נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מה דעתכם על הסרטון הבא?
אפשר להתבסס עליו כעל מתיחות טובות לפני דדליפט וסקוואט?
אפשר להתבסס עליו כעל מתיחות טובות לפני דדליפט וסקוואט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה גורם לזה להשמע כל כך פשוט, אני אם אני לא עושה את כל זה אני שופף לכזה butwink 😆אישית פשוט מתחיל ממוט ריק בסקוואט ו 60 קילו בדדלפיט ופשוט קופץ במשקלים. ואני בערך בגיל שלך.
אתה גורם לזה להשמע כל כך פשוט, אני אם אני לא עושה את כל זה אני שופף לכזה butwink 😆
זה מה שגרם לי להבין שיש לי בעיה במוביליטי, וב"שלמות הגוף" שלי, הפלקסורס שלי לא הכי משהו וזה גורם לצרות.אה יכול מאוד להיות שיש לי BUTWINK, כל מה שאתה עושה זה רק בשביל זה ?
כמה זמן החימום הזה לוקח לך ? אני התעייפתי רק מלקרוא את כל זה.זה מה שגרם לי להבין שיש לי בעיה במוביליטי, וב"שלמות הגוף" שלי, הפלקסורס שלי לא הכי משהו וזה גורם לצרות.
אז המתיחות האלה עוזרות לסקוואט באותו יום, וגם לטווח הארוך.
בערך 20~25 דקות,
או שאני מגזים, לא יודע אין לי תחושת זמן.
אבל אני נהנה מאימונים ארוכים כשאני מורכז באימון בלבד.
האמת שהמתיחות שאני עושה לפני הן דינאמיות.מתיחות סטאטיות לפני זה בהחלט רעיון רע
ברוב המוחץ של המקרים, לא.האמת שהמתיחות שאני עושה לפני הן דינאמיות.
אתה טוען שאין צורך במתיחות לפני סקוואט?
שואל ברצינות
בריאן קרול גם חושב ככההתנועה עצמה היא כל מה שצריך מבחינתי בשביל למתוח את השרירים.
גם אני חשבתי ככה וגם אני הבנתי את המדע מאחורי זה, עד שניסיתי.קודם צריך לשאול שאלה הרבה יותר חשובה: למה צריך לבצע מתיחות לפני סקוואט ו/או דדליפט?
מתיחות סטאטיות לפני זה בהחלט רעיון רע. קצת חימומי מפרקים לא אמורים להזיק. אבל אני גם לא חושב שהם יועילו במיוחד.
בוודאי שיש:זה אינדיווידואלי נורא וזה לא משנה כמה זה רעיון רע מבחינתך, אם משהו עובד למישהו אין כל כך מה להגיד...
המקרבים יתכן. לכן את כל מה שאתה עושה אתה יכול לפתור בעוד סט אחד עם מוט ריק. או שניים. או שלושה אם אתה מקרה קשה. או לשבת כמה שניות בבור בלי מוט ולדחוף את הברכיים החוצה עם המרפקים. זה יקח כמה רגעים.ראיתי שבבור אני מרגיש את המקרבים והפלקסורס שלי חזק והם tight!!!
הבעייה במתיחות הסטטיות היא שהן מחלישות אותך, וכנראה מגדילות סיכוי לפציעה שרירית במהלך האימון. אני מדבר כמובן על מתיחות לפני האימון. הן מחלישות אותך גם כשאתה מבצע אותן אחריו, אבל אני לא רואה סיבה שתפצע מללכת לרכב.אז עשיתי מתיחות סטטיות ודינמיות כדי "לפתוח את האגן", וזה עזר.