הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול.

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
קראתי את הנעוצים בפורום וחושב להתחיל עם דיאנבול.
כמה שאלות.
מה המינון שעדיף למתחיל עם החומר?
מתי לקחת במשך היום?
כמה זמן לקחת את זה? וכמה זמן הפסקה ?
ומה עדיף ? טסט אנתת או דיאנבול?

(מעדיף כדורים פשוט מאשר להתחיל עם כל העניין של המזרקים)
(תמונה שלי יש בפרופיל , זה הזמן לדיאנבול?)

לא חושב שאפשר כבר לדעת מה אמיתי ומה מזוייף. קשה להאמין לאנשים
אפילו סייקל רפואי.
אתה צריך להכיר את הבן אדם שבאמת נראה אמין ולנסות , ברור שאם אתה מקורב לצלחת אז אתה תאכל יותר

אני על הבלאק פארמה פתחתי לוג והגבת לי יא מצחיק. מה לעשות השתמשתי בזבל הזה של וורמוג ולא עבד אני אמיתי יש לי בקבוקים ריקים שכל החברות.האלה אם אתה רוצה ולא מאמין קרא פוסטים קודמים שלי

אני על הבלאק פארמה פתחתי לוג והגבת לי יא מצחיק. מה לעשות השתמשתי בזבל הזה של וורמוג ולא עבד אני אמיתי יש לי בקבוקים ריקים שכל החברות.האלה אם אתה רוצה ולא מאמין קרא פוסטים קודמים שלי
זה לא שאני לא מאמין לך , אני גם לקחתי בעבר וורמדג׳ בהתחלה עבד אחרי זה לא היום יש הרבה חברות זבל שמדללים

השנייה שהבנתי שהוורמודז'ה שהבאתי ממישהו דפוק זה היה הקלן. מזל שלא לקחתי גם דברים אחרים.
באותו רגע שהחלפתי בחזרה למקור הרגיל שלי הדופק היה כמו שצריך וכל התופעות לוואי של ההתכווצויות חזרו בבום כזה כיףףףףףף.

השנייה שהבנתי שהוורמודז'ה שהבאתי ממישהו דפוק זה היה הקלן. מזל שלא לקחתי גם דברים אחרים.
באותו רגע שהחלפתי בחזרה למקור הרגיל שלי הדופק היה כמו שצריך וכל התופעות לוואי של ההתכווצויות חזרו בבום כזה כיףףףףףף.
אני נהנה מהתגובות שלך כל פעם מחדש 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית