הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט למישהו ב TRT קבוע

• פותח/ת השרשור Spidi
  • פורסם בתאריך

Spidi

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
1
74
4
שלום לכולם.
אחרי קריאה של המון שעות בפורום, מנסיון של אנשים אחרים ושונים, החלטתי ללכת על סייקל ראשון טסט אננטט.

קצת רקע:
מטופל קבוע ב TRT כבר כמה שנים
אחרי נסיון דרך הקופה להשתמש ב HCG(בתחילת הטיפול) על מנת לנסות ולשקם(ניהלתי מלחמה בזמנו)- מסתבר שאין מה לשקם - הטיפול ב HCG לא עזר.

מעוניין להתחיל סייקל טסט 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות, אשמח למידע והדרכה ממבינים:

1. אורך הסייקל
2. חומרים במהלך ואחרי(מניעת ג'ינו?)
3. אחרי סיום סייקל, האם לחזור ל TRT כרגיל ? או לחכות תקופה? (תלוח בחומרים ל ה PCT - אם צריך כאלה?

אם יש עוד מידע שאני אמור לדעת אז מוכן לשמוע מהמנוסים.

שלום לכולם.
אחרי קריאה של המון שעות בפורום, מנסיון של אנשים אחרים ושונים, החלטתי ללכת על סייקל ראשון טסט אננטט.

קצת רקע:
מטופל קבוע ב TRT כבר כמה שנים
אחרי נסיון דרך הקופה להשתמש ב HCG(בתחילת הטיפול) על מנת לנסות ולשקם(ניהלתי מלחמה בזמנו)- מסתבר שאין מה לשקם - הטיפול ב HCG לא עזר.

מעוניין להתחיל סייקל טסט 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות, אשמח למידע והדרכה ממבינים:

1. אורך הסייקל
2. חומרים במהלך ואחרי(מניעת ג'ינו?)
3. אחרי סיום סייקל, האם לחזור ל TRT כרגיל ? או לחכות תקופה? (תלוח בחומרים ל ה PCT - אם צריך כאלה?

אם יש עוד מידע שאני אמור לדעת אז מוכן לשמוע מהמנוסים.
שלב חומר נוסף לטסט.הגוף כבר די מורגל אליו

לא בדיוק, אני עם עליה מ125 מג לשבוע ל500 מג טסא לשבוע עליתי יפה.
בגלל שאתה מנוסה בזריקות הייתי נותן קיק התחלתי עם פרופ.

חחחח
זה כל מה שיש לי להגיב

כאילו שהמינון לא משנה, כאילו.
כאילו שזה שאדם מיצר טסט טבעי אומר שלהזריק רק טסט לא יעבוד
לא אמרתי שאן הבדל .בכול זאת המינון עלה.אבל אי אפשר להיתעלם מיזה שהגוף שלו מורגל לתרופה.אתה בטח מכיר את הבדיחה שהבעל חשש שאישתו תרעיל אותו ברעל עכברים.הוא לקח טיפת רעל הכול יום וביום שאישתו הרעילה אותו בכמות גדולה הוא רק חלה ולא מת...

לא אמרתי שאן הבדל .בכול זאת המינון עלה.אבל אי אפשר להיתעלם מיזה שהגוף שלו מורגל לתרופה.אתה בטח מכיר את הבדיחה שהבעל חשש שאישתו תרעיל אותו ברעל עכברים.הוא לקח טיפת רעל הכול יום וביום שאישתו הרעילה אותו בכמות גדולה הוא רק חלה ולא מת...
האנלוגיה שלך שגוייה בכל כך הרבה דרכים... עזוב
אני אומר לך שבוודאות דיברת כרגע שטויות.

חחחח
זה כל מה שיש לי להגיב

כאילו שהמינון לא משנה, כאילו.
כאילו שזה שאדם מיצר טסט טבעי אומר שלהזריק רק טסט לא יעבוד

שתף את כולנו בוודאות שלך. שוב פעם הברוסיינס על הרצפטורים?
אתה מגיב פה על כל פוסט כאילו המידע שאתה עומד מאחוריו חקוק באיזה סלע על הר נבו. תהיה מספיק גבר גם להגיד שאמנם אתה כרגע מאמין בדעה הרווחת, אבל גם לך, כמו כולנו, היו סימני שאלה ברזומה לפני כן.
אנשים שואלים כדי לעזור לעצמם לא כדי שתתן תשובות חד משמעיות עם רמת פירוט של שעת ריכוז במנזר השתקנים.

שתף את כולנו בוודאות שלך. שוב פעם הברוסיינס על הרצפטורים?
אתה מגיב פה על כל פוסט כאילו המידע שאתה עומד מאחוריו חקוק באיזה סלע על הר נבו. תהיה מספיק גבר גם להגיד שאמנם אתה כרגע מאמין בדעה הרווחת, אבל גם לך, כמו כולנו, היו סימני שאלה ברזומה לפני כן.
אנשים שואלים כדי לעזור לעצמם לא כדי שתתן תשובות חד משמעיות עם רמת פירוט של שעת ריכוז במנזר השתקנים.
ברו סיינס? כאן?

אוקיי נסביר קצת
הטסטוסטרון בtrt לא מחזיק שלט "אני הוזרקתי"
הוא נועד להחליף את הייצור הטבעי

אין שום סיבה לטעון שאדם בtrt שהטסט שלו הוא כשל אדם ללא trt יגיב שונה לטסט... למעט ההשבתה
הברנש לא הבין מה המשמעות של trt לדעתי

מה סה מורגל לתרופה?
בסופו של יום יש לו כמות מאוד דומה של טסטוסטרון בדם כמו לאדם בעל ייצור טסטוסטרון תקין
למה שהאדם שמקבל אותו מבחוץ יסתגל והאחר לא?

לכן ההמלצה שלי היא סייקל ראשון טסט סולו

אפרופו ברו סיינס, שים לב שדי הרבה מהתגובות שלי כוללות רפרנסים לpubmed

אני מדבר מניסיון אישי ואתה מתאוריה.אתה יודע מה ההבדל בן מציאות לתאוריה? שבתאוריה לא קיים כזה הבדל!
ברו סיינס? כאן?

אוקיי נסביר קצת
הטסטוסטרון בtrt לא מחזיק שלט "אני הוזרקתי"
הוא נועד להחליף את הייצור הטבעי

אין שום סיבה לטעון שאדם בtrt שהטסט שלו הוא כשל אדם ללא trt יגיב שונה לטסט... למעט ההשבתה
הברנש לא הבין מה המשמעות של trt לדעתי

מה סה מורגל לתרופה?
בסופו של יום יש לו כמות מאוד דומה של טסטוסטרון בדם כמו לאדם בעל ייצור טסטוסטרון תקין
למה שהאדם שמקבל אותו מבחוץ יסתגל והאחר לא?

לכן ההמלצה שלי היא סייקל ראשון טסט סולו

אפרופו ברו סיינס, שים לב שדי הרבה מהתגובות שלי כוללות רפרנסים לpubmed
נניח שמה שאתה אומר נכון. אים כך אדם שעשה סייקל על מינון מסוים וירד ליצור טיבעי ירגיש בכול סייקל כמו בפעם הריאשונה? שנינו יודעים שלא ולכן מוסיפים מינונים וחומרים.תבין שאדם מזריק במשך שנתיים כול שבועיים אמפולה טסט אים הוא יקבל פיתאום 2 אמפולות בשבוע ההשפעה תיהיה פחות דרמתית משמעותית ממישהו שלא נגע בחומר מימיו ולכן המלצתי לו להוסיף אורלי.

טום, נמאס לי
בבקשה תגיב גם 😭
@Tom

אתה קראת את התגובה שלי ולא הפנמת או הבנת
אתה מדהים אותי יניב

אגב, הניסיון שלך לא אינדיקציה לכלום

נערך לאחרונה:
במקרה הזה אני מסכים עם @MethylDaniel . TRT אמור להביא לרמות נורמליות של טסט וכשהמצב הוא כזה עבור הגוף כבר לא משנה אם יוצר באשכים או התקבל מהזרקה לשריר.
יכול להיות מצב של ביצוע TRT עם מינון יתר ואז באמת ייתכן שהאפקט בסייקל טסט במינון נמוך יחסית יורגש מעט פחות. מצד שני רמות הטסט המוחדרות במהלך סייקל גבוהות פי כמה גם ממינון יתר סביר של TRT.
עדיין, תוספת של מרכיבים לסייקל שמסוגלים להפחית את ההיקשרות ל-SHBG יכולה להשפיע מאוד לטובה ביחוד בקרב היפוגונאדים שרבים מהם סובלים מתסמיני הטסט הנמוך עקב היקשרות רבבה מדי.

במקרה הזה אני מסכים עם @MethylDaniel . TRT אמור להביא לרמות נורמליות של טסט וכשהמצב הוא כזה עבור הגוף כבר לא משנה אם יוצר באשכים או התקבל מהזרקה לשריר.
יכול להיות מצב של ביצוע TRT עם מינון יתר ואז באמת ייתכן שהאפקט בסייקל טסט במינון נמוך יחסית יורגש מעט פחות. מצד שני רמות הטסט המוחדרות במהלך סייקל גבוהות פי כמה גם ממינון יתר סביר של TRT.
עדיין, תוספת של מרכיבים לסייקל שמסוגלים להפחית את ההיקשרות ל-SHBG יכולה להשפיע מאוד לטובה ביחוד בקרב היפוגונאדים שרבים מהם סובלים מתסמיני הטסט הנמוך עקב היקשרות רבבה מדי.
אין ספק שתהיה תוספת בכול זאת מעלים את מינון הטסט באופן משמעותי אבל לאדם שכבר מנוסה בתרופה אפילו במינון נמוך תיהיה פחות השפעה ולכן המלצתי להוסיף אורלי יבש .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית