ניראה לי אתה בכיוון 😃ערכתי תהודעה תסתכל ותגיד לי אם הבנתי נכון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניראה לי אתה בכיוון 😃ערכתי תהודעה תסתכל ותגיד לי אם הבנתי נכון
ניראה לי אתה בכיוון 😃
הדבר הזה תמיד בילבל אותי ומבלבל עד עכשיו
אז תן לי לראות אם הבנתי נכון אחי
כאשר אני ממלא את הכף עד הסוף שהמקסימום שלה הוא 2 OZ , אז מבחינת נפח היא תתפוס 59 מיליליטר/סמ"ק אבל מבחינת משקל המשקל שלה הוא אחר וזה כבר צריך לבדוק על פי נתונים אחרים
כי בעצם מבחינת משקל אבקה ומים לא שווים ולפי הנתונים כאן מים שוקלים יותר .
אז לפי מה שהבנתי , מיליליטר מים = גרם מים , משתמע מכך שבקבוק מים של ליטר וחצי שוקל 1.5 קילו כן?
גודלין זה נכון מה שרשמתי למעלה ?
הבנתי אחי ... נפח ומשקל זה שני דברים שונים לגמרי .
אם מודדים לדוגמא בנפח של 20 ליטר שני דברים שונים , אז סביר מאוד שהמשקלים שלהם יהיו שונים .
אני רוצה לדעת איך עושים את הדבר הזה שנקרא מסה סגולית ... אתה יכול לתת לי דוגמא על פי הנוסחא שרשמת ?
אם יש לי לדוגמא דלי בנפח של 20 ליטר
ויש לי שני חומרים : מים ושמן
אני ממלא את הדלי בשני החומרים עד שהם מכסים את ה 20 ליטר , אבל המשקלים שלהם יהיו שונים , איך אני יודע מה שוקל יותר על פי הנוסחא של מסה סגולית ?
מאיפה אני יודע את ה Q ?
יש לי שאלה לגבי כף המדידה שמקבלים עם האבקת חלבון , משו מבלבל אותי
בצג מאחורי האבקה רשום שכף אחת שווה 35 גרם - הכוונה היא שכף אחת מלאה שוקלת 35 גרם
עכשיו יש לי בכף של האבקת חלבון יחידה שנקראת אונקיה (OZ)
עכשיו אונקיה היא יחידת מידה לנפח , אבל ראיתי באינטרנט גם שאונקיה = 29 גרם
אז משו לא מסתדר לי ... כי אם אונקיה באמת שווה 29 גרם , אז הכף שלי היא 2 אונקיה (OZ ) אז לפי מה שאני מבין = זה אומר שזה 58 גרם
מישו יכול להסביר לי איפה הטעות פה ?
אני די בטוח שאונקיה זה כנראה יחידת מידה לנפח ואונקיה אחת לא שווה ל 29 גרם אלא ל 29 מיליליטר/סמ"ק
אונקיה היא יחידת משקל השווה ל 28.3 גרם (אונקיית טרוי 31.1 גרם).
וכן אתה צודק, יש פה משהו לא הגיוני.
כף המדידה צריכה להיות בערך 1~ oz
שלח תמונה של כף המדידה.
באיזו אבקה אתה משתמש?
אבל הסבירו לי פה למעלה שמדידה עפ"י אונקיה היא בדרך כלל עבור מים ... כי 1 מיליליטר מים = 1 גרם ככה שזה מסתדר .
אבל אבקת חלבון המשקל הסגולי שלה והצפיפות של החומר יותר נמוכה לכן היא שוקלת פחות .
אם אתה רומז למה שאני כתבתי - תקרא שוב.הסבירו לך שקילו ברזל וקילו נוצות לא שוקלים אותו הדבר.
הסבירו לך שקילו ברזל וקילו נוצות לא שוקלים אותו הדבר.
קילו ברזל וקילו נוצות שוקלים אותו דבר ... זה לא מה שהסבירו לי