הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקת סקוואט

MatanGolbary

משתמש מתחיל
88
7
נק' מוניטין:
22
88
7

בתחתית אני יודע שמתעגל לי הגב, זה גורם לי לכאבים אחרי האימון, אשמח לביקורת ועצות לשיפור הגב ועוד בעיות בטכניקה שתמצאו.

תודה מראש.😃

נערך לאחרונה:
יש לך תנועה מוגזמת באגן, אתה לא צריך את זה, רק גורם לו להכנס פנימה בתחתית.
תעמוד רגיל ותרד, את הגב תכווץ חזק בתחתית, לא בהתחלה, ובטח שאל תזרוק אותו אחורה כמו שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
יש לך תנועה מוגזמת באגן, אתה לא צריך את זה, רק גורם לו להכנס פנימה בתחתית.
תעמוד רגיל ותרד, את הגב תכווץ חזק בתחתית, לא בהתחלה, ובטח שאל תזרוק אותו אחורה כמו שאתה עושה.
מזתומרת תנועה מוגזמת באגן?

תנסה קצת לשבת יותר אחורה, או לפתוח יותר ברכיים. הברכיים יותר מדי קדימה ללואו בר וכמו שאמרתי לך כשבאתי אליך לפעמים אתה עולה על האצבעות.

1. העמידה רחבה מידי. אולי גם כפות הרגליים לא ממוקמות טוב מבחינת הכיוון אליו הן פונות, אבל את זה כבר לא ניתן לראות.
בכל אופן, זה מקשה עליך למקם את הברכיים במקומן. וזה חשוב שהן יהיו שם.
2. לפני כל חזרה אתה דוחף את האגן קדימה ואז מתחיל. יכול להיות שזה מה שגורם לך לכאבים. זה שגוי לחלוטין, תפסיק לבצע את זה החל מהאימון הבא, בכל חזרה החל מחזרת החימום הראשונה.
3. אני לא אומר שאתה לא מבצע כי אי אפשר לדעת - אין סאונד, אבל זה עוד יותר קריטי במידה ויש כאבים: קח הרבה אוויר לפני כל חזרה ותחזיק אותו בפנים, תנשום אך ורק למעלה.
4. צלם על פי הוראות הצילום ותעלה שוב - יש דברים שלא ניתן לראות מהזווית הנוכחית.

• פותח/ת השרשור
1. העמידה רחבה מידי. אולי גם כפות הרגליים לא ממוקמות טוב מבחינת הכיוון אליו הן פונות, אבל את זה כבר לא ניתן לראות.
בכל אופן, זה מקשה עליך למקם את הברכיים במקומן. וזה חשוב שהן יהיו שם.
2. לפני כל חזרה אתה דוחף את האגן קדימה ואז מתחיל. יכול להיות שזה מה שגורם לך לכאבים. זה שגוי לחלוטין, תפסיק לבצע את זה החל מהאימון הבא, בכל חזרה החל מחזרת החימום הראשונה.
3. אני לא אומר שאתה לא מבצע כי אי אפשר לדעת - אין סאונד, אבל זה עוד יותר קריטי במידה ויש כאבים: קח הרבה אוויר לפני כל חזרה ותחזיק אותו בפנים, תנשום אך ורק למעלה.
4. צלם על פי הוראות הצילום ותעלה שוב - יש דברים שלא ניתן לראות מהזווית הנוכחית.
תודה רבה, מאוד מעריך את העזרה.
אעלה סירטן טוב יותר באימון הבא.
ורק אם תוכל להסביר לי בבקשה מה הדרך לפתור את הגב שמתעגל? (במידה וזה קריטי).

תנועת האגן המוגזמת זה שאתה לוקח אותו קדימה, מעיף אותו אחורה ו"פותח" את התנועה עם האגן.
הכיווץ והמתיחה והכיווץ שוב של הגב התחתון גורם לאגן להכנס פנימה בירידה ולגב להתעגל.
פעם הבאה תעשה כמו שביסט אנד צ'סט אמר, תעמוד רגיל, תתחיל טיפה עם הברכיים ופשוט רד למטה, ואל תעשה תנועת אגן אלימה כל כך.

תודה רבה, מאוד מעריך את העזרה.
אעלה סירטן טוב יותר באימון הבא.
ורק אם תוכל להסביר לי בבקשה מה הדרך לפתור את הגב שמתעגל? (במידה וזה קריטי).
מצטער, אני לא מחלק דגים - אלא חכות.
הכל מפורט בקישור אליו הפניתי, וציפיתי שלמען הסקוואט של עצמך אתה תטרח לקרוא.
כשכל מה שכתבתי יתוקן (מבחינת כפות הרגליים אולי צריך להבהיר - נקודת הפתיחה צריכה להיות כ-30 מעלות החוצה, ומשם להתקדם ולראות אם צריך לשנות. בדרך כלל לא. אבל העמידה שלך רחבה מידי בלי קשר), במידה ולא יווצרו תקלות אחרות - הגב שלך יהיה בפוזיציה הנכונה. אני לא מצפה ממך שדרך כמה תיקונים באינטרנט תסדר הכל באימון אחד (למרות שגם זה מתרחש לעיתים). לכן אני רוצה שתבין מה אתה מנסה לעשות ולמה.
אם וכאשר תתקל בבעיות בהמשך, ויתכן שתתקל, אשמח לסייע.

• פותח/ת השרשור
מצטער, אני לא מחלק דגים - אלא חכות.
הכל מפורט בקישור אליו הפניתי, וציפיתי שלמען הסקוואט של עצמך אתה תטרח לקרוא.
כשכל מה שכתבתי יתוקן (מבחינת כפות הרגליים אולי צריך להבהיר - נקודת הפתיחה צריכה להיות כ-30 מעלות החוצה, ומשם להתקדם ולראות אם צריך לשנות. בדרך כלל לא. אבל העמידה שלך רחבה מידי בלי קשר), במידה ולא יווצרו תקלות אחרות - הגב שלך יהיה בפוזיציה הנכונה. אני לא מצפה ממך שדרך כמה תיקונים באינטרנט תסדר הכל באימון אחד (למרות שגם זה מתרחש לעיתים). לכן אני רוצה שתבין מה אתה מנסה לעשות ולמה.
אם וכאשר תתקל בבעיות בהמשך, ויתכן שתתקל, אשמח לסייע.
תודה לא שמתי לב ששלחת קישור אני חדש פה.כמובן שאני לא מצפה לתקן הכל דרך אימון אחד ולא שניים, תודה על הפירוט 😃
תנועת האגן המוגזמת זה שאתה לוקח אותו קדימה, מעיף אותו אחורה ו"פותח" את התנועה עם האגן.
הכיווץ והמתיחה והכיווץ שוב של הגב התחתון גורם לאגן להכנס פנימה בירידה ולגב להתעגל.
פעם הבאה תעשה כמו שביסט אנד צ'סט אמר, תעמוד רגיל, תתחיל טיפה עם הברכיים ופשוט רד למטה, ואל תעשה תנועת אגן אלימה כל כך.
תודה אני ינסה ויצלם שוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית