה...? כאילו לקחתי כל מיני תרגילים שצפעילים את השרירים כמו שצריך... יש מצב תתייחס גם לשאר השאלות כי הן גם חשובות...
באבל 12 חזרות זה מה שאני שואף אליו כל סט... לפעמים כמו שאמרתי אני נשבר בחזרה העשירית או השמינית... אבל 12 זה הטופ... גם 10 חזרות ו8 חזרות זה נגמר ממש מהר... אני רוצה להשקיע בכל תרגיל... ואם גם אתה תוכל לענות על שאר השאלות וואלה זה יהיה מצוין...!

STARDUST לזרוק לפח...? זה לא תכנית טובה...? כאילו לקחתי כל מיני תרגילים שצפעילים את השרירים כמו שצריך... יש מצב תתייחס גם לשאר השאלות כי הן גם חשובות...
באבל 12 חזרות זה מה שאני שואף אליו כל סט... לפעמים כמו שאמרתי אני נשבר בחזרה העשירית או השמינית... אבל 12 זה הטופ... גם 10 חזרות ו8 חזרות זה נגמר ממש מהר... אני רוצה להשקיע בכל תרגיל... ואם גם אתה תוכל לענות על שאר השאלות וואלה זה יהיה מצוין...!
לרוב 12 חזרות זה יותר למטרת סיבולת השריר... ה8\10 זה יותר לכוח...

לרוב 12 חזרות זה יותר למטרת סיבולת השריר... ה8\10 זה יותר לכוח...

1-5 - למטרת העלאת ה RM1 (גיוס יחידות מוטוריות)
6-12 - למטרת היפרתרופיה (גדילת מסת השריר)
13-25 - סיבולת שריר

לפחות ככה כתוב על הנייר.
גם 8-10 זה לא כח.

אחרי מה ש STARDUST רשם לך לא ניראה לי תקבל יותר תגובות, תעשה מה שהמנהל אמר.
יש לך חוסר ידע ענק אף אחד לא יכתוב לך את הכל כאשר יש לך בפורטל מאמרים שכבר מסכמים הכל.
אחרי שתקרא אותם טוב טוב ותבין אותם תבוא לשאול שאלות, אין טעם לבוא לשאול שאלות אם לא קראתה כי אם אתה לא מוכן להקדיש זמן וללמוד למה שמישהוא אחר יקדיש לך זמן ?

מה הגוף שלך עשה לך שאתה עושה 16 סטים לחזה ו12 ליד הקדמית......
תקח FBW מהפורטל

מסכים 1+

תתפלא אבל שיש כאן כמה בפורום שעובדים בנפח כזה מטורף... (ופלוס קלורי עוד יותר מטורף)

מסכים 1+

תתפלא אבל שיש כאן כמה בפורום שעובדים בנפח כזה מטורף... (ופלוס קלורי עוד יותר מטורף)
נכון, אבל הקטע שפותח האשכול מתאמן שבוע לעומת אנשים שעובדים בנפח כזה מטורף שמתאמנים כבר מספיק זמן
יש לי תוכנית כוח + היפרטרופיה 4 פעמים בשבוע, יש בה 2 אימוני כוח לגוף עליון ותחתון ו2 אחרים היפרטרופיה תחתון ועליון, והנפח שם מטורף.
5 סטים של 8 בסקוואט, 3 של 8 בדדליפט.. אני תוהה מי הבנאדם שיסכים לעשות דבר כזה

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים לתת קישורים למאמרים...?
גם אני חושב שזה יותר מדי ליד הקדמית... אתה אומר ש16 סטים זה לא טוב כאילו...? אולי להעלות בדברים אחרים...?
ומה זאת אומרת נפח מטורף..? זה יותר מדי מה שאני עושה...?
ואין מצב אני עושה FBW... זה לא יעזור לי כל כך והתוצאות יהיו יותר איטיות... ויש בזה יותר חסרונות מAB...

אתם יכולים לתת קישורים למאמרים...?
גם אני חושב שזה יותר מדי ליד הקדמית... אתה אומר ש16 סטים זה לא טוב כאילו...? אולי להעלות בדברים אחרים...?
ומה זאת אומרת נפח מטורף..? זה יותר מדי מה שאני עושה...?
ואין מצב אני עושה FBW... זה ממש קצת וממה לא מאתגר או משו...
תעיף את התוכנית לגמרי

2063eaf63a8e7af25aabf60f823ba153.png

אין מצבבב אחי... יש לך אולי AB טוב במקום...? מה כל כך רע בתכנית שאני הבאתי...?
למה אין מצב? תנסה לפחות שבוע איתה ותראה שהיא תסחוט אותך.
והתוכנית שהבאת לא רעה, חוץ מזה שהיא בכלל לא מתאימה לרמה שלך. רק תביא אותך לפציעות.

• פותח/ת השרשור
לרמה שלי...? באיזה רמה אני נמצא...? אני אומר לך אני מצליח לעשות את התרגילים טוב מאוד בפיקוח כמובן והכול... ולפעמים אני לא עושה את כל החזרות...
אז הבנתי.. להמעיט בחזרות... לעשות 10... יש לך עוד דברים לשפר בתכנית....?

לרמה שלי...? באיזה רמה אני נמצא...? אני אומר לך אני מצליח לעשות את התרגילים טוב מאוד בפיקוח כמובן והכול... ולפעמים אני לא עושה את כל החזרות...
אז הבנתי.. להמעיט בחזרות... לעשות 10... יש לך עוד דברים לשפר בתכנית....?
לא! פשוט תעיף את התוכנית, אם אתה רוצה להיפצע אז תעשה אותה.
אתה ברמה של מתחיל, כל עוד אתה יכול לעלות במשקלים כל אימון אתה מתאמן מתחיל, תנצל את זה ואל תעשה את התוכנית הזו. היא לא תקדם אותך לשום מקום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית