הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוכנית מסה למתחיל שתאפשר לי לפספס אימון מדי פעם

saar1320

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
אהלן.
כרגע אני עושה את התוכנית הזאת.

A

סקוואט 4X8
לג פרס 4X8
לאנצ'ים 3X12
תאומים בסמית' 3XMAX

חתירה ב-TBAR ו 3X10
חתירה בישיבה אחיזה צרה 3X10
משיכת מוט אחיזה רחבה 3X10
פול אובר 3X12

כפיפת מרפקים מוט W ו 4X8
כפיפת מרפקים משקולת חופשית + כפיפה כשהמשקולת מקבילה לגוף 3X10X10

B

לחיצת חזה 4X8
פלייס 3X10
כייבל קרוס 3X10

הנפות 3X10
הרחקת כתף 3X10
הרחקה בכבל קרוס 3X10

בנצ' פרס אחיזה צרה 3X10
מקבילים 3XMAX

עכשיו היא אחלה תוכנית ונורא מאמצת את הגוף אבל באמת שאני מתייאש ממנה כי היא נורא ארוכה, באימון רגליים קשה לי לנוח דקה ולהיכנס לעוד סט ויוצא לי מצב של מינימום שעה וחצי אימון ובדרך כלל יותר.
אני גם רואה תוכניות של אנשים אחרים ובלי להגזים הם עושים חצי תרגילים ממה שאני עושה.
בנוסף אמרו לי להתאמן איתה 4 פעמים בשבוע ברזל ובגלל שאני חייל לא תמיד מצליח לי לעשות את זה ולרוב זה 3 פעמים בשבוע אז אני מחפש תוכנית שתאפשר לי לבטל אימון.
התוכנית מעולה ואני באמת עולה במשקל והכל ואם אתם אומרים לי תמשיך איתה זה מה שאני יעשה. אני פשוט רוצה להיות בטוח.

עוד דבר חשוב, הייתי מאוד רוצה לבצע את ה-SS אבל הבעיה היחידה היא שאני מתאמן גם בחדר כושר בבסיס ושם אין כלוב לסקוואט והתרגיל הכי קרוב שאפשר לבצע הוא לג פרס והבנתי שבלי סקוואט אין טעם בתוכנית.

אני מתאר לעצמי שתסיקו מהפוסט הזה שאני נורא מתחיל וזאת האמת, אז תקנו אותי במה שאני טועה.

תודה רבה לכם !!

נערך לאחרונה:
FBW?
אתה יכול בלי סקוואט אם אין לך ברירה.
יכול גם סקוואט עם דאמבלים אגב.

התוכנית שלך נראית מתישה ביותר..

• פותח/ת השרשור
לא מעוניין ב-FBW.
ויכול להיות שזה יהיה בלי סקוואט על תקן שבועי, כלומר מתוך 3 אימונים אימון אחד יהיה בלי סקוואט, זה עדיין בסדר ?

וכשאתה רושם מתישה הכוונה בקטע טוב או רע ? מה אפשר לעשות בנידון ?

אהלן.
כרגע אני עושה את התוכנית הזאת.

A

סקוואט 4X8
לג פרס 4X8
לאנצ'ים 3X12
תאומים בסמית' 3XMAX

חתירה ב-TBAR ו 3X10
חתירה בישיבה אחיזה צרה 3X10
משיכת מוט אחיזה רחבה 3X10
פול אובר 3X12

כפיפת מרפקים מוט W ו 4X8
כפיפת מרפקים משקולת חופשית + כפיפה כשהמשקולת מקבילה לגוף 3X10X10

B

לחיצת חזה 4X8
פלייס 3X10
כייבל קרוס 3X10

הנפות 3X10
הרחקת כתף 3X10
הרחקה בכבל קרוס 3X10

בנצ' פרס אחיזה צרה 3X10
מקבילים 3XMAX

עכשיו היא אחלה תוכנית ונורא מאמצת את הגוף אבל באמת שאני מתייאש ממנה כי היא נורא ארוכה, באימון רגליים קשה לי לנוח דקה ולהיכנס לעוד סט ויוצא לי מצב של מינימום שעה וחצי אימון ובדרך כלל יותר.
אני גם רואה תוכניות של אנשים אחרים ובלי להגזים הם עושים חצי תרגילים ממה שאני עושה.
בנוסף אמרו לי להתאמן איתה 4 פעמים בשבוע ברזל ובגלל שאני חייל לא תמיד מצליח לי לעשות את זה ולרוב זה 3 פעמים בשבוע אז אני מחפש תוכנית שתאפשר לי לבטל אימון.
התוכנית מעולה ואני באמת עולה במשקל והכל ואם אתם אומרים לי תמשיך איתה זה מה שאני יעשה. אני פשוט רוצה להיות בטוח.

עוד דבר חשוב, הייתי מאוד רוצה לבצע את ה-SS אבל הבעיה היחידה היא שאני מתאמן גם בחדר כושר בבסיס ושם אין כלוב לסקוואט והתרגיל הכי קרוב שאפשר לבצע הוא לג פרס והבנתי שבלי סקוואט אין טעם בתוכנית.

אני מתאר לעצמי שתסיקו מהפוסט הזה שאני נורא מתחיל וזאת האמת, אז תקנו אותי במה שאני טועה.

תודה רבה לכם !!
כמה זמן אתה כבר מתאמן ?

יש לך אפשרות לעשות דדליפט? אם כן, אתה יכול לעשות את התכנית power to the people. יש עליה מאמר בפורטל.

• פותח/ת השרשור
התוכנית מדברת על 4-5 אימונים בשבוע כשאני אומר שיהיו לי פעמים שאצטרך להתאמן 3 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
יש לך אפשרות לעשות דדליפט? אם כן, אתה יכול לעשות את התכנית power to the people. יש עליה מאמר בפורטל.
הבנתי שהתוכנית עובדת בעיקר על כוח ולא על עליה במסה ולכן חשבתי יותר בכיוון של לקסטם את התוכנית הקיימת שלי.
מה אתה אומר ?

התכנית הנוכחית מלאה שומן. אתה לא חייב SS אבל גם לא צריך להתפזר יותר מדי - קח FBW שלוש פעמים בשבוע מהפורטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית