הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט+בנץ טכניקה

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך
תתחיל לראות סרטונים של ריפטו ביוטיוב זה יעשה את העבודה. אני רואה בסקוואט לפחות 2 דברים ובבנץ' יותר.

• פותח/ת השרשור
ראיתי סרטונים של ריפטו, קשה לי בסקוואט מאוד לרדת נמוך כי הרגליים שלי ארוכות ביחס לגוף.. ובטוח יש כאן כאלה שיש להם נסיון עם זה

בסקוואט תנסה עמידה קצת יותר רחבה אולי.

בבנצ' המרפקים שלך קורסים למטה והייתה אי יציבות עם המוט ב 2 חזרות.
תיעזר ברגליים כדי לייצב את פלג הגוף העליון , תכווץ שכמות + חזה בחוץ ומרפקים יותר בפנים כדי להוריד מהעומס על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
סבבה מורן ננסה,
בקשר לסקוואט - העמידה שלי יותר רחבה מרוחב הכתפיים, הבעיה שכנראה אין מספיק גמישות ..
הסקוואט שבסרטון ( מצליח ככה גם 100 קילו לעשות ,, יודע שלא שווה כלום ) אבל איך הלאה 90מעלות או לרדת מתחת לזה?
ניסיתי עם 60 קילו אתמול ואכן הצלחתי לרדת ( נגעתי עם הישבן בקרסול כביכול) זה בסדר?

אין דבר כזה לא לשבור מקביל, ואתה אפילו לא קרוב, אתה יכול ועוד איך, תצליח לעשות סקווט מלא בלי משקל לפני שיש לך בכלל מוט על הגב.

והבנץ' תסתכל על הסירטונים של ריפטו איך לעשות קיבוע בשכמות, תסתכל על כל הss מחדש ותקרא את הספר.

90מעלות או לרדת מתחת לזה?
אתה אמור לשבור במעט את ה90 מעלות עד כמה שאני יודע ומכיר.

( נגעתי עם הישבן בקרסול כביכול) זה בסדר?
אני חושב שזה עמוק מידיי לגעת בקרסול,
לשבור את המקביל בכמה ס"מ.

נחכה בנושא הסקוואט לכאלה שמנוסים יותר ממני.

אם ראית סירטונים של ריפטו אתה יודע מה זה לשבור מקביל
ותעיף את הפלטות האלה כי אתה סתם שם כבד בשביל פוזה, תתחיל מפלטה ותבנה לאט את הכוח שלך עם טכניקה טוב ולא של איזה bro.

ולא של איזה bro

4pd1z7.jpg

• פותח/ת השרשור
לוקח את עצתכם, מעיף לגמריי את המשקלים -
עם אני אעשה אימון סקוואט ( טכניקה עד שאצליח 100%)
ובנתיים לאחר הסקוואט לעשות לג פרס כבד?
יהיה בסדר?

עזוב לג פרס, זה יותר מיותר מסמית משין.
אם אתה רוצה עוד עבודה על הקוואדס אז תעשה לג אסטנשנס, אבל ברמה שלך גם סתם נפח עם סקוואט יספיק.
בינתיים אל תתעייף ותתרכז בטכניקה.

לא כדאי כבוקס סקוואט מן המניין, בוקס סקוואט זה למתקדמים שרוצים לעבוד על ההתפרצות שלהם מהתחתית.
אם אתה רוצה מה שמומלץ זה לשים בוקס בגובה ובמרחק (כדי להתיישב אחורה מספיק) האידיאלי ורק לרדת ולגעת בו, ולא להתיישב.
זה ממש מומלץ וגם עזר לי ללמוד.

ראיתי סרטונים של ריפטו, קשה לי בסקוואט מאוד לרדת נמוך כי הרגליים שלי ארוכות ביחס לגוף.. ובטוח יש כאן כאלה שיש להם נסיון עם זה
כן. יש. גם לי היתה בעית גמישות באגן ובהמסטרינג.
מה שעשיתי זה דווקא הפוך ממה שאתה מנסה - הצרתי טיפה את העמידה, ואני עובד טיפה יותר זקוף, משהו בין LB ל-HB.
יחד עם עבודה על הגמישות, אני עכשיו יורד מצוין.

תעיף את המגבת (פוסי פד), זה לא טוב.
אתה עובד HB נכון ? ב HB הפיסוק של הרגליים הוא בין רוחב מותניים לרוחב כתפיים (יותר צר מ LB)
ואם אני לא טועה יש לך "היפ דרייב" ועד כמה שאני יודע ב HB לא עושים את זה.

תסתכל סרטונים של MIKE הוא פשוט דוגמא מעולה לסרטונים של HB

• פותח/ת השרשור
מה זה היפ דרייב?
ואם אני לא טועה יש לך "היפ דרייב" ועד כמה שאני יודע ב HB לא עושים את זה.

וכן יש לי בעיה לרדת יותר נמוך ( גם בלי משקל )

מה שכן , עם אתם רואים שיפור כלשהו , זה כבר טוב...
מקווה להמשיך בשיפור

זה רק מראה שלא הסתכלתה סרטונים של ריפטו, תסתכל עוד פעם תקשיב על מה הוא מדבר.
הוא מלמד LB ואתה עושה HB אז תסתכל יותר בשביל ידע כללי. אם אתה עושה SS כדאי לך לעבור ל LB (כי זאת התוכנית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית