הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל AB

• פותח/ת השרשור ACE
  • פורסם בתאריך

ACE

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אוקיי... אז אני מתחיל תכנית AB אני כבר שבוע במכון... ולפני זה היה לי שבוע שבו התנסיתי במשקלים לראות מה מתאים לי ובעיקר ניסוי וטעייה... ואחרי זה כאילו שבוע של אימון לראות את התכנית וזאת התכנית בעצם:
A: חזה:
לחיצת חזה מוט 4X12. בכל צד 15 קילו.
פרפר בכבלים 4X12. בכל צד 12 קילו.
לחיצת חזה מוט בשיפוע חיובי 4X12. כל צד 10 קילו
פרפר בשכיבה שיפוע חיובי 4X12. כל צד 10 קילו (קשה לי מאוד בתרגיל הזה... נשבר בחזרה השישית בדר"כ.)
כתפיים:
לחיצת כתפיים 4X12. בכל יד 10 קילו.
הרחקת כתפיים לצדדים 4X12. כל יד 6 קילו.
מלטרי פרס 4X12. כל צד 10 קילו (גם בתרגיל הזה ממש ממש קשה)
יד אחורית:
אני מושך כבל למעטה אני לא זוכר את השם נראה לי פשיטת מרפקים 4X12. מושך 30 קילו.
מקבילים 4X15. משקל גוף.
B:
גב: מתח רחב 4X8. משקל גוף.
חתירה: 4X12. כל פעם 20 קילו.
חתרה בישיבה 4X12. מושך 40 קילו.
דדליפט 4X8. בכל צד 0 קילו.
רגליים:
סקוואט 4X12. בכל צד 15 קילו.
לחיצת רגליים (התרגיל שדוחפים משטח כזה עם כפות הרגלים): 4X12.בכל צד 20 קילו.
יד קדמית:
כפיפת מרפקים 4X12. מרים 10 קילו.
כפיפת מרפקים עם מוט 4X12 W. בכל צד 10 קילו.
פטישים 4X10. מרים 20 קילו.

בקיצור, השאלות שלי הם אם מספר החזרות מספיק טוב... אם התרגילים נכונים... אם מספר הסטים נכון... תכלס אני בנוי על 12 חזרות כמעט בכל תרגיל ו4 סטים לכל תרגיל. לשרירים כמו הגב והחזה נתתי 4 תרגילים כי הבנת שהם גדולים... אני רוצה לתת גם עוד תרגיל לכתפיים כי לפי דעתי... התכפיים הם השריר הכי יפה שיש בגוף... בכללי אם התכנית בסדר...
אני בא במוטיבציה לכל אימון אבל די קשה במהלך האימון למרות האווירה האדירה במכון... לפני זה הייתי עושה שכבות שמיכה ומתח בחוץ הגעתי לתוצאות יפות במשקל גוף במשך שנה... גם מבחינת כמות החזרות וגם בגוף כמובן...
חוץ מזה... אני מגיע למצבים שאני לא מצליח לסיים את הסט ונשבר בחזרה השישית בדרך כלל...
המשקלים מרגישים לי קלים כל כך בחזרה השלישית רביעית... ופתאום בחזרה השביעית שמינית זה מרגיש כמו 100 קילו...
אני עושה הפסקות של דקה בין כל סט ודקה וחצי בין כל תרגיל...
המשקלים גם לא כאלה גדולים יחסית למרות שהם נורא קשים... הבנתי שכמה שיותר כבד ככה יותר טוב ושלא אמור להיות לי קל מידי... אבל באמת שאני לפעמים בקושי עובר את החזרה השישית... האם כל שבוע אני צריך להעלות משקלים...?
בקיצור... אשמח לעצות... יש פה אנשים שמבינים בתחום והחבר'ה במכון שלי עם כל הכבוד לעצות שלהם אני לא רואה אותם מפותחים בצורה יוצאת דופן או בוגרי ויינגייט... וכן גם המאמנים שם לא משו...
תודה רבה לעוזרים...! חשוב מאוד בשבילי...!

• פותח/ת השרשור
אלף כל להראות טוב... אחרי זה כמובן להיות חזק... יש משו בתכנית שלי שיש צוך לשפר לדעתך?
אסף כפרה תן לי איזה תכנית AB טובה שאני יכול לעמוד בה... תכנית שאתה חושב שתתאים לי... אני לא מבין למה התכנית שלי לא טובה עשיתי את חלק A היום הלך לי סבבה לגמרי... פייר לא התייאשתי באמצע או משו עשיתי אותה עם קושי בחזרות האחרונות כמובן...

אלף כל להראות טוב... אחרי זה כמובן להיות חזק... יש משו בתכנית שלי שיש צוך לשפר לדעתך?
אסף כפרה תן לי איזה תכנית AB טובה שאני יכול לעמוד בה... תכנית שאתה חושב שתתאים לי... אני לא מבין למה התכנית שלי לא טובה עשיתי את חלק A היום הלך לי סבבה לגמרי... פייר לא התייאשתי באמצע או משו עשיתי אותה עם קושי בחזרות האחרונות כמובן...
תתעסק בלקבל בסיס טוב של כוח, מה שאני ממליץ זה את התוכנית הזו:
http://www.canditotraininghq.com/app/download/956915124/Candito+Linear+Program+(2).pdf

תקרא הכל ותבחר את הוואריאציה Strength \ Control
כמובן שתגדל ממנה ותתחזק כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אין לך מאמר דומה.... רק בלי חלק עליון וחלק תחתון...? האנגלית סבבה אבל אני אוהב יותר לעבוד עם יום אחד חזה כתפיים ויד אחורית ויום שני גב רגליים ויד קדמית...

אין לך מאמר דומה.... רק בלי חלק עליון וחלק תחתון...? האנגלית סבבה אבל אני אוהב יותר לעבוד עם יום אחד חזה כתפיים ויד אחורית ויום שני גב רגליים ויד קדמית...
פיצול של תחתון \ עליון הוא יותר אופטימלי למתחילים, תתחיל את התוכנית הזו, אתה לא תתחרט

• פותח/ת השרשור
וואי אחי... עוד פעם הקטע של המתחילים... AB זה למתאמנים בינוניים... לפחות תביא לי את האימון AB שאתה הייתה משתמש בו אם הייתה עושה AB... רציני אל תחשוב שאני יקבל פציעות וכאלה המשקלים לא מזיזים לי כל כך עכשיו... פשוט שפוך ותן תכנית טובה אם אתה אומר ששלי כל כך גרועה...
ואם לא... אשמח אם תיקח את התכנית שלי ותכניס בה כמה שיפורים...

וואי אחי... עוד פעם הקטע של המתחילים... AB זה למתאמנים בינוניים... לפחות תביא לי את האימון AB שאתה הייתה משתמש בו אם הייתה עושה AB... רציני אל תחשוב שאני יקבל פציעות וכאלה המשקלים לא מזיזים לי כל כך עכשיו... פשוט שפוך ותן תכנית טובה אם אתה אומר ששלי כל כך גרועה...
ואם לא... אשמח אם תיקח את התכנית שלי ותכניס בה כמה שיפורים...

אתה מחשיב עצמך כמתאמן בינוני?
מה משקלי העבודה שלך?
קצב ההתקדמות?

מתחיל או מתקדם לא נמדד בפזמ שלך במכון

אז אתה חייב להבין שכדי להיראות טוב,
קודם חייבים להיות חזקים.
וכדי להיות חזקים יש תבנית שצריכים לעבוד על פיה.

לאחר מכן תוכל לפצל ל AB ולעבוד בנפח גבוה כמו שאתה אוהב, ולראות תוצאות היפרתרופיה טובות.

אבל שוב,
אולי משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס הם בסדר גמור ואני סתם מבלבל את המח......

• פותח/ת השרשור
תרגילי בסיס...?
בנץ' פרס 20 קילו כל צד 4 סטים... סקוואט 15 קילו כל צד 4 סטים... דדליפט 20 קילו כל צד 4 סטים...
תכלס 40 קילו בכל אחד מהתרגילי בסיס חוץ מסקוואט ששם 30...
מספיק טוב למתאמן בינוני...?

• פותח/ת השרשור
אחחחח איך ביאסת אותי עכשיו... הייתי בטוח שאני בינוני...
אין בעיה... אני יתפתח מאמיון לאימון ויבנה קודם חוזק..
בינתיים... האימון שהבאתי לעמלה הוא אימון טוב...? ואם לא... מה לשפר...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית