הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזו חגורה לקנות ואיזו?

itamar8910

משתמש מתחיל
116
6
נק' מוניטין:
19
116
6
אני רוצה לקנות חגורה שתמשמש אותי בעיקר לסקוואטים, איזו חגורה אתם ממליצים לי ומאיפה אפשר לרכוש אותה?
טווח מחירים של עד 450~ שקל.
תודה.

אם אתה רוצה חגורה בינונית לך על RDX
אם אתה מתכוון להשקיע ולשים משקלים כבדים ממליץ לך או אינזר או טיטאן

אני מוכר עכשיו את האינזר שלי. אם אתה מתכווון להשקיע בערך 450 תשקיע טיפה יותר ותקנה כבר חגורה שתחזיק לך לכל החיים.
אתה יכול לקנות rdx ב150 שקל שתיתן לך פחות תמיכה ושתחזיק לך לאיזה שנה-שנתיים ואז תאלץ לקנות חדשה, או שמראש תקנה חגורה לכל החיים.
אם אתה מעוניין תתקשר אלי 0546439933

@StasZ יא אח 😍

כמו שאמרו מעליי, אם אתה רוצה חגורה בשביל שיהיה תקנה כל זבל שיש באיביי החגורות האלה לא עושות כלום לא מספקות תמיכה ועווצבו על ידי אנשים שלא יודעים מה לעשוות עם חגורה.,
אם אתה רוצה משהו בינוני שיספק אותך לבינתיים אתה יכול להשקיע 150-200 שקל בRDX, אבל החגורות האלה מתפרקות ודי מהר יחסית.
אם אתה רוצה משהו איכותי לכל החיים אתה יכול לקנות אינזר או טיטאן, חגורות ברמה הכי גבוהה שיש. היצרניות מספקות אחריוות לכל החיים (כנראה יש סיבה לזה) והמחיר בהתאם (כ800 שקל ליבוא אישי).
אתה יכול כמובן לקנות מיניב גופט שהגיב מעליי אינזר, במחיר מציאה. מניסיון של המון אנשים החגורות האלה מחיזקות עשרות שנים ואלה חגורות לכל החיים. לא סתם קוראים לזה INZER FOREVER.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית