הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול.

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
קראתי את הנעוצים בפורום וחושב להתחיל עם דיאנבול.
כמה שאלות.
מה המינון שעדיף למתחיל עם החומר?
מתי לקחת במשך היום?
כמה זמן לקחת את זה? וכמה זמן הפסקה ?
ומה עדיף ? טסט אנתת או דיאנבול?

(מעדיף כדורים פשוט מאשר להתחיל עם כל העניין של המזרקים)
(תמונה שלי יש בפרופיל , זה הזמן לדיאנבול?)

על פי התמונה אתה בנוי יפה , אני בטוח שאתה משקיע באימונים ובתזונתך.
אם תעשה דיבול לבד יש להניח שבמקום להתקדם אתה תלך אחורה .
תעבור על שירשורים דומים בנושא , טחנו את סוגיה זו כבר מיליון פעם…
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
על פי התמונה אתה בנוי יפה , אני בטוח שאתה משקיע באימונים ובתזונתך.
אם תעשה דיבול לבד יש להניח שבמקום להתקדם אתה תלך אחורה .
תעבור על שירשורים דומים בנושא , טחנו את סוגיה זו כבר מיליון פעם…
בהצלחה.

תודה על הפידבק. אני באמת משקיע מתאמן הרבה זמן.. רוצה כבר לעבור שלב ולעלות לרמה הרצינית יותר. צריך קצת עזרה כי לא כל מבין את הנעוצים. קצת עזרה מה כדאי מה עדיף.

יקיר ממה שאני קראתי בנעוצים פה רצוי ואף מומלץ שסייקל ראשון יהיה טסט בלבד וכל מה שנחוץ לpct
ראיתי כמה אנשים שעשו סייקל ראשון של אוראלי.
דיבול או וינסטרול
ראיתי אצלם תוצאות יפות
אבל הבנתי שלא מומלץ

לשאלתך למה קיים סיכוי שילך אחורה ולא קדימה במידה ויתחיל עם סייקל אוראלי דיבול , אני מצטט תדובה שעניתי לפני שבוע לבחור עם סיפור דומה, חבל שאתם לא עוקבים אחר כל השירשורים בפורום , ככה לומדים.

אם היית קורא את הפורום ועוקב אחר סיפורים של אנשים היית בוודאות נתקל בסיפור דומה שמשורשר לפני מספר ימים (אביא לך את הציטוט מיד).
אבל לפני שתקרא שים לב - על פי שאלותיך אתה ממש לא בכיוון של שימוש בחומרים , אם אתה רוצה התייחסות מלאה רצינית כתוב בבקשה את גילך , נתוני גובה משקל , אחוז שומן , ניסיון ופז"מ בחדר כושר וכמו כן תקרא את כל הנעוצים .
בבקשה ציטוט:

אהלן
תראו, אני רוצה עזרה פה.
עשיתי לפני כ 8 חודשים סייקל דיאנבול, 30 מ"ג, 5 שבועות, היה מתוכנן 8 שבועות אבל עצרתי כי הייתה ירידה בחשק מיני, ללא פיסיטי.
לאחר מכן משהו כמו שבועיים עשיתי בדיקה, והטסט היה נמוך, אבל בנורמה, שבועיים לאחר הבדיקה הכל הרגיש בסדר.
לאחר 5 חודשים ניגשתי לעשות בדיקת דם שנייה, בדקתי את הטסט ויצא 6.2. (כמובן מדובר על טסט טוטל), ציר LH יצא 1.0, כלומר משותק לגמריי, והרגשתי חשק מיני ירוד במיוחד.
עשיתי פיסיטי מאוחר של כלומיד (אובקלומין), למשך 4 שבועות 100/100/50/50, 5 חודשים אחריי.
הרגשתי בסדר בשבועות של הכלומיד +-, קצת יותר משוקם ממה שהיה.
חודש לאחר מכן, כלומר כיום, אני מרגיש שוב ירוד, לא מרגיש שחזר משהו, ולא לא עשיתי בדיקות דם מאז.
פניתי למישהו והציע לי לעשות דבר כזה -
פרגניל, טריפטורלין, כלומיד וטמוקסיפן.
השאלה שלי - יהיה מצב שאצליח להשתקם? אני מודע לטעות שעשיתי, וכמובן שוב אותו הסיפור של אדם שמונחה אחריי אדם שכל מה שהניע אותו זה אינטרס כספי.
אשמח לעזרה ממישהו.

• פותח/ת השרשור
לשאלתך למה קיים סיכוי שילך אחורה ולא קדימה במידה ויתחיל עם סייקל אוראלי דיבול , אני מצטט תדובה שעניתי לפני שבוע לבחור עם סיפור דומה, חבל שאתם לא עוקבים אחר כל השירשורים בפורום , ככה לומדים.

משקל: 88
גובה:86
גיל21
אחוז שומן בין 10 ל12

חדר כושר: 3 שנים
ניסיון בחומרים: אפס..

אז בוא נגיד שירדתי מדיבול.. בוא נילך לכיוון הסייקל הראשון של טסט אנתת. אפשר שמות של חברות טובות של טסטאני ידע לקחת.
ומה לקחת ב pct?

מזל טוב , החלטה ראשונה נכונה.
כעת מומלץ לחקור היטב את עולם החומרים , תעשה חיפוש בפורום ותכתוב… "סייקל ראשון" תקרא את כל השרשורים בנושא כמו כן גם בנושא "PTC" , הנעוצים חשובים במיוחד האחרון הנקרא : שאלות ותשובות .

עכשיו לגבי הסייקל הראשון , חומר רפואי טסטווירון של שרינג , אתה צריך לפחות 20 אמפולות.
פרגניל , מים בקטריוסטטים , וואויל סטירילי , כלומיד 40 כדורים , טמוקסיפן 40 כדורים , ארימדקס מומלץ שיהיה בצד.
בלי כל הרשימה הנל אל תחשוב להתחיל.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מזל טוב , החלטה ראשונה נכונה.
כעת מומלץ לחקור היטב את עולם החומרים , תעשה חיפוש בפורום ותכתוב… "סייקל ראשון" תקרא את כל השרשורים בנושא כמו כן גם בנושא "PTC" , הנעוצים חשובים במיוחד האחרון הנקרא : שאלות ותשובות .

עכשיו לגבי הסייקל הראשון , חומר רפואי טסטווירון של שרינג , אתה צריך לפחות 20 אמפולות.
פרגניל , מים בקטריוסטטים , וואויל סטירילי , כלומיד 40 כדורים , טמוקסיפן 40 כדורים , ארימדקס מומלץ שיהיה בצד.
בלי כל הרשימה הנל אל תחשוב להתחיל.

בהצלחה.

תודה רבה..
העולם של החומרים גדול ומסובך. אני מאמין שאני צריך ליווי צמוד של בן אדם שמבין בעסק. כי זה לא משחק

סתם עצה ידידותית - אל תקשיב למי שמוכר לך חומרים.
בסופו של דבר יש לו אינטרס כספי והוא ינסה למכור מה שיש לו בו יותר רווח/ יותר במלאי, ולא תמיד מה שאתה באמת צריך.

תודה רבה..
העולם של החומרים גדול ומסובך. אני מאמין שאני צריך ליווי צמוד של בן אדם שמבין בעסק. כי זה לא משחק
האנשים בפורום כאן ישמחו לעזור לך
ואין לנו אינטרס כלכלי

תודה רבה אנשים.
אז בואו נתחיל בחברה טובה של טסט אנתת שאני ילך עליה. ואז נמשיך לpct
במידה והחלטת שהסייקל עם טסט רפואי, כבר הוזכר טסטווירון דיפו של שרינג, סוסטנון 250 של אורגנון ולמעשה עוד חברות רבות כשההבדלים הם בעיקר בהקשר של ההזרקה עצמה ולא באיכות. כמו לכל מוצר איכותי ובר ביקוש ישנם לא מעט זיופים ולכן גם המקור חשוב.
במידה והחלטת ללכת עם אנדרגראונד תהיה תלוי בעיקר בדילר ובהיכרות הכללית עם השוק שמשתנה כל דקה. ישנן מספר חברות שמייצרות חומרים טובים מאוד בנקודת הזמן הנוכחית, אני באופן אישי יכול להמליץ על Maxpro ו-Mxp.

משקל: 88
גובה:86
גיל21
אחוז שומן בין 10 ל12

חדר כושר: 3 שנים
ניסיון בחומרים: אפס..

אז בוא נגיד שירדתי מדיבול.. בוא נילך לכיוון הסייקל הראשון של טסט אנתת. אפשר שמות של חברות טובות של טסטאני ידע לקחת.
ומה לקחת ב pct?
רצוי חומרים רפואיים
bayer - חברה של הטסטוסטרון הרפואי בארץ, האמפולות שקופות שוות בצורתן החומר דיי שקוף, הקופסא כתובה עם כיתוב בעברית גם.(250 MG חומר באמפולה אחת)
ikaklomin - הכלומיד של TEVA מעודד הפרשת LH והחזרת הציר לתפקוד.(40 כדורים 50מ"ג בכדור)
tamoxifen - נולבדקס של חברת TEVA חוסם אסטרוגן חשוב מאוד מאחר שבזמן הPCT האסטרוגן גבוהה ומפריע להתאוששות.(40 כדורים 20מ"ג בכדור)
pregnyl 5000- לא זוכר את החברה(עדכון טום אמר אורגנון) זה מגיע באמפולה, תזמין מהEBAY מים בקטריוסטטים וויאל. תראה בנעוצים איך מכינים אם תסתבך תשאל.
תיזהר מוורמודז'ה חרא דבר ואני יחזור על זה מיליון פעם מצידי שכולם יגידו שאני טועה.
סייקל ראשון רפואי! לבריאות...
באסה למה עניתה לפני טום ! רציתי להראות שאני יודע

Mxp ממש טוב ממה שיש בארץ. וורמוגע ראדגי ואטאלס אל תיגע הכל זבל מהול מדולל.
זה נשמע כאילו אתה מוכר mxp וורמודג׳ בארץ היה טוב עכשיו אני לא יודע איך אטלס שמעתי שזה חומר מדולל מחבר ראדג׳ה גם עובד חוץ מיזה שיש חברה חדשה בשוק בלאק פארמה ששווה לנסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית