הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מנוחה מי סייקל

Baloteli45

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
יש לי שאלה
יש הבדל בין בנאדם שנח חצי שנה לבין בנאדם שנח 3 חודש לדוגמא
מבחינת תוצאות והשפעת החומר בסייקל הבא ??

רצפטורי האנדרוגן לא מסתגלים, לדעתי הרמות של גורמים מונעיי גדילה יתייצבו

ההבדל הוא שייתכן וההתאוששות תהיה קשה יותר, וזה בהחלט משפיע מאוד על תוצאות הסייקל

רצפטורי האנדרוגן לא מסתגלים, לדעתי הרמות של גורמים מונעיי גדילה יתייצבו

ההבדל הוא שייתכן וההתאוששות תהיה קשה יותר, וזה בהחלט משפיע מאוד על תוצאות הסייקל
יש לך מקור מידע מוסמך שתומך בזה?

השטות הזאת של רווית רצפטורים צריכה להיות מונחת בבית קברות.

איך אתה מסביר סייקלים של חצי שנה - של פרו? הם סתם מזריקים?
הרעיון הוא סוג של סבב חומרים ושינוי מינונים - כל המטרה הכללית היא לא לתת לגוף להגיע למצב של הומאוסטזיס ותמיד לגרום לו להמשיך לנחש - כך גם הפרשת המיוסטטין משתנה באופן ניכר כמו-גם הפרשת אינסולין+IGF-1.

אין לי כוח להרחיב, בפורומים בחו"ל ראיתי כמה הפניות. תעשה את המחקר בעצמך

אגב, ממליץ לך לקרוא את הספר אנאבוליקס, הוא ינפץ לך כמה מיתוסים:)

נערך לאחרונה:
מכיר את האמונה הברוסיינסית, גם כל מטופלי הTRT השונים מספקים הוכחה מסוימת. אבל אף חיפוש לא הניב תוצאה מחקרית עד כה, דווקא מידע רלוונטי להרבה מאוד טיפולים בעולם הרפואה.

מכיר את האמונה הברוסיינסית, גם כל מטופלי הTRT השונים מספקים הוכחה מסוימת. אבל אף חיפוש לא הניב תוצאה מחקרית עד כה, דווקא מידע רלוונטי להרבה מאוד טיפולים בעולם הרפואה.
אני מאמין שעקרון קנקן התה רלוונטי כאן
אין כל ראייה שמתבצעת דירגולציה של רצפטורים, ולהפך, ניתן לראות עלייה בצפיפות כתגובה לאסטרוגן.

כמו כן, ניתן לראות שההסברים לתופעה הם מאוד ברוסיינסיים.

באמת שאתם חייבים לזנוח בתחום הזה את החרטות הרגילות שאתם רגילים אליהם מתחומים אחרים.
אי אפשר לבצע מחקרים בתחום כזה מראש - אז רוב הידע נצבר על פי השטח, יש הרבה הסקת מסקנות אוטומטית אבל גושפנקא אמיתית של מחקרים חסרה בהרבה מקרים, מתוך חוסר ברירה.

לגבי רווית רצפטורים גם לא מצאתי מחקרים הפוכים

באמת שאתם חייבים לזנוח בתחום הזה את החרטות הרגילות שאתם רגילים אליהם מתחומים אחרים.
אי אפשר לבצע מחקרים בתחום כזה מראש - אז רוב הידע נצבר על פי השטח, יש הרבה הסקת מסקנות אוטומטית אבל גושפנקא אמיתית של מחקרים חסרה בהרבה מקרים, מתוך חוסר ברירה.

לגבי רווית רצפטורים גם לא מצאתי מחקרים הפוכים
מי זה אתם? איזה חארטות?

קיים מידע שתומך בעובדה שרצפטורים אנדרוגניים מקיימים upregulation בהיעדר המצע שלהם, פשוט לא ברור מה קורה ברגע שהמצע עולה מעל כמות הרצפטורים. השאלה מפיזיולוגיה המספקת מידע על רווית קולטנים אחרים מאנדרונגנים ואם לא רוויה, אז הפחתת היקשרות כתוצאה מגורמים אחרים - מאשרת את העובדה שכן צריכה להתקיים איזה שהיא וריאציה בקולטנים. לכאן או לכאן.

ישנו מחקר על סירוס עכברושים שמעידים על downregulation, אבל הרבה משתנים (כמו רכוז אסטרוגן) לא נלקחו בחשבון.
שאר המחקרים הזמינים ברשת מראים בדיקת שבוצעו רק על תרביות תאים ולא על רקמה חיה ולכן השאלה עדיין באוויר (תאים סרטניים בפרוסטטה שמעידים על downregulation)

אפשר להשתמש במידע שנצבר (ובהחלט נצבר, אל תבין אותי לא נכון) על פי השטח וכולנו עושים זאת ברוב תחומי החיים - אבל מבלי לשאול שאלות עומק לא נתקדם לאף מקום.

מי זה אתם? איזה חארטות?

קיים מידע שתומך בעובדה שרצפטורים אנדרוגניים מקיימים upregulation בהיעדר המצע שלהם, פשוט לא ברור מה קורה ברגע שהמצע עולה מעל כמות הרצפטורים. השאלה מפיזיולוגיה המספקת מידע על רווית קולטנים אחרים מאנדרונגנים ואם לא רוויה, אז הפחתת היקשרות כתוצאה מגורמים אחרים - מאשרת את העובדה שכן צריכה להתקיים איזה שהיא וריאציה בקולטנים. לכאן או לכאן.

ישנו מחקר על סירוס עכברושים שמעידים על downregulation, אבל הרבה משתנים (כמו רכוז אסטרוגן) לא נלקחו בחשבון.
שאר המחקרים הזמינים ברשת מראים בדיקת שבוצעו רק על תרביות תאים ולא על רקמה חיה ולכן השאלה עדיין באוויר (תאים סרטניים בפרוסטטה שמעידים על downregulation)

אפשר להשתמש במידע שנצבר (ובהחלט נצבר, אל תבין אותי לא נכון) על פי השטח וכולנו עושים זאת ברוב תחומי החיים - אבל מבלי לשאול שאלות עומק לא נתקדם לאף מקום.

כן, אבל השאלות האלו נעצרות במישור פילוסופי - כל ההסקות האלה ידועות לי מספיק טוב.

אין לנו לאן להתקדם אם ועדות האתיקה אוסרות על התקדמות במישור הזה ולכן במקום להתרכז בפילוסופיה של תראו לי מחקרים כאשר בפועל נכון להיום אין על מה לדבר, נתעסק בSECOND BEST THING כמו שהיה לפני השתכללות המדע.
הרבה הסקות מדעיות ומתמטיות שהוכחו בעתיד באמצעות כלים טובים יותר, עדיין היו נכונים גם בזמן ההסקה המוקדמת אך שיטות הבדיקה השתנו.

כל מה שאני אומר שלצעוק כל פעם מחקרים איפה שכרגע לא ניתן לספק, זה סתם פסיכולוגיה בגרוש.
יש מחקרים סביבתיים שלא אומרים הרבה ויש ניסוי וטעייה של אנשים באופן סטטיסטי.

מה בתכל'ס קורה שם זה יכול להיות מלא דברים - הרי גם עניין הרוויה או הרגישות של רצפטור תלוי כל-כך הרבה חלבונים ומשתנים שקשה מאוד לבודד נקודה קטנה מאוד שמשפיעה על המון פרמטרים שכל אחד מהם או כמה יחדיו יכולים לגרום לכל תגובה רצפטוראילית במישור.

יש לי שאלה
יש הבדל בין בנאדם שנח חצי שנה לבין בנאדם שנח 3 חודש לדוגמא
מבחינת תוצאות והשפעת החומר בסייקל הבא ??
מצטרף לשאלה ואחדד טיפה: אם מישהו נח מסייקל חצי שנה- שנה. כשהוא ייכנס לסייקל הגוף יגיב יותר טוב?
הכוונה שלי היא: האם מנוחה ארוכה עושה מן ריסט לגוף?
לדוגמא, המשתמש Yalidan לא עשה סייקל חצי שנה. בסייקל הנוכחי שלו הוא יוכל לקחת את אותם החומרים שעשה בסייקל הראשון ותגובת הגוף שלו תהיה דומה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית