הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב מאחורי ברך ימין

• פותח/ת השרשור Hasoi
  • פורסם בתאריך

Hasoi

משתמש מתחיל
80
10
נק' מוניטין:
45
80
10
היי, לאחרונה אני חווה כאבים מאחורי הברך (איפה שהרצועות) כשאני מבצע סווקא או כשאני מקפל את הרגל.

מה אתם חושבים יכולה להיות הסיבה או מה הבעיה בידיוק?

קשה להבין מהתיאור שלך על איזה רצועות אתה מדבר, אבל במידה ומדובר בכאב בשקע שמאחורי הברך, מדובר בכאב נפוץ מאד שמקורו בשחיקה של המפרק בין הירך לפיקה. בשלבים הראשונים הנזק הוא הפיך ולכן כדאי להגיע לטיפול פיזיותרפיה בהקדם ולטפל בבעיה.

• פותח/ת השרשור
קשה להבין מהתיאור שלך על איזה רצועות אתה מדבר, אבל במידה ומדובר בכאב בשקע שמאחורי הברך, מדובר בכאב נפוץ מאד שמקורו בשחיקה של המפרק בין הירך לפיקה. בשלבים הראשונים הנזק הוא הפיך ולכן כדאי להגיע לטיפול פיזיותרפיה בהקדם ולטפל בבעיה.

כן. בשקע מאחורי הברך. חייב פיזיוטרפיה?

ממה הופיעו לך הכאבים?

לא ברור. אולי מהסקוואט, אולי סתם תנועה לא טובה.

בגדול לא כואב לי ממש במהלך היום אלא אם אני ממש מקפל את הברך כלפי פנימה, וכשאני מתחמם בסקוואט.

כן. בשקע מאחורי הברך. חייב פיזיוטרפיה?

תמיד רצוי לטפל בבעיה אצל איש מקצוע. אבל אם אתה מעוניין לנסות לבד ובמידה וזו אכן הבעיה, אתה יכול להוריד עומסים מהברך ובמקביל לבצע תרגילים סטטיים לארבע ראשי, מתיחות ועיסוי עם גליל מוקצף.
אם הבעיה לא חולפת, אז תגיע לטיפול.

היה לי בדיוק את אותה הבעיה ותאמת שחזר לי הכאב גם בזמן האחרון שוב.
הייתי אצל אורטופד שטען שיש לי דלקת בבורסה של הברך ושלח אותי לפיזותרפיה עם כדורים נגד דלקת
תלך להיבדק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית