הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנונים לסייקל שני

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
אהלן... שבוע הבא מתחיל PCT בעזרת ה' נעבור והכל יהיה בסדר..

כרגע אני על מאזן קלורי חיובי +250-500 ונקי לגמרי בלי מתוקים לפי ספר והמון אירובי. שבוע הבא מתחיל PCT.

לאחר ה PCT אני מתכנן להמתין בין שבועיים לחודש ולעשות בדיקת דם ובמידה והכל תקין והכל יהיה תקין אני מתכנן לתת סייקל כזה השאלה אם הוא אפשרי:

Sustnon 1-10 2cc EW [מפוצל ל 2]
1-5 WINI 30MG-50MG ED
Masteron- 6-10 300 EW [מפוצל ל 2 זריקות]
HCG 2-10 500
NOLVA +CLOMID PCT

עכשיו אני מעוניין להשתמש בחומר ארוך מכיוון שבסייקל הראשון בהתחלה השמתמשתי בחומר אנדרגראונד ולצערי הוא היה מאוד מדולל ועל הפנים.
אני אשתמש ברפואי הבנתי שזה אפשרי אבל אני לא בקיא ב100 אחוז אם אפשר את עזרתכם.

שאלה שניה אם אפשר לשלב סוסטנון במהלך הסייקל במינוני TRT לא למטרת גדילה אלא על מנת לשמור על החשק המיני... אם זה ישתלב עם הויני והמאסטרון.
תודה רבה.

זה נראה כאילו רצות לך הרבה מחשבות בראש ולא ממש הצלחת להעלות אותן על הכתב.
למה שתרצה לעשות סייקל כזה?... לא שהוא נטול היגיון אבל מה המטרה?
המסטרון מוצמד אסטר קצר, הוויני הוא 17aa וסוסטנון הוא בלנד של קצרים וארוכים. אז אתה לא ממש עושה "סייקל של ארוכים".
אגב, גם עם רפואי אפשר לדפוק אותך. יש זיופים למכביר. גם לאמפולות.

• פותח/ת השרשור
הקטע שאין לי בעיה להשתמש בפרופ פשוט אני מפחד להתקע עם חומר אנדרגראונד לא טוב..
עכשיו. נגיד ויש לי פרופ איכותי זה אפשרי לעשות trt? ואילו לשלב ויני או מאסטרון תודה

עכשיו. נגיד ויש לי פרופ איכותי זה אפשרי לעשות trt? ואילו לשלב ויני או מאסטרון תודה
שוב, אתה חייב ללמוד להיות ברור בתגובות. אני לא בתוך הראש שלך ואין לי מושג על מה אתה מדבר, אנחנו הרי לא מכירים...
TRT כשמו כן הוא, טיפול. סוג כזה של טיפולים נעשים במסגרת רפואית ומכילים הרבה יותר מהזרקה של טסטוסטרון לגוף. מכאן שאם אתה מצוי ב-TRT אז טסטוסטרון פרופיונט לא יהיה חלק מהטיפול מאחר והוא לא מיוצר ע"י חברות התרופות המשווקות בארץ.
בנוגע לוויני ומסטרון, אלא אם המטרה היא חיטוב, אני לא רואה טעם בשילוב. מסטרון בפני עצמו הוא חומר שרבים מוצאים כמעולה לשילוב בסייקלים מגוונים מאחר והוא מהסינרגיים שבחומרים. וויני לעומתו הוא 17AA שלא ראוי לשלב, אלא בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
טוב אני אני לא באמת לא ברור אז אנסה לברר את דברי.

אני רוצה לעשות סייקל חיטוב עכשיו בתור חומר בסיס צריך לשלב טסט עכשיו מכיוון שאני רוצה להשבית את הציר כמה שפחות ושעדין יהיה חשק מיני בגלל השילוב של ווינסטרול רציתי להשתמש בטסט פרופ במינוני trt. יכול להיות שאני טועה מהיסוד אשמח לדעת ותודה טום על הסבלנות

טוב אני אני לא באמת לא ברור אז אנסה לברר את דברי.

אני רוצה לעשות סייקל חיטוב עכשיו בתור חומר בסיס צריך לשלב טסט עכשיו מכיוון שאני רוצה להשבית את הציר כמה שפחות ושעדין יהיה חשק מיני בגלל השילוב של ווינסטרול רציתי להשתמש בטסט פרופ במינוני trt. יכול להיות שאני טועה מהיסוד אשמח לדעת ותודה טום על הסבלנות
אתה מתכוון שאתה רוצה להשתמש בטסט פרופ במינון TRT במקום ה-500mg לשבוע של סוסטנון?

תקנה ויאל אחד לנסות עובד תמשיך לא עובד תחליף ברנד אל תקנה הכל קודם כל תנסה ככה עושים
כן ולשלב איתו וינסטרול.
למה לעשות מינוני trt לסייקל ? הרי לא משנה מה יהיו המינונים תהיה לך השבתה בגלל הוויני , אם כבר אתה רוצה לעשות סייקל תעשה אותו כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית